Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzymianka |
Proszę o opinię tego ekskluzywnego lokalu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzymianka |
dno
|
|
Jak każdy w Łomży;)
|
|
idz i sobie zobacz kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
poszło tam kiedyś około setki browarów, kilkadziesiąt kieliszków wódki, poderwało się tam kilka panienek i zaśpiewało jedną nutę na karaoke. spoko bar. ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
kiedyś bywało fajnie.. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
jak w każdym lokalu można trafić na chamów, ogólnie gorąco, brak klimatyzacji, muzyka ok
|
|
wszystkie malolaty co lataly do Barbadosu, 7kier i Alibi sie tam bawia :)
|
|
w każdym klubie już latają małolaty.Dadzą du*y bramkarzowi i wchodzą za darmo i bez dowodów. Pozdrawiam BR.
|
|
hahahahah od kiedy ten lokal jest ekskluzywny..................
|
|
od kiedy ciebie nie wpuszczają...
|
|
hahahaha dobre Donald dobree hahahaha Pozdrawiam BR.
|
|
Soho, co Ty powiesz hmm.., ciekawe jest to co powiedziałeś. Aż prosi się o kolejny temat. Proszę państwa i tutaj mamy kolejny gorący warty uwagi temat. Wiadomo iż młodzież Barbadosu jest w wysokim stopniu zdemoralizowana, młodzież 7kier też nie lepsza od barbadoskiej tak samo jak i ten cały małolacki lokal, bo mam tam swoich zwiadowców i wiem jaka panuje tam atmosfera w tym klubie. Mam również informacje, że w Rzymiance już utworzyła się szajka przestępcza Barbadosu i 7kier i te bandyctwo razem z kryminalistami zaczynają demoralizować bywalców Rzymianki. Na szczęscie jak narazie nie odnotowałem tam poważniejszych przestępstw . Będę śledził ten temat na bierząco i napewno powrócę do niego bo teraz idę na kawę. Pozdrawiam
|
|
Aha jeszcze jedno, doszły mnie sygnały, że na wolność wyszedł groźny gangster "Rolmops" , który kieruje całą tą szajką chuliganów
|
|
rzetelny namierza cie bez kitu hahaha...A ze wylazl prawowity wlasciciel atlantica to nawet ja wiem bedac tak daleko.... Nic cie jeszcze nie wyprowadzilo w z rownowagi w kebabach???? Zamknij pare z takimi znajomosciami dasz rade.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Uwaga z ostatniej chwili: Rolmops był widziany 10 minut temu w centrum. Napadł na klubowicza i okradł go z kart kredytowych i napuścił karaluchy na smyczy do gwałtu. Teraz podąża w stronę Hattricku. Czarna Sobota :(
|
|
tylko patrzec jak ponownie Rollmops trafi do sloika.... taki juz ich los..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |