Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mariusz Pudzianowski vs Tim Silvia |
Pudzian czy Silvia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mariusz Pudzianowski vs Tim Silvia |
Silvia
|
|
Silvia
|
|
z tego co się orientuję to walka jest o 1:30 czasu polskiego. I tu moje pytanie. O tej godz. zaczyna się gala czy walczy Pudzian?
|
|
http://tv.wp.pl/index.html Z tego wynika że chyba o 2.15 walczą.
|
|
Silvia był dobry kilka lat temu a teraz to kupa sadła
|
|
Kupa sadła, która i tak będzie dla Pudziana za dobra. Dlatego opowiadają teraz jaki z Sylvi był kiedyś wielki mistrz i robią z niego niewiadomo co, żeby nie było wstydu jak Pudzian dostanie.
|
|
Pierw gala a pudzian na koniec Podobnież Juras też walczy
|
|
Zbliza sie wielka porazka tylko czy pudzian sie po niej pozbiera i dalej bedzie probowal...To za bardzo tytulowany przeciwnik dla niego, za szybko chcial blysnac.Niestety prawdopodobnie padnie na cycki ... Nie sila a technika i kondycja tu bedzie przewazac a wiemy ze pudzian nie ma ani tego ani tego.w parterze pewnie bedzie chcial go scisnac ale nie podola,tak mysle...zobaczymy... Silvia faktycznie podupadl ale to jednak rutyniarz i wyga i wzrost jest jego atutem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Silvia będzie miał dziś klepaną maskę, tak jak stare VW Golfy na granicy niemiecko-polskiej. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Pudzian, Pudzian i tylko Pudzian !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
anelka slabo Ci?
|
|
widzę że muszę zabrać głos, kur*wa toc to wiadomo ze Pudzian jeb*nie o glebe, zreszta sami widzieliscie poprzednią walke i ile tego jego agresji było minut? zaledwie jedna runda, on ma 0 kondycji to po pierwsze a po drugie nie zapominajmy ze Silvia jest dwukrotnym mistrzem wagi ciężkiej
|
|
:)
|
|
Silvia wpierdala codziennie, to fika ha wielki mi zwyciesca
|
|
BUBUBUBUBUBUBBUBUBUUBUBUBBUBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUBBBBBBBUBUUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUUBUBUBUBUBUBUBUBB KUPA
|
|
to ja zjedz
|
|
spokój, czy juz wiadomo dokladnie o ktorej godzinie walka?
|
|
Nasz pudzianek nie dał rady,już w drugiej rundzie.
|
|
Przegrał.....:( Ale to było do przewidzenia..... Zero Ciosów ze strony Pudziana
|
|
nic się nie stało to było do przewidzenia chociaż zam obstawiałem 50-50 niestety za wysokie progi jak na Mariusza ale ważne że nie przegrał z byle kim i w pierwszej rundzie SZACUN MARIO
|
|
trochę łatwej kaski chociaż wygrałem...
|
|
niestety Silvia wygral Mariuszowi zabraklo doswiadczenia........ ale mam nadzieje ze to nie koniec jego zmagan z MMA ...... PUDZIAN >>>>>
|
|
ile za samą walke Mariusza mozna było zgarnąc?
|
|
Pasjonat o co? Masz ochote dac sie poobijac??:)
|
|
ale go obtłukiwał dzisiaj o_O _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
zresztą... to nie była uczciwa walka. Sylvia okazał się przecież wyższy i większy... ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
cwaniaczek chodzi mi o notowania na STS aczkolwiek za takie pieniądze jak chociażby Najman dał bym sie poobijać heh mało kto zarabia takie pieniądze w 44 sekundy
|
|
źle stanął i go tłuką.... ;P
|
|
Bylo tak jak myslalem z pewna roznica....dotrwal do II rundy... :) Nie to ze mam cos przeciwko lecz naprawde porwal sie z motyka na slonce. To sport na ktory trzeba lat treningu a nie tylko sily.... lekcja dla pudziana,prawdopodobnie troche potrwa zanim powroci.... No chyba ze mnie zaskoczy.... Pozdro.....tak jak wczoraj ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
panowie ja to tak widze ze z przeciwnikami wymiarów i doświadczenia Silvi Mariusza siła przestaje mieć znaczenie więc obiektywnym okiem patrząc Pudzian nie ma zadnych atutów
|
|
a jeśli on mówi o kondycji to żeby taką wyrobić na walki, musiałby zejść do wagi jaką mają zawodnicy mma o jego wzroście, czyli nie więcej niż 100 kg i wtedy okaże się że nawet z mniejszymi i słabszymi zawodnikami od Sylvi jest nikim w tym sporcie...
|
|
Jeszcze tylko 3 godziny i... Wszyscy na mecz!
|
|
Dostał na co zasłużył. Cwaniaczki tak kończą. Samą siłą się nie wygrywa, trzeba też techniki i kondycji, a do tego służy trening, a nie śpiewanie z Dodą i tańczenie w Tańcu z gwiazdami. A miało być: "tanio skóry nie sprzedam". Wlaśnie pokazał to w drugiej rundzie :P Jeszcze raz porównam go do Adamka, jak to zrobiłem 2 tygodnie temu. Tamten miał też w 3 walce byłego zawodnika z najwyższej półki, ale Adamek w przeciwieństwie do Pudziana trenował, nie obiecywał głupot i wytrzymał walkę, wygrywając ją przy tym :) Życzę Mariuszowi powrotu do MMA, ale po wakacjach spędzonych na treningu, a nie w telewizji...
|
|
dokładnie
|
|
tak jest
|
|
bardzo słuszna wypowiedź opos podaj numer konta, natychmiast przelewam tobie pieniążki zasłużyłeś sobie za tą wypowiedź
|
|
Proszę państwa następna walka: RzetelnyDestroyer VS PudzianDominator http://img85.imageshack.us/i/sdfdsfq.jpg/ Proszę panstwa obstawiajcie obstawiajcie! stawka od 5000 zł
|
|
Czuje ze masz szanse hahahaha..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
no kur*wa wyższa liga ;)
|
|
Mam pytanie czy zna ktoś tytuł piosenki gdy wychodzil pudzian do walki z sylwią?http://www.youtube.com/watch?v=_SkeXzVsvUc Tutuł utworu Pudzianowskiego. Pozdrawiam: Grey
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |