Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TARGI OBUWIA |
Ostatnio w dziale ogłoszeń o pracy było że potzrebują kasjera na targi obuwia.Proszę powiedzcie mi jak wiecie na czym ta praca polega.Czy podpisuje się z nimi jakąś umowę na czas określony?W jakich miastach odbywają sie te targi?Czy ta firma daje zakwaterowanie na czas targów?Jakie są zarobki?itp.Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TARGI OBUWIA |
Zauważ jaki jest mail osoby dającej to ogłoszenie ( w mailu jest "cheapbut") więc skorzystaj z gOOgle i wyjdzie Ci,że to to samo co CTO Ty! Małgosiaaa!
|
|
Ok może byc i CTO ale bardziej chciałam się dowiedzieć na czym polegała by praca na takich targach?
|
|
Jeśli ktoś pracował na tagich targach lub coś nie cos wie na ten temat to proszę o pomoc!
|
|
nie pakuj się w to.nie warto.
|
|
A dlaczego nie warto?Powiedz cos więcej na ten temat.
|
|
nie warto caly miesiac jestes w pracy za grosze jeden dzien w tygodniu wolny na umowe zlecenie za 1000zl a 800 na lewo tylko na to zadnej umowy nie ma na targi jedziesz spisz na salach razem z butami na materacach jesli takowe posiadasz czasem sie zdarzy ze prysznic ci udostepni wozny jesli jest ale za to trzeba wodke postawic ale przewaznie nie ma i nie myjesz sie 3 dni wyzywienie swoje i nie spisz dzien i noc,dzien przed targami jedziesz i wieczor i cala noc do 9 rano rozpakowujesz te buty potem pilnujesz caly dzien zeby nic nie ukradli bo za wszystko wszyscy potem placa po calym dniu porzadkujesz buty do jakies 2 w nocy i idziesz spac rano znow to samo i po targach pakujeswz i liczysz to schodzi do jakies 6 rano i wracasz i po poludniu znow wyjazd. Wydaje mi sie ze nie warto za takie pieniadze i nie wiadomo czy nic nie zginie i czy naprawde zginie i kaza zaplacic i nie dostaje sie tych reszty pieniedzy bo potraca za braki i zostajesz z tysiacem za caly miesiac harowy i bez snu ell pablo
|
|
do el pablo:skorzystaleś z takiej oferty pracy że tak mi z detalami wszystko opisałeś?bo do mnie dzisiaj dzwonili żebym przyszła na spotkanie organizacyjne ale nie wiem czy iśc skoro tak napisałeś?
|
|
ja tam pracowalem jako kierowca niby ale z kierowcy to byl tylko dojazd na te targi i powrot a robilem wszystko jak opisalem a i na kasie tez stalem i po nie spanych nocach za kolko bardzo niebezpiecznie ale nikogo to nie obchodzi moze jak ktos sie zabije to zwroca na to uwage.ciekawe ile mi zaplaca jak chcesz to idz sama sprawdz umowa zlecenie na 16 dni targowych w miesiacu ale nie licza ze dzien wczesniej sie wyjezdza i dzien po lub w nocy sie wraca ell pablo
|
|
ja sie zgadzm z el pablo od niejednej osoby już sŁyszaŁam podobne opinie Nie warto
|
|
el pablo widze ze w tej firmie sie nic nie zmienilo po moim odejsciu, ale ze jako kierowca stales za kasa - szok no i nie mow ze jeszcze tam nocowales!!
|
|
nocowalem ukladalem buty rozpakowywalem pakowalem wszystko i jeszcze odpowiedzialny bylem za wszystko rozliczalem na koniec robilem raporty itd. ell pablo
|
|
No to miales przechlapane niestety, Ja wraz z kolegami sie buntowalismy i z powrotem zesmy wracali do domu, ale widzielismy w jakich warunkach wszyscy byli to nie do opisania (nie ktorzy juz po odchodzili z CTO bo pracować sie tam nie dalo) no chyba ze cos sie zmienilo w co watpie ale z tego co slyszalem poprawy nie ma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |