sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Środa godzina 17.00

__________________!!!ŁKS Łomża - Gryf Gródek!!!___________________

Dotychczasowe wyniki ŁKS-u w rundzie wiosennej:

ŁKS Łomża 4-0 Włókniarz Białystok

Rudnia Zabłudów 0-1 ŁKS Łomża

ŁKS Łomża 5-1 Piast Białystok

Pomorzanka Sejny 0-5 ŁKS Łomża

ŁKS Łomża 4-2 Dąb Dąbrowa Białostocka

Znicz Suraż 0-1 ŁKS Łomża

ŁKS Łomża 4-0 Sparta Augustów

Wissa Szczuczyn 2-1 ŁKS Łomża

ŁKS Łomża 7-0 Hetman Tykocin

ŁKS Łomża 5-0 Kolejarz Czeremcha

Czyli:
9 meczów na wiosnę wygranych i 1 przegrany.
37 goli strzelonych!
5 straconych.

Opiszę to po prostu tak:

To jest PRZEDOSTATNI mecz w Łomży przed przerwą między rozgrywkami. Kto nie przyjdzie na stadion, ten nie zobaczy kolejnego meczu, w którym nasi piłkarze aplikują swojemu rywalowi kilka bramek.

Ceny Biletów:
Normalny 10zł.
Ulgowy 5zł.
KOBIETY 1zł.

Wszyscy na mecz!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Środa godzina 17.00

Weź spieprzaj gnoju z tymi meczami i tak nikt się nie stawi, futbol jest dla pederastów. Lepiej zajrzyj do książek...

rzetelny_obywatel_extra może kultury trochę na forum publicznym. Jak Ciebie to nie interesuje to przemilcz to a nie głupoty wypisujesz i anty reklame robisz

Właśnie takie wieśniaki jak Ty, mimo wszystko napiszę z dużej litery "Ty", bo zawsze mam choćby odrobinę szacunku do wszystkich, mają g...o w życiu do powiedzenia, a najwięcej na necie!
Powiem Ci wieśniaku, bo już inaczej nie potrafię Ciebie nazwać, że książki odłożyłem jakieś 10 lat temu, zaraz przed wojskiem (jesień 2000). Ty za pewne nie wiesz co to znaczy być rok w wojsku, bo wnioskuję po Twoich wpisach, że albo masz żółte papiery, albo sam jesteś gnojem, co mu matka w monitor nie zagląda.
Tak na zakończenie... Lepiej się Ty nie odzywaj, bo nic nie wnosisz Swoimi kacabołami i rusz się na świeże powietrze, a nie czekasz aż ktoś założy byle jaki temat, żebyś Ty mógł byle co napisać...

Wszyscy na mecz!

przegrata

ten lks to kibel nic wiecej ,a gdzie w tym wojsku byles?

jasiu wiem że jesteś 24 letnim śmieciem bez pracy chcesz to porządek można zrobić jak Ci się bardzo nudzi

!

Wszyscy na mecz!

no..ten ŁKS to są takie chu*ograjce. Kiedyś to były mecze a teraz to nic nie pokazują, ja nie wiem dla kogo oni zrobili ten stadion, chyba zeby sie na niego popatrzyc, powinni zlikwidować ten klub bo to kompromitacja dla naszego kraju, żeby jeszcze osiągneli jakiś szczególny sukces. Takie jest moje obiektywne zdanie

arabski i Jego obiektywne zdanie - "... a teraz to nic nie pokazują..."
i dodał - "...powinni zlikwidować ten klub bo to kompromitacja dla naszego KRAJU..."

powiedział co wiedział...

Kto Was ludzie zrobił? Gdzie byli Wasi rodzice w czasie Waszego wychowywania, albo gdzie są teraz? Skąd w Waszych główkach, takie głupoty się biorą??? Czy co poniektórzy z Was widzą wogóle co piszą??? Zastanawia mnie ten problem?!

Wszyscy na mecz!

rzetelny pederastów możesz sobie w rodzinie poszukać :) arabski widać, że nie masz zielonego pojęcia o tym, co się teraz dzieje na Z18.

Nie przejmujcie się idiotami. Swoją drogą nie wiem po co tu jest admin, bo za niektóre rzeczy powinny lecieć bany...

Jak wszyscy to wszyscy na mecz !!! 100 % poparcia dla naszych

!

Wszyscy na mecz!

Stadion zostanie oficjalnie zlikwidowany z mojej inicjatywy, wniosę również do trybunału delegalizację tego sportu bo wiąże się on jedynie z chamstwem i zamieszkami. Tak być nie będzie. Nie pozdrawiam.

up !

rzetelny... jedyny temat, w którym możesz pisać do woli i do tego nikt nie będzie się do Ciebie czepiał, to temat pt. "jasiu_śmietana". Tam się wyżywaj, tam Twoi przyjaciele i tam Twoje miejsce inteligencie;)

Wszyscy na mecz!

Ostrzegam, że mam już i tak podstawy aby zawiesić cię w prawach obywatela. Pozdrawiam.

!

Wszyscy na mecz!

dzisiaj o 17.00...

Wszyscy na mecz!

:))))))))))))))))))))))))))

No i 6:0 do przodu:) III liga III liga ŁKS!!!

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Wszyscy na mecz!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org