Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie szukać żoneczki? |
szukam żony jak szalony...gdzie takowa jest hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie szukać żoneczki? |
a co, guzik ci się odpruł? ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Oddam swoją gratis.
|
|
uciekła Ci?
|
|
sprobuj skorzystac z portali spolecznosciowych. (zycze powodzenia)
|
|
haha ;x
|
|
Ty makumba Zona to nie KARTOFEL czy Traktor ,ze se mozna kupic. Musisz polatac troche, troche sie postarac cos od siebie dac. Ale burak. Musisz troche bywac na salonach Wiejsko-miejskich i tam starac sie zabiegac o wzgledy Dam. To jest fajne a nie siedzisz i myslisz ,ze rzuciles haslo to sie zleca. Zbyt mocno uwierzyles w swoj urok i czar hhhhaaaaaa yuhhhhhhaaaaha. Jesli tego nie zmienisz i nie wyjdziesz z NORY zostaje stara bajka o PALACYKU I LATARENCE. HHHHHHHAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHa Dziad
|
|
lepiej nie szukaj kłopotów.... :)
|
|
źle ci samemu???
|
|
Pewnie źle,kłopotów sobie szuka :D ;)
|
|
na allegro poszukaj desperadosie
|
|
pocalujcie sie w d*p* :)
|
|
tylko jak znadziesz to sprawdz jej stan bo różnie to bywa , moze miec wiecej przebiegu niz te wraki z zachodu a wtedy to tylko remont kapitany. MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ AGA
|
|
Pewnie ożeń się, a po co masz mieć lepiej , niż my
|
|
nie miał chłop kłopotu wział se babę do domu:)
|
|
na naszej klasie
|
|
w jeziorku
|
|
lesny dziadek dobry bajkopisarz z ciebie,co ty mozesz wiedziec o kobietach jak jestes gejem haha
|
|
pewnie stara przepiles?
|
|
w Łodzi na 100 kobiet przypada tylko 80 chłopa, tam można wybierać...
|
|
Makumba Marmoladziany chlopcze do tego trzeba miec , wiesz co? Daj z siebie cos a nie sie rozplakales i pytasz gdzie szukac?? Musi cie niezle w oczy szczypac, jezeli nie znajdziesz to musisz dalej KRECIC SMIGLEM i z tym jakos zyc. ale pozdrawiam. Dziad
|
|
Jak czytam te posty to ze śmiechu nie moge:):).Ja mam całkiem odwrotnie:P..Jestem dziewczyną i żadnego faceta mieć nie chce..Chłopie korzystaj z życia no chyba że wiek Ci na to nie pozwala i zmusza do ożenku:)
|
|
Żoau widocznie jestes dobra <less, skoro nie potrzeba ci chlopa I mam do ciebie pytanie PO trzydziestce, normalny czlowiek nie ma prawa stworzenia trwalego zwiazku?
|
|
ojojoj ktoś tu sie wzburzył.Powiem ci tak,,ja sie poprostu nie nadaję do gotowania,sprzątania itp.nie jestem typem usługiwaczki facetowi..wole sie uczyć przez cały czas i być niezależna.żadną less nie jestem. przez faceta już ryczałam w poduszkę a drugi raz do tej samej rzeki nie wskoczę!.A skoro na żartach sie nie znasz to twój problem..Kolega który napisał jako pierwszy na forum w sposób zartobliwy napisał o poszukiwaniu żony i wypowiedzi innych rownież są śmieszne czasami a ty stwarzasz problemy:/..Nie twierdze również, że stronie od facetów,.Poprostu nie chce sie z nikim wiązać.!. A z facetami to najlepiej na kręgle sie wybrać lub na mecz LECHA!! pozdrawiam
|
|
Podejrzewam, ze z takim temperamentem i wola bycia niezalezna zajdziesz bardzo daleko. Zycze Ci by praca jaka wykonujesz i jej zarobki nie zmuszaly Cie do przynaleglosci do jakis zwiazkow zawodowych... Jestes przeciez samowystarczalna,
|
|
a ja zamienię jedną 32-letnią (podchowana i wytresowana) na dwie 16-latki...(najlepiej dzikie, nieokrzesane) :o) ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Wydaje mi sie ze napisałas to z lekką ironią ale nie chce sie kłócić. taka jestem:).poznańska pyra Ty MUNDRY lepiej poszukaj seee mundrej laski a nie jakąś nieokrzesaną:).. Poza tym obcowanie z nieletnią to przestępstwo.(przykład Polański:P)..Jeszcze dostaniesz areszt domowy i bedziesz musiał z tą swoją podchowaną i wytresowaną w domu siedziec:P
|
|
Co sie czepiasz Polanskiego, przynajmniej umial wykorzystac sytuacje..
|
|
hahaha..Ale 16 lat??!!Od 20 wzwyż..to można poszalec:)
|
|
widze Ciebie jak szalejesz od dwudziestu wzwyz, jak nie dla Ciebie 16 latka to sie jej nie czepiaj!
|
|
Hahaha..Udana jestes:).Ty sie kompletnie na zartach nie znasz//:/.a moze to ty jestes tą 16-stką i moja wypowiedź cie uraziła?!.Do szkoły!!16-stce to tylko błyszczyki w głowie i Tokio Hotel:/..Żegnam!!
|
|
mozesz mnie zegnac prawa reka:)
|
|
Czyli jasne, jestes tą 16-stką..Takiej złośnicy to nikt by nie chciał:/..Żegnam to forum, nie ciebie..I tak zagościłam tu przypadkowo..Ciekawiło mnie jak płeć przeciwna (męska) odpowie na pierwszy post:)..A skoro wszystko co tu pisze bierzesz na serio to nie wypowiadaj sie juz!.ja sobie żarty robie a ty unosisz sie dumą jak jakaś NASTOLATKA.hahah..
|
|
żujajo
|
|
polataj trooche
|
|
to Ty pokaz co masz
|
|
szczebiotka napisał(a): > to Ty pokaz co masz Oj, chyba nie chciałabyś mieć takiego zęba na przedzie. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
wystarcza mi moje dlugie zeby
|
|
W&A ma w poście napisane: MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ AGA ....taki sam napis widziałam na garażu na przeciw CTO
|
|
to przypadek, że W&A ma to w poście
|
|
na lakowej!!!!!!!!!!!!!!!
|