Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Fontanna" z rogu Farna/Długa do rozbiórki ??? |
Przecież to jest KICHA na maksa ! Ostatnio miałem okazję oprowadzać po Łomży znajomych z Gdańska to mało co nie posikali się ze śmiechu widząc tą "fontannę". Trzy, hmm "sikawki" wyrzucające wodę na kilkanaście cm... Takie "COŚ" to może sobie wstawić pan Mietek w swoim ogródku na działce ale nie w centrum 60-tys miasta !!! Rozebrać to i postawić na środku Starego Rynku PRAWDZIWĄ fontannę...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Fontanna" z rogu Farna/Długa do rozbiórki ??? |
no
|
|
człowieku to nie jest fontanna - to jest bidet na trzy osoby. Czy ty tego nie widzisz. Szczególnie latem jak sie broszki i jajka spoca to sobie można wymyć i schłodzić. No powiedz jakie miasto ma taki bidet. Nie wstydz ci? Pifpaf
|
|
ludzie nie nazywajcie szamba perfumerią
|
|
Ale to jakis PALANT to cudo musial wymyslic tylko sie przyznac nie chce. Kto to opracowal i jaka kase wziol. Nastempne cudo powstaje na Strzelnicy kur.. co to jest tam jakas pochodna tego wycieku na Starym Rynku. Radni bezradni moze sie ktos wypowie na ten temat . Jakiego to GENIUSZA wypociny mamy zaszczyt ogladac . Miasto 60cio tys i takie gowno Prezydencia miasta Lomza Z-pco Prezydenta miasta Lomza Radni miasta LOMZA co to jest.?????????? Dziad
|
|
"wyciek" :D _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
jak władza jest mało kreatywna to jest tak jak jest. będą wybory, trzeba wybrac mlodych, wykształconych, bezpartyjnych i tyle :)
|
|
Nie robią nic źle, coś zrobią też źle. Jeszcze się na tym forum taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził. Było zaprowadzić swoich znajomych do 500 - letniej Katedry, do kościoła pw. Matki Boskiej Bolesnej, nie piszę, żebyś się modlił, ale zwiedził zabytki ze znajomymi, mógłbyś zajrzeć ma 200 -letni cmentarz z mnóstwem zabytkowych nagrobków, Sąd i Bank na Dwornej i wiele innych pięknych i ciekawych miejsc. Zamiast chwalić się swoim miastem, polecać innym, a tu nic tylko krytyka.
|
|
Łomżyniacy wiedzą czym mogą się pochwalić a krytyka jak najbardziej na miejscu.Bidet w centrum starówki,widział coś takiego jakiś obieżyświat? "Bidet"-dobre określenie,powinnosię przyjąć. Kokosz
|
|
A ja zawsze myślałem, że te kulki to tylko po to żeby samochód z rozpędu nie wjechał w Długą.
|
|
To z założenia miała być chyba bardzo nowoczesna fontanna. Tylko, że w tym miejscu wpisuje się ona w krajobraz jak kulą w płot. Tu potrzeba tradycyjnej fontanny do tradycyjnej starówki. Nowoczesną mogli dać na dole Długiej.
|
|
na gorze i na dole Dlugiej, z rozmachem!!
|
|
Po przebudowie ma być jak ta w Genewie: ale kiedy będzie przebudowa nie wiadomo...
|
|
Kurcze, nie bądźmy tak wybredni, jak dla mnie taka wystarczy:)
|
|
juz takiej to ja bym nie chciala, wszystkie zabojady,zbieglyby sie i pily codziennie.Lomza przeksztalcilaby sie w wielka cysterna dla wszystkich karaluchow, szczurow, kotow, kundli centrum naszej pieknej ,delikatnej ,wyszukanej ,z malusienkimi cudownymi drobiazgami w postaci zatuszowanego dobrobytu ,przeksztalciloby sie w zwierzyniec bezdomnych zwierzakow
|
|
brzeczyszczykiewicz taka fontanna wlasnie powinna byc bo te sikajace bidety sa do dupy tak jak i te kopce siana co stoja obok, na strzelnicy tez te kuromestwo juz jest. Czemu nie moga postawic takiej fontanny z misa? Tego typu co jest pod agrobiznesem, co drozszy interes? to moga przeciez zrobi jedna a porzadna a nie dwa barachla
|
|
nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!malusie to pieknusieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! narysuj sobie fonatanne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
za moje pieniadze ta fontanne zrobili!
|
|
A mi podobałaby się fontanna z tradycyjną niecką i np. rzeźbą Jelonka na wzór tego w herbie który tryskałby wodą:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |