sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
auto z litwy

witam jestem nowy na forum
i mam bardzo nurtujace mnie pytanie na kture niemoge znalezs odpowiedzi:) ogolnie juz wszytko w mniare wyczytalem
a wiec ;
gdy kupuje auto o Litwina (osoby prywatnej) oczywiscie auto na litewskich tablicach i jade z nim je wyrejestrowac to czy w swiadectwie wyrejestrowania pojazdu z litwy sa wpisywane moje dane? czy jest to tylko ogolne swiadectwo swiadczace o exporcie auta z litwy?
bardzo bym prosil o odpowiedz:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: auto z litwy

najpierf to ty zajżyj do słofnika tempaku ! kture? to jusz nie jest omyłka a nie wiedza podstafofej pisofni

cihojta

dobra dostalem od tempakow teraz odpowiedzcie jak potraficie:-)

luuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbie litewskieeeeeeeeeeeeee
ssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaamoooooooooooooochoooooooooooooooooooodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

szczebiotka a lubisz kope?

on lubi w litewskich samochodach.....................

znaczy sie ona

to forum ma fajne zawijanie wierszy:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

a tu nowa linijka ;)

Latam, Skaczę i jeżdżę

Te auta sa super juz 3 reki

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

z tym zawijaniem jest super

Profesjonalne forum:)

Tera żabe wklejta.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Właśnie, a jak się wkleja tu fotki?

Komputerowoo

ŻAL :

cycki

litwo ojczyzno moja

Wiem że wkleja się fotki komputerowo ale w jaki sposób?

wysyła sie zdjęcie cycków na serwer i wygenerowany link wkleja tu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org