Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klub Euforia Pietkowo I Nevada Nur |
powiedzcie cos na temat tych klubów wystawcie opinie morze byl ktos wczoraj w nevadzie ??? wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klub Euforia Pietkowo I Nevada Nur |
ten co zawsze
|
|
euforia 100% fajniejsza od nevady ale dawno już nie byłem może coś się zmieniło
|
|
Powiem krótko jeśli chodzi o ten pierwszy to jest Melina dla penerów i chamów, nielegalne seks interesy(z udziałem zwierząt) i narkotykowe, często można spotkać tam młodzież nieletnią, która uprawia ekshibicjonizm i seks z pierwszą lepszą osobą. Poprostu dno. Jeszcze chciałbym powiedzieć jedno, jesli któryś z was tam chce się wybrać to radzę mieć oczy dookoła głowy, ludzie "Rolmopsa" patrolują każdy klub nawet i ten, można nieźle oberwać a nawet zginąc tragicznie nie polecam. A jeśli chodzi o drugi klub Nevada Nur , jak najbardziej polecam:) sam jestem tam bywalcem czasem lubię się zrelaksować w tak komfortowym dla mnie miejscu, klimacik egzotyczny, muza gra, światła lecą tak jak powinno być:]. Wiadomo człowiek 24 h haruje na wydziałówce to mus jest się zrelaksować
|
|
euforia lepsza, ale na twoim miejscu pojechałbym do Fantazji w Jaświłach
|
|
człowieku daj se na luz z tymi klubami zapadaj w sobotę na festyn do Dobrzyjałowa. tam bedzie sie działo
|
|
@ ciborek ki - popieram Ciebie w 100%. W zeszłym roku byłem i było napradwe zajebiście! Piwo po 3zł, karuzela, gokardy, cyrk Zalewski i wiele, wiele innych atrakcji!!! Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |