Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piekarnia Śniadowo |
Witam Mam pytanko, pracował ktoś w Piekarni Śniadowo?, jakie tam są zarobki i warunki pracy, lepsze niż w piekarni Gać? Całe to życie jest do dupy!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piekarnia Śniadowo |
Emil warunki raczej jeszcze gorsze,praca na "czarno" i dostaniesz 1000 na rękę więc sam przelicz , dochodzą jeszcze dojazdy do Śniadowa na własny koszt. Byłem tam ok roku temu w odpowiedzi na ogłoszenie i dopiero na miejscu okazało się jakie warunki tak naprawdę oferują , więc przelicz czy taka praca ma sens. Chyba , że teraz oferują lepsze wynagrodzenie, ale sądząc po częstym umieszczaniu ogłoszeń w dziale PRACA nie sądzę :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
ja słyszałem ze ostatnio tam dwóch łebków zwolnili... no bes kitu... bo podobno rogale na ****.ch krecili i kazdy inny wychodził... tam szef sie nie pierd... w tancu ŁKS
|
|
W Śniadowie jest 3 piekarnie o którą ci chodzi?
|
|
Chodziło mu o tą , która ogłasza się na 4lomza , że szuka kierowcy , czyli o pierwszą piekarnię po lewej stronie jak wjeżdżasz do Śniadowa od strony Łomży Ty! Małgosiaaa!
|
|
już po raz kolejny to ogłoszenie sądząc po częstym jego publikacji to coś jest nie tak dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Wygląda na to , że kolejna firma chce dorównać Wiomarowi , CTO lub piekarni w Gaci :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
Jeśli chodzi o piekarnie państwa L....w to odradzam komukolwiek składanie tam cv, niedość że zarobki marne, traktują ludzi jak śmieci to jeszcze jak się zwolnisz to spokojnie nie możesz przez ulice przejść bo jakieś pretensje....
|
|
To nic ale pracujac tam mozna sobie troche dorobic jak sie dobrze zyje z piekarzami
|
|
auu synek piekarnia dobra rzecz
|
|
asw to że dokładałeś sobie bułki do koszy jak nikt nie widział i dorabiałeś na tym kilka złotych dziennie to nie powód do dumy ZŁODZIEJU :) Ty! Małgosiaaa!
|
|
asw szczylu ty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |