Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biwak w Balikach ? |
Witam. Mam pytanie, czy ma ktoś może nr do tych domków letniskowych w Balikach? Bo planujemy wybrać się z klasą na biwak do Balik, ale nie mamy numeru, żeby tam zadzwonić i się zapytać czy są jakieś wolne terminy.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biwak w Balikach ? |
Domki są klechów z katedry więc szukaj tam kontaktów. Kiedyś wt=ynajmowałem tam domek , nie robią problemów
|
|
nie robią problemów za drobną opłatą, najlepiej w kopercie
|
|
cycolina.... rozwalasz mnie tym nickiem hehe xDDD
|
|
Poczta123- jak nie masz pewnych informacji to się powstrzymaj od bez sensownych tekstów. Z tego co mi wiadomo balikami opiekuje się "caritas" z siedzibą na ulicy Zjazd przed muszlą i tam musisz pytać i załatwiać domki w balikach. Życzę powodzenia bo nie wiem czy Ci się uda załatwić domki ze względu na różnego rodzaju obozy... Baliki dużo się zmieniły w porównaniu z ubiegłymi latami.
|
|
dzięki za info ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
a może na ktoś numer, żeby gdzieś indziej zapytać o wolne terminy na biwak? Np. do Rajgrodu, albo Janowa? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
hmm ? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
ee, już nie potrzebuję informacji, znalazłam (: ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
cycolina pomachaj do mnie ;)
|
|
siaba da siaba da siaba daaaaaaaaaaaaaa
|
|
hahaha nie pomacham :D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |