sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rzymianka

Proszę o opinię tego ekskluzywnego lokalu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rzymianka

dno

Jak każdy w Łomży;)

idz i sobie zobacz

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

poszło tam kiedyś około setki browarów, kilkadziesiąt kieliszków wódki, poderwało się tam kilka panienek i zaśpiewało jedną nutę na karaoke.
spoko bar.
;]

the thruth tracker

kiedyś bywało fajnie..

Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^

jak w każdym lokalu można trafić na chamów, ogólnie gorąco, brak klimatyzacji, muzyka ok

wszystkie malolaty co lataly do Barbadosu, 7kier i Alibi sie tam bawia :)

w każdym klubie już latają małolaty.Dadzą du*y bramkarzowi i wchodzą za darmo i bez dowodów.

Pozdrawiam BR.

hahahahah
od kiedy ten lokal jest ekskluzywny..................

od kiedy ciebie nie wpuszczają...

hahahaha dobre Donald dobree hahahaha

Pozdrawiam BR.

Soho, co Ty powiesz hmm.., ciekawe jest to co powiedziałeś. Aż prosi się o kolejny temat. Proszę państwa i tutaj mamy kolejny gorący warty uwagi temat. Wiadomo iż młodzież Barbadosu jest w wysokim stopniu zdemoralizowana, młodzież 7kier też nie lepsza od barbadoskiej tak samo jak i ten cały małolacki lokal, bo mam tam swoich zwiadowców i wiem jaka panuje tam atmosfera w tym klubie. Mam również informacje, że w Rzymiance już utworzyła się szajka przestępcza Barbadosu i 7kier i te bandyctwo razem z kryminalistami zaczynają demoralizować bywalców Rzymianki. Na szczęscie jak narazie nie odnotowałem tam poważniejszych przestępstw . Będę śledził ten temat na bierząco i napewno powrócę do niego bo teraz idę na kawę. Pozdrawiam

Aha jeszcze jedno, doszły mnie sygnały, że na wolność wyszedł groźny gangster "Rolmops" , który kieruje całą tą szajką chuliganów

rzetelny namierza cie bez kitu hahaha...A ze wylazl prawowity wlasciciel atlantica to nawet ja wiem bedac tak daleko....

Nic cie jeszcze nie wyprowadzilo w z rownowagi w kebabach???? Zamknij pare z takimi znajomosciami dasz rade....

Ziemia jest piekłem innej planety.

Uwaga z ostatniej chwili: Rolmops był widziany 10 minut temu w centrum. Napadł na klubowicza i okradł go z kart kredytowych i napuścił karaluchy na smyczy do gwałtu. Teraz podąża w stronę Hattricku. Czarna Sobota :(

tylko patrzec jak ponownie Rollmops trafi do sloika....
taki juz ich los.....

Ziemia jest piekłem innej planety.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org