Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opnie o NWSP w Białymstoku |
Liczę na opinie studentów, absolwentów i potencjalnych pracodawców :) Bardziej: Fajna szkola, ciekawe zajęcia, poziom ok, wykładowcy z doświadczeniem...etc. Czy raczej: Daj spokój, szkoda czasu i kasy, oklepane kierunki bez przyszłości, szkoła na poziomie "jańskiego" w Łomży, nikt cię po tym nie zatrudni...etc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opnie o NWSP w Białymstoku |
a co to nwsp?
|
|
ahh, sorry Niepubliczna Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Białymstoku
|
|
Studiuje tam i jak dla mnie jest to super uczelnia, wykładowcy sa ok i wiedza o czym mowia, wiadomo - jesli u kogos przeskrobiesz to oooooooj, nie bedzie łatwo, ale POLECAM :)
|
|
raczej to drugie zycie bez przyszlosci skocz z mostu bo inaczej nie ma sęsu:)
|
|
Uczyłam się na NWSP przez rok i wykładowcy przeróżni... Niektórzy lajtowi, a niektórzy bardzo wymagający... Jeśli do tej szkoły się wybierasz to na WOPP lub ten teraz nowy kierunek, bo warto, a jeśli resocjalizacja, lub opiekuńczo-wychowawcza, itp. To idź lepiej do Nauczycielskiego Kolegium Rewalidacji, Resocjalizacji i Wychowania Fizycznego, gdyż tam odrazu dostaniesz uprawnienia nauczycielskie i dyplom licencjata z Akademii Pedagogiki Specjalnej i z tego co się orientowałam i wiem, to w Kolegium lżej, no ale szkołę masz tam też w piątki :) Albo UwB.
|
|
nie_pajacuj sam skocz, wszystkim tym zrobisz dobrze
|
|
dzięki ANGEL. nie chcę uprawnień nauczycielskich, bo ja magisterkę chcę teraz zrobić, licencjat już mam z czegoś innego. czemu tylko rok??
|
|
MMonika, bo się przeniosłam, na APS w Warszawie Monika jak masz inny przedmiot niż pedagogika to mgr czeka Cię 3letnia :/ Więc nie wiem czy to dobry pomysł... Ewentualnie zalicznie różnic programowych, to może lepiej idź na Uniwersytet w Bstoku, w końcu to mgr
|
|
Na uniwersytecie można iść tylko na pedagogikę ogólną, więc to 3 lata, potem żeby się ukierunkować- podyplomowe. Razem 4 lata. A w NWSP są ciekawsze specjalizacje, tylko ta opinia... prestiż bardzo bardzo niski... o ile można się tak wyrazić
|
|
nie macie nic do powiedzenia? posty tych przygłupów (jasiu, Czesiu, szczebiotka, rzetelny_) komentujecie do oporu
|
|
Specjalizacje tak dość ciekawe, ale jak jesteś po innym kierunku niż pedagogika też Cię 3 lata czeka, więc nie wiem czy warto iść... Ale jak nie wiążesz z tym przyszłości to możesz iść, albo pozostaje Ci Warszawa, Olecko, Pułtusk z tego co mi wiadmo...
|
|
SPRZEDAŻ PRAC MAGISTERSKICH , LICENCJACKICH , ZALICZENIOWYCH , PREZENTACJI W PROGRAMACH KOMPUTEROWYCH PowerPoint i pdf. , PLANÓW PRAC DYPLOMOWYCH ( czyli spisów treści ) I ICH BIBLIOGRAFII , KSIĄŻEK I MATERIAŁÓW DO NAUKI I POMOCNYCH W NAPISANIU WŁASNYCH PRAC ORAZ ŚCIĄG GŁÓWNIE Z RÓŻNYCH DZIEDZIN PRAWA , ADMINISTRACJI , BEZPIECZEŃSTWA WEWNĘTRZNEGO , HISTORII , SOCJOLOGII , POLITOLOGII I OGÓLNIE Z NAUK HUMANISTYCZNYCH ( ALE NIE TYLKO ) . CAŁY WYKAZ OFEROWANYCH MATERIAŁÓW NA STRONIE INTERNETOWEJ prace-magisterskie.pl.tl STRONA . prace-magisterskie.pl.tl TELEFON . 6 9 1 3 4 6 5 9 1 E – MAIL . 981473@gmail.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |