Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAMBRÓW |
SIEMKA WSZYSTKIM MAM PYTANKO WIE KTOŚ COŚ O DNIACH ZAMBROWA .GWIAZDAMI BĘDĄ W SOBOTĘ KUKIZ I PIERSI A W NIEDZIELE PIASEK . ZNA KTOŚ PROGRAM .?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAMBRÓW |
tak
|
|
http://www.zambrow.org/dni/ - tu masz program. Dzięki za info, jadę na Piersi, 9 lat temu grali na Muszli w Łomży i konkretnie pozamiatali, jeden z lepszych polskich zespołów punk na żywo... Swoje numery grają dwa razy szybciej niż na płytach hehe...
|
|
do gc zła strona !! A mi chodzi np o której będzie gwiazda To samo ja znalazłem
|
|
Mi się odpala, trzeba wkleić z ukośnikiem na końcu, bo się nie nauczyłem wklejać linków hehe. Tu jest program na sobotę: 29.05.2010 - SOBOTA BLOK ROZRYWKOWY Stadion Miejski "Olimpia", ul. S. Wyszyńskiego 8 1000 Wesołe Miasteczko Boisko boczne 1600 Koncert Laureatów Festiwalu Piosenki Przedszkolaków - współorganizator - Miejskie Przedszkole nr 6 w Zambrowie Konkursy Sponsorów 1700 Konfrontacje Kulturalne Młodych Talentów - współorganizatorzy - Szkoła Podstawowa nr 5 i Szkoła Podstawowa nr 4 Konkursy Sponsorów 1830 Koncert zespołu Samuraj Konkursy Sponsorów 1900 Koncert zespołu EXTAZY Konkursy Sponsorów 2030 Koncert PAWEŁ KUKIZ I PIERSI
|
|
Piersi mają być o 20.30.
|
|
Sebo19 rozumiem że pod przykrywką dowiedzenia się programu chciałeś po prostu zakomunikowac że w Zambrowie jest taka impreza ;) Bo mogłeś o to zapytać na forum zambrowskim. Ale spoko, napewno sporo osób z Łomży nie wiedziało i z chęcią się wybiorą. Apropos, pod koniec czerwca w Kolnie na festynie ma wystąpić Danzel, wiem to od znajomej, choć to nie moje klimaty muzyczne ale może również będą chętni spragnieni tego wykonawcy.
|
|
a u nas jak zwykle NIC
|
|
a nie bylo tego danzela miesznego rok temu w piszu? co go tak do tej PL ciagnie :P ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
DO BENNY Dac znac swojemu miastu to nic złego A w naszej Łomży do jak napisał kolega FrEshone nic dno i wodorosty .
|
|
27 czerwca w Kolnie Michalczewski na pokazowej walce i Snarski o pas Baltic Boxing Union. Ciekawa szopka się szykuje. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |