Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miałem kiedyś starcie z Pudzianem |
Niesamowite to było. Mianowicie Jechalem swoim harlejem przez pustynne stepy Arizony i konczylo mi sie paliwo. Zajechalem na stacje, a tam pudzian tankowal do swojej Jawy. Zatankowalem do pelna i poszedlem zaplacic. Niestety gdzies musial mi w trasie wypasc portfel i nie mialem czym zaplacic. Na szczescie byl tam "dominator", wiec pomyslalem, ze ma kasy jak lodu to pozyczy pare baksów. Mówie "Siemasz Mario, kopsnij stówke", a on w smiech i odpowiada "a Ty myslisz, ze zielone rosna na drzewach?"... No zagotowalem sie, az mi żyły na mózgu wyszly. Mówie "z drzewem to ty zaraz bedziesz mial spotkanie jak mi nie dasz stówy". Od razu spuscil z tonu, dal hajs i jeszcze mi pomachal jak odjezdzalem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miałem kiedyś starcie z Pudzianem |
chyba jechales swoim komarem przez groble jednaczewska ;D
|
|
Olewać posty takich chamów !!! _________________________________________________________
|
|
nie fikaj bo skonczysz jak pudzian
|
|
ja *******ę ***** człowieku ogarnij się. Ty przy Pudziana zdjęciu nawet nie stałeś. Skończ z tymi historiami i nie spamuj.
|
|
Jaka sieka :D:D ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
było za karę Pudzianowi za karę cukru do baku nasypać
|
|
nie dziwie sie jemu, ale dziwie sie wam, bo karmicie trola, on ma satysfakcje tylko z tego, a wy niepotrzebne nerwy..
|
|
Daj namiary dilera hahaha......loty masz lepsze niz kazio debil po budaprenie... Ale humor dopisuje i oko.... Wez wymysl jakas historie z kilkoma PARTNERAMI np...w saunie... To mi do ciebie bardziej pasuje.... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Jadę kiedyś na rowerze groblą jednaczewską, patrzę Pudzian na rowerze z naprzeciwka, zatrzymałem się i mówię: "Panie Mariuszu, pojeździmy razem (?)", a on mówi OK... i pojechaliśmy na ścieżke rowerową koło Browaru Łomża... ... dobre co ???
|
|
ogarnij sie
|
|
kitejumper urzekla mnie twoja historia
|
|
młody wykrztałcony swietne sa Twoje historyjki zawsze czytam z usmiechem na twarzy :)))
|
|
mial starcie -ale dupy jak nadstwil i go pudzial przewalil w grote nestle
|
|
nie wiem co tu sie denerwowac dla mnie to jest śmieszne i poprawia mi humor wiadomo kazdy poczucie humoru ma inne ale bez sensu są nerwy
|
|
ten tekst jest dobry
|
|
Piękny sen.
|