Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dotacje UE |
Czy nie wiecie gdxzie można w Łomży dowiedzieć się czegoś na temat dotacji unijnych? Interesuje mnie kasa na rozwój firmy, zakup auta, rozbudwę itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dotacje UE |
Fazik dobre przedsiewziecie!
|
|
Fazik- Ty to masz glowe
|
|
Polak na czatach-wspaniale!
|
|
Fazik -daj buziaka, za dobre pomysly**
|
|
Hej, podobno jest jakaś informacja na Polowej, znajomi mówili, że korzystali, ale nie znam szczegółów
|
|
Macie jakiś telefon albo e-maila?
|
|
zadzwon Fazik na pewno Cie poinformuja
|
|
moze w ksiazce?
|
|
To się nazywa Lokalny Punkt Informacyjny tel 86 215 16 90, Polowa 53, niestety mailem nie dysponuję, ale można znaleźć w necie
|
|
jak On jest dobrze poinformowany :P
|
|
szczebiotka Tobie to się chyba strasznie nudzi
|
|
strasznie!
|
|
NUDZI MI SIE
|
|
Daj znać, ja mam takie informacje. lasiczka77@interia.pl Kasia Arbuz
|
|
dama z łasiczką ;D Ty! Małgosiaaa!
|
|
Kupi Pan dzisiejszy Dziennik , jest dodatek o Funduszach Unijnych i dotacji z Urzędu Pracy, wszytko o założeniu firmy krok po kroku, niektóre informacje mogą być dla Pana przydatne i istotne. (nie Nasz Dziennik tylko Dziennik Gazeta Prawna) Poza tym polecam Panu stronę http://www.malawielkafirma.pl/ jest tam kilka ciekawych artykułów, wskazówek oraz audycji radiowych w formacie MP3. Może się przydać. Co do samej Łomży to też dopiero się orientuję co gdzie i jak tu załatwić, od niedawna znów jestem Łomżyniakiem więc chętnie skorzystam z takich informacji :) Pozdrawiam i życzę powodzenia. PS. Gdzieś wyczytałem że w Łomży jest 5 tys bezrobotnych a potencjalna firma daje średnio 4 miejsca pracy, więc raczej polecałbym zdopingować kolegę.
|
|
szczebiotka Ty tez jestes z rodziny tych idiotow z zaburzeniami mozgu?
|
|
Stop dzięki za info na pewno sobie kupię tę gazetę ale mimo wszystko nie ma to jak porada żywej osoby. KajaK czy korzystałeś z usług tego punktu? Dzięki wszystkim za pomoc. Czy ktoś ma jeszcze jakieś informacje?
|
|
Tak korzystałem, pracownicy to młodzi ludzie, raczej przystępnie mówią o możliwościach skorzystania z dotacji, mnie w każdym razie pomogli
|
|
Coś się za to płaci?
|
|
Nie wszystkie informacje masz za darmo, w niektórych firmach natomiast trzeba wyłożyć grubą kaskę za pomoc
|
|
Jak widać w naszym mieście niewiele osób zainteresowanych jest rozwojem, cóż bywa. Ja podobnie jak Kajak korzystałem z usług Punktu Informacyjnego, jedyne co mogę o nich powiedzieć to to że polecam
|
|
Najlepiej cię poinformują na Szosie Zambrowskiej 1/27 - Agencja ARES
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |