Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rzetelny_obywatel |
słyszeliscie ze został przekopany?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rzetelny_obywatel |
ja mu mówiłem ze szczylowi tak się skończy teraz wspomina moje słowa gnojek
|
|
ale podobno powaznie go tam przeorali bo koleszka mi o tym powiedzial
|
|
jednego trolla mniej przynajmniej Azuremyst EU - Nvision
|
|
teraz pewnie sie udziela na formu kawy czy herbaty i Zostalo mu tylko glosowanie na "swoje ulubione pary" w tancu ze znanymi tancerzami.
|
|
a co mu zrobili i za co?
|
|
oooo jaka szkoda :P
|
|
pszekopali go ksienciunio z szczebjotko
|
|
Pewnie ktoś dał na flaszkę dla tych obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach Ty! Małgosiaaa!
|
|
dobrze mu tak ;D dostał za swój niewyparzony ryjek ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
haha no i bardzo dobrze! pajaców trzeba tępić ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
wkurzał mnie ten caly rzetelny obywatel dałem na flaszkę dla tych ,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukałem a oni weszli teraz rzetelny obywatel ma się sądzić ze mną ;}
|
|
ciekawe czy nagrał całe zdarzenie na kamerę :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
jasiu nie na forum ,że to ja.Miało być anonimowo
|
|
w te glupoty uwierzylabym 2 miesiace temu , przed katastrofa, kiedy Polak Polakowi ostatnia kromke chleba by oddal,teraz kazdy wyrywa do siebie i dla siebie, wiec biedni i tak zostana biednymi a niedorajdy niedorajdami ja tego -ksieciunia nia znam, nigdy go nie widzialam,
|
|
haha i dobrze mu tak rzetelny juz mnie wqrwiał ;p pApUsIa
|
|
stara krowa w kropki bordo, gryzla trawe krecac mordo rzytelny to palant, ciamajda, skonczony debil hihihihi!!!!
|
|
szczebiotka - to chyba pora i czas się poznac
|
|
mozna, jak trzeba.. milo mi ksieciunio, jestem szczebiotka,
|
|
Drodzy Forumowicze chce was poinformować iż rzetelny_obywatel nie został przekopany i nic mu nie jest. Ale jeśli ktoś chce to mogę podać jego dane ponieważ właśnie dobrałem się do jego komputera:)
|
|
szczebiotka-a może w realu?
|
|
oo, jaka szkoda.. a już myślałam, że jednak okopali mu ryj.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
ksieciunio,zawstydzasz mnie, taka propozycja, no moze..., juz sie zdecyduje, nie wiem po czym sie roooooozpoznaaaaaaaaaaaamy, przeciez na...... pierwszy raz na.... oczy sie zobaczymy, moze jakies ciekawe miejsce?? moze zrobisz jakis umowiony...gest...,nie wiem reka,,,,, pomachasz...cos w tym rodzajuuu??? bede miala na sobie sukienke i gazete w reku..
|
|
hej szczebiotka to moze uzyjcie jako znaku rozpoznawczego hymmmm tic tackow hehe
|
|
mowisz ze to dziala.......????????????????!
|
|
szczebiotka-BĘDĘ W KAPELUSZU Z PIÓRKIEM,tylko powiedz gdzie i kiedy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |