Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
auto z litwy |
witam jestem nowy na forum i mam bardzo nurtujace mnie pytanie na kture niemoge znalezs odpowiedzi:) ogolnie juz wszytko w mniare wyczytalem a wiec ; gdy kupuje auto o Litwina (osoby prywatnej) oczywiscie auto na litewskich tablicach i jade z nim je wyrejestrowac to czy w swiadectwie wyrejestrowania pojazdu z litwy sa wpisywane moje dane? czy jest to tylko ogolne swiadectwo swiadczace o exporcie auta z litwy? bardzo bym prosil o odpowiedz:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: auto z litwy |
najpierf to ty zajżyj do słofnika tempaku ! kture? to jusz nie jest omyłka a nie wiedza podstafofej pisofni
|
|
cihojta
|
|
dobra dostalem od tempakow teraz odpowiedzcie jak potraficie:-)
|
|
luuuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbbie litewskieeeeeeeeeeeeee ssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaamoooooooooooooochoooooooooooooooooooodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
szczebiotka a lubisz kope?
|
|
on lubi w litewskich samochodach.....................
|
|
znaczy sie ona
|
|
to forum ma fajne zawijanie wierszy: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a tu nowa linijka ;) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Te auta sa super juz 3 reki
|
|
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll z tym zawijaniem jest super
|
|
Profesjonalne forum:)
|
|
Tera żabe wklejta.
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Właśnie, a jak się wkleja tu fotki?
|
|
Komputerowoo
|
|
ŻAL :
|
|
cycki
|
|
litwo ojczyzno moja
|
|
Wiem że wkleja się fotki komputerowo ale w jaki sposób?
|
|
wysyła sie zdjęcie cycków na serwer i wygenerowany link wkleja tu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |