sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Fontanna" z rogu Farna/Długa do rozbiórki ???

Przecież to jest KICHA na maksa ! Ostatnio miałem okazję oprowadzać po Łomży znajomych z Gdańska to mało co nie posikali się ze śmiechu widząc tą "fontannę". Trzy, hmm "sikawki" wyrzucające wodę na kilkanaście cm... Takie "COŚ" to może sobie wstawić pan Mietek w swoim ogródku na działce ale nie w centrum 60-tys miasta !!!

Rozebrać to i postawić na środku Starego Rynku PRAWDZIWĄ fontannę...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Fontanna" z rogu Farna/Długa do rozbiórki ???

no

człowieku to nie jest fontanna - to jest bidet na trzy osoby. Czy ty tego nie widzisz. Szczególnie latem jak sie broszki i jajka spoca to sobie można wymyć i schłodzić. No powiedz jakie miasto ma taki bidet. Nie wstydz ci?

Pifpaf

ludzie nie nazywajcie szamba perfumerią

Ale to jakis PALANT to cudo musial wymyslic tylko sie przyznac nie chce. Kto to opracowal i jaka kase wziol.

Nastempne cudo powstaje na Strzelnicy kur.. co to jest tam jakas pochodna tego wycieku na Starym Rynku.

Radni bezradni moze sie ktos wypowie na ten temat .
Jakiego to GENIUSZA wypociny mamy zaszczyt ogladac .
Miasto 60cio tys i takie gowno
Prezydencia miasta Lomza
Z-pco Prezydenta miasta Lomza
Radni miasta LOMZA co to jest.??????????

Dziad

"wyciek" :D

the thruth tracker

jak władza jest mało kreatywna to jest tak jak jest.
będą wybory, trzeba wybrac mlodych, wykształconych, bezpartyjnych i tyle :)

Nie robią nic źle, coś zrobią też źle. Jeszcze się na tym forum taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził.
Było zaprowadzić swoich znajomych do 500 - letniej Katedry, do kościoła pw. Matki Boskiej Bolesnej, nie piszę, żebyś się modlił, ale zwiedził zabytki ze znajomymi, mógłbyś zajrzeć ma 200 -letni cmentarz z mnóstwem zabytkowych nagrobków, Sąd i Bank na Dwornej i wiele innych pięknych i ciekawych miejsc. Zamiast chwalić się swoim miastem, polecać innym, a tu nic tylko krytyka.

Łomżyniacy wiedzą czym mogą się pochwalić a krytyka jak najbardziej na miejscu.Bidet w centrum starówki,widział coś takiego jakiś obieżyświat?
"Bidet"-dobre określenie,powinnosię przyjąć.

Kokosz

A ja zawsze myślałem, że te kulki to tylko po to żeby samochód z rozpędu nie wjechał w Długą.

To z założenia miała być chyba bardzo nowoczesna fontanna. Tylko, że w tym miejscu wpisuje się ona w krajobraz jak kulą w płot. Tu potrzeba tradycyjnej fontanny do tradycyjnej starówki. Nowoczesną mogli dać na dole Długiej.

na gorze i na dole Dlugiej, z rozmachem!!

Po przebudowie ma być jak ta w Genewie:

ale kiedy będzie przebudowa nie wiadomo...

Kurcze, nie bądźmy tak wybredni, jak dla mnie taka wystarczy:)

juz takiej to ja bym nie chciala, wszystkie zabojady,zbieglyby sie i pily codziennie.Lomza przeksztalcilaby sie w wielka cysterna dla wszystkich karaluchow, szczurow, kotow, kundli
centrum naszej pieknej ,delikatnej ,wyszukanej ,z malusienkimi cudownymi drobiazgami w postaci zatuszowanego dobrobytu ,przeksztalciloby sie w zwierzyniec bezdomnych zwierzakow

brzeczyszczykiewicz taka fontanna wlasnie powinna byc bo te sikajace bidety sa do dupy tak jak i te kopce siana co stoja obok, na strzelnicy tez te kuromestwo juz jest. Czemu nie moga postawic takiej fontanny z misa? Tego typu co jest pod agrobiznesem, co drozszy interes? to moga przeciez zrobi jedna a porzadna a nie dwa barachla

nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!malusie to pieknusieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
narysuj sobie fonatanne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za moje pieniadze ta fontanne zrobili!

A mi podobałaby się fontanna z tradycyjną niecką i np. rzeźbą Jelonka na wzór tego w herbie który tryskałby wodą:)

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org