Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
który kebab najlepszy |
Tyle w mieście kebabów, że nie mogę się zdecydować do którego pójść. Bardzo proszę o opinię bywalców.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: który kebab najlepszy |
spróbuj wszystkich i napisz na forum gdzie był najlepszy
|
|
najlepsze jest gowno z cebulka,tylko malo cebulki zeby z geby nie smierdzialo kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kebabom też sie wkrótce do du*py dobiorę bo za dużo tego syfu w Łomży ..
|
|
rzetelny_obywatel_extra - rzetelny_podpierdalacz_sanepidu_extra
|
|
najlepiej , jak sie pospieszysz i kupisz w kazdym jednego kebaba, potem spieszac sie ugryziesz -kesa jednego po drugim, smaki ...ci sie pomieszaja bez problemu zjesz kazdego
|
|
ja jadam tylko na rogu na pe ka e sie tam co pientro jest dzis jadlem to mi pot po dópie ciek tak goronco na tym stryhu
|
|
na dworcu
|
|
na ks anny dobry zrobili;D a ze niedaleko jestem towpadam. moim zdaniem najlepszy
|
|
Na rogu PKS :D Najlepsze... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Najlepszy kebab tylko na lipowej!!!! Tanio a jak smakuje mmm....
|
|
u bettera trzeci wymiar
|
|
Dwa najlepsze to: - PKS (po schodkach) - Księżnej Anny. W tej kolejności. _________________________________________________________
|
|
better sprzedaje kebab więc i jakość spadnie;)
|
|
masz stare informacje
|
|
jak kebab to tylko na dworcu! h0jowe forum
|
|
a gdzie jest ten na ks. anny konkretnie?
|
|
w budce drewnianej kolo szczezonego na pszeciwko ksa 8 kolo stokrotki
|
|
na sybiraków ful wypas!!!!!!!!!!!!!!!!! talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
Hubcio nie stare, z www.zambrów.org :))))
|
|
Na dworcu pietrowy najlepszy kebs , natomiast po drugiej stronie daja hamburgery z boczkiem i koscmi hehe żenada , kły mozna polamac na nieswiadomce
|
|
Na lipowej jest OK Na dworcu mięso biorą z Konarzyc, byłem tam kiedyś i waliło jak w bakutilu, dlatego zawsze pytam się z kond biorą mięso.
|
|
Zgadzam się na Lipowej Tanio, smacznie i porcje wielkie. Smakuje mi jeszcze Kebab nr.1 na Małachowskiego.
|
|
tego w miescie jest duzo jesli chcesz sprobowac prawdziwy turecki gosc z turcji otworzyl na przeciw statoil i mieso prosto z turcji nazywa sie jakos lanchmatan czy cos w tym rodzaju dziewczyna co tam pracuje bedzie wiedziala o co chodzi jest naprawde dobry ell pablo
|
|
ciekawe kiedy będą chińczyki. Tak w maju szumnie się tu na forum jeden ktos ogłaszał, że otworzy i cisza narazie;)
|
|
rzetelny obywatel extra to nie ten człowiek ,który się tak zachwalał ,że jego ludzie będą pilnowali porządku na koncercie jakiegoś Grubsona?? To też nie ta sama osoba ,która chciała kiedyś komuś zamknąć jakiś lokal? Zajezdza mi padliną ,która w sposób chamski chce wyniszczyć konkurencję. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |