Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
****Impreza Lecha - głosujcie**** |
Witam wszystkich! Jeżeli chcecie, aby impreza Lecha odbyła się w Łomży głosujcie na stronie www.lech.pl. W tej chwili Łomża zajmuje 71 miejsce, ponieważ głosy oddało tylko 9 osób. Ostrołęka prowadzi - 569 głosów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ****Impreza Lecha - głosujcie**** |
bo w ostrolece nawet wrony lataja do gory nogami kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
głos oddany, już 63 miejsce :-)
|
|
Glosujcie na Ostroleke, mamy wieksze szanse wy macie blisko, razem damy rade, TOC MY WSZYSCY KURPIE :)
|
|
ja nie
|
|
Łomża już 32 miejsce. Głosujmy głosujmy:)
|
|
28 miejsce 47 głosów :)
|
|
Hej głosujcie, już jesteśmy na 19 miejscu!!! To tylko 5 minut!
|
|
18 :)
|
|
17 ;) ale nie zmienia to faktu, że Ostrołęka wyprzedza nas o prawie 950 głosów ehhh Łomża, zmobilizować się trochę ;) ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Głosujcie, ja oddałem głos :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
głosować dalej ! :D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Łomża 16 miejsce ! jedziemy dalej ! :D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Setka pękła. Głosować !!! Rozsyłać po znajomych itd. Wie ktoś do kiedy to trwa ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |