sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klub Euforia Pietkowo I Nevada Nur

powiedzcie cos na temat tych klubów wystawcie opinie morze byl ktos wczoraj w nevadzie ???

wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klub Euforia Pietkowo I Nevada Nur

ten co zawsze

euforia 100% fajniejsza od nevady ale dawno już nie byłem może coś się zmieniło

Powiem krótko

jeśli chodzi o ten pierwszy to jest Melina dla penerów i chamów, nielegalne seks interesy(z udziałem zwierząt) i narkotykowe, często można spotkać tam młodzież nieletnią, która uprawia ekshibicjonizm i seks z pierwszą lepszą osobą. Poprostu dno. Jeszcze chciałbym powiedzieć jedno, jesli któryś z was tam chce się wybrać to radzę mieć oczy dookoła głowy, ludzie "Rolmopsa" patrolują każdy klub nawet i ten, można nieźle oberwać a nawet zginąc tragicznie nie polecam. A jeśli chodzi o drugi klub Nevada Nur , jak najbardziej polecam:) sam jestem tam bywalcem czasem lubię się zrelaksować w tak komfortowym dla mnie miejscu, klimacik egzotyczny, muza gra, światła lecą tak jak powinno być:]. Wiadomo człowiek 24 h haruje na wydziałówce to mus jest się zrelaksować

euforia lepsza, ale na twoim miejscu pojechałbym do Fantazji w Jaświłach

człowieku daj se na luz z tymi klubami zapadaj w sobotę na festyn do Dobrzyjałowa. tam bedzie sie działo

@ ciborek ki - popieram Ciebie w 100%. W zeszłym roku byłem i było napradwe zajebiście! Piwo po 3zł, karuzela, gokardy, cyrk Zalewski i wiele, wiele innych atrakcji!!!

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org