Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolczyk ;) |
Gdzie w Łomży można przekuć sobie pępek? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolczyk ;) |
a to Łomża ma pepek ??
|
|
ja przekłuwałam na długiej. płaciłam 80 zł i miałam swój kolczyk docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
nie będziesz seksowniejsza z wiszącym kawałkiem metalu u ciała
|
|
ja Ci mogę za darmo przekłuć ;D ja sobie dwa razy kułam pępek :)) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
daj sobie spokój ! taka fajna dziewczyna a tak chce się oszpecić !pozdrawiam ktośiek
|
|
może ma odstający pępek i chce zasłonić? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Kolczyk w pępku na prawdę się facetom nie podoba. Tym normalnym oczywiście. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A-Z ja tez tak uwazam ze to gupstwo kolczyk w pepku
|
|
Najlepsze miejsce na kolczyk to jezyk hmmm niezapomniane wrazenia:))))
|
|
lepiej dobry zegarek na reke, przynajmniej praktyczny
|
|
to małolata, nie dziwcie się więc.
|
|
A czy ktoś się zastanawiał po dziewczynom ten kolczyk ? Ani to seksowne ani ładne ciśnie mi się odpowiedź z jedneg dowcip -żeby można było sobie odświeżacz powietrza zawiesić
|
|
a dla mnie ta dziura w brzuchu zwana pępkiem wygląda brzydko i nieestetycznie, dlatego zakrywam ją małym kolczykiem. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Nie podoba mi się i tyle. Pępek to pępek a choinka. Jeszcze troche i magnesy będą Was przyciągać... (to takie ironiczne żeby mi inkt nie wyskoczył że magnes stali chirurgicznej nie przyciąga) :) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
po co dziewczyny maluja wlosy? Po co maluja paznokcie? Po co maja kolczyki w uszach? Po co nosza bransoletki i wisiorki? Sami sobie pdpowiedzcie...jest to taka sama ozdoba jak bransoletka czy wisiorek, mnie tez sie nie podoba dziura w brzuchu, kolczyk mam, mezowi sie podoba wiec gitara. Co kto lubi
|
|
poco, bo chcą sie podobac facetom. Pępek brzydki dziura nie esttetycznie? dupę też masz brzydką, tez tam dziura jest , tyle że jeszcze brązowa i brzydko pachnąca, tam tez sobie zrób kolczyk
|
|
nie_pajacuj_w_nowej_wersji :-)) Lepiej tego ująć nie można, dobre :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Kobiety mają rozum szczura dlatego nie mają już co wymyślać. Niedługo na palcach będą nosić kolczyki...
|
|
a co może w nosie lepiej wygląda? Kolczyk w pępku przynajmniej jest dyskretny, według niektórych dodaje uroku, według innych szpeci. Tak czy siak, widać go praktycznie tylko latem na plaży i jeśli jest mały i skromny to moim zdaniem w słońcu ładnie błyszczy i jest fajnym dodatkiem, tak jak naszyjnik czy bransoletka. no chyba że małolaty z sianem w głowie o każdej porze roku chodzą w bluzkach przed pępek i świecą kolczykiem z 3 przewieszkami i zatyczką w kształcie głowy hello kitty. to już inna historia. Także nie zjeżdżajcie dziewczyny za to,że chce pępek przekłuć. Nie jest to zmiana permanentna, jak tatuaż. Są inne z 15 kolczykami w jednym uchu, bądź w nosie które na to zasługują. madzia ja robiłam na długiej, zapłaciłam 100 zł. :) ale to było ponad 3 lata temu. Noszę skromne kolczyki, więc nie naderwałam nigdy dziurki i z przekłucia jestem zadowolona :) Pozdrawiam Kukułka.
|
|
Nie wkręcaj młodych dziewczyn, tylko szmaty mają kolczyk w pępku lub tym bardziej języku, gardzę takimi. Pozdrawiam.
|
|
dokladnie
|
|
chujostwo normalnie ten caly kolczyk, popieram reszte;]
|
|
Na zakończenie powiem tak: kolczyk w pępku = ździra
|
|
powiem tak : rzetelny_obywatel_extra = kurwis.ko nad kurwiska.mi, pizdziele.c ;) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
nie_pajacuj_w_nowej_wersji - "dupe" to ja napewno mam ladniejsza od twojej mordziawy, i ladniej tez pachnie z całą pewnością :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
crank ty se najlepiej zatkaj i morde i dupe bo po twoim postach już widze jakim typem "kobiety" jesteś :)
|
|
Trzeba uciszać i eliminować takie nierządnice :)
|
|
rzetelny_obywatel_extra: mam kolczyk w pępku i NIE jestem szmatą. W każdym tego słowa znaczeniu. Kolczyk to moja ozdoba a nie atrybut mówiący, że należę do rodzaju dziewczyn które są "Szmatami". Są tysiące dziewczyn, które pępek mają cały, ale ani siebie nie szanują i ani się dobrze prowadzą. Jeden szczegół wyglądu nie mówi o danej osobie. A jeśli Ty oceniasz ludzi po wyglądzie( a tym bardziej po małym szczególe wyglądu) to współczuję bycia osobą z ograniczonymi horyzontami. Pozdrawiam Kukułka.
|
|
to powąchaj ją i wyliż jak ładnie pachnie co za ściera......:)
|
|
przykrzy jestescie to ze sobie nosza te kolczyki niech se nosza jak lubia co komu do tego im to sie podoba i tak to beda nosic po co to bez sensu wnikac ! kazdy jest inny i podoba mu sie cos inneo tyle ... pzdr ;]
|
|
nie_pajacuj_w_nowej_wersji ściera cie zrobiła :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
teraz w zasadzie te małolatki chcą to nosić, bo koleżankom się podoba i koleżanki noszą :)
|
|
a ciebie zrobiła zdzira z kolczykiem w pępku.....
|
|
a może któraś z dziewczyn przekuwała sobie "dzyndzel" ? :D Ty! Małgosiaaa!
|
|
nie_pajacuj_w_nowej_wersji nie ma nic do powiedzenia, wiec odbija pileczke :) wypowiedzi bękartów na twoim poziomie nie ruszają mnie :) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
polecam łazienke w technikum nr 5 ;D
|
|
idz sie w niej utop. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |