Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog Łomża |
Witam . Gdzie w Łomży mogę iść na wizytę u dermatologa ? Najlepiej kobiety . I czy trzeba mieć skierowanie do niego ? Proszę też o podanie numeru telefonu . Bardzo dziękuje . Mirka2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog Łomża |
Daruj sobie dermatologa w Łomży i okolicach, ja nie znam nikogo godnego polecenia. Polecam natomiast Wrońskiego z Białegostoku ul. Nowy Świat. Naprawdę super fachowiec.
|
|
P. Łapińska na Ogrodowej. Namiary szukaj w Google.
|
|
nie znam dobrego dermatologa ale odradzam panią pseudo dermatolog ze szpitala, ona sie gówno zna i gówno wie :P na pewno ci nie pomoże nie no taaaaaaa
|
|
Polecam. http://www.doktorklepacki.pl/ W Łomży przyjmuje (chyba) w soboty. Najlepiej zadzwoń i się umów.
|
|
ja również polecam Dr. Łapińską . ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Do Dr. Łapińskiej nie musisz mieć skierowania, o ile należysz do NFZ.. Pójdziesz tam, założysz sobie kartę i to wszystko ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |