sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gruby benek

witam wszystkich co sadzicie o tej pizzerii w naszym miescie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gruby benek

jezdzi tam taki fajny gruby kierowca spox koles!

jak dla mnie nazwa zniecheca mnie do pojscia tam wiem ze pizza jak pizza wszedzie tak samo tuczy ale jak na wejsciu juz mi sie o tym przypomina to sorry ale skutecznie mnie odstrasza

a mi smakowało...

bardzo dobra pizza, polecam

Lomzes

Pizza dobra i bardzo duuża.
Minusem jest to, że trzeba zajebiście długo na nią czekać...
Lokal OK.

w ktorym miejscu jest ta pizzeria?

hehe,forum już zeszło na psy.

Co sądzicie o reklamowaniu swojego dennego lokalu w taki sposób?

Co sądzicie o dennych wypowiedziach dennych osób?
i co złego widzicie w tym, że ktoś chce się dowiedziec co ludzie sadzą o jego pizzerii?

pizza jest duza dobra ja akurat dlugo nie czekalem na nia a za dostawe nic sie nie placi ;)

przemo

Pizza ogólnie dobra.. Ciasto z serem w rantach super.. Tylko mało sosów dają do pizzy i brakuje takich specjalnych łopatek żeby nakładać pizzę na talerz.

Pizza bardzo dobra, sos pikantny (to sos pomidorowy ,a nie pikantny - stan na pierwsze 3 dni ich działania,może teraz to się zmieniło). Drugi minus,to błąd przy jednej z dostaw do mnie...ale cóż mimo tego, na pewno w mojej osobie mają klienta.

acidfunk popieram! To jest FORUM! jeśli chcę dowiedzieć się opinii na temat mojej własnej działalności to m.in. właśnie forum jest od tego :] a ty Sativa pokaż mi gdzie tutaj widzisz reklame? z tego co wiem reklama polega na tym że podaje się nazwę lokalu i jego LOKALIZACJĘ! tutaj takowej lokalizacji nie zauważyłem :]

No właśnie, to gadać szybko gdzie to jest bo chcę spróbować !!!

ja tesz

Dmowskiego 1 G. Tam gdzie wczesniej był Food House.

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

mi pizza z grubego benka za bardzo nie smakuje... owszem jest tania, duża, ale specjalnie nie przypadła mi do gustu, poza tym spotkałam się z wieloma takimi komentarzami, a tu wszystkim smakuje... każdy ma inny gust po prostu;)

pizza nie jest najgorsza,ale trochę długo trzeba czekać
1.dia volo
2.da grasso
3.gruby benek
4.presto
5.tele pizza

mysle ze kolejnosc jest dobra co do smaku pizzy

bravo gt

a no własnie jak jest w tym presto? opłaca się wybrać?

Presto dobra na randkę z dziewczyną,ale musisz mieć gruuby portfel ;]

Napiszę tutaj ( z innego wątku o pizzy), aby szefostwo widziało i troszkę się zastanowiło nad swoją linią sprzedaży pizzy, bo cienko będzie;))

a więc:
Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.elomza.pl)
Data: 15-07-10 15:56

Autor: kitek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-07-10 15:28

Polecam Grubego Benka - smacznie i nie drogo. Dagrasso kiedys bylo dobre, z m-c temu czy wiecej bylismy tam i sos czosnkowy śmierdział jak końskie g***o. Zjedlismy ja, ale juz bez tego naszego (byłego) ulubionego sosu :(
Od tamtej pory tylko Gruby Benek.

Gruby Benek podpadł. Pierwsza pizza do domu bez podwójnych składników zawierała dużo sera i był ok - opinia na forum zresztą, ale druga już kiepska. Pomimo zamówienia z podwójną liczbą składników ( rzecz jasna z dopłatą) pieczarek i szynki trzeba było szukać. Dam jeszcze jedną szansę Benkowi. Oby nie było jak wszędzie - początek dobry, dalej - jakoś to będzie.

Pozwolę sobie wkleić jeszcze opinię Drania - mam nadzieję, że wybaczy hehe

Autor: Dran (---.elomza.pl)
Data: 15-07-10 17:13

Z Grubego Benka dowoza pizze chyba za zlotowke, o ile sie nie myle.

Brzeczyszczykiewicz, a wiesz ze nad tym samym sie zastanawialem, czy to tylko moje wrazenie, czy cos sie zmienilo... Tez pierwszy raz gitara. A ostatnio zamowilem z podwojnymi skladnikami, to jak zobaczylem, stwierdzilem, ze sa 2 mozliwosci. Albo pizza z podwojnymi i pojedynczymi sie praktycznie nie rozni albo nie chcialbym zobaczyc pizzy z pojedynczymi... Zrobili dobre pierwsze wrazenie, ale jesli teraz zaczynaja oszczedzac, to cienko to widze... Tez na pewno jeszcze zamowie i sie przekonam.

Dzień próby b

..blisko:)

Ja zamawiałem pizze z pieczarkami , szynką ,jalapeno i salami. Oczywiście pieczarek nie było więc 3 zł w plecy a pizza ociekająca tłuszczem. Jednynie na początku tuż po otwarciu było OK a teraz jest źle.

moim zdaniem dobre jest da grasso

xxx

Pizza gruba, ale jak na mój gust trochę za ",mączysta" . Ale mój chłopak uwielbia i poleca.

raz jadłam, tłumy były ogromne a i ja przyszłam z dużą grupą, sama długo czekałam na pizzę, ale ci, którzy zamówili dosłownie 5 min przede mną dostali w naprawdę ekspresowym tempie, więc zależy po prostu od ilości klientów, ale wydaje mi się, że nie jest źle ;)
pizza pycha, nie miałam okazji jeść w dagrasso ani presto (dagrasso idiotyczna lokalizacja, daleko od wszystkiego), ale chyba w każdej innej pizzerii w łomży jadłam i benek naprawdę dobrze się prezentuje ;)
iii super ser w rantach i 2x dodatki. do tego naprawdę dobre sosy. nie wiem jak w dostawie, ale za samą pizzę warto się przejść ;D

a i cena naprawdę ok, duży wybór dodatków. szkoda że lokal trochę mały i taki "ciemny" ale może to właśnie tworzenie atmosfery ;D

polecam

Pizza znośna, ale nie powala smakiem. Przyzwoita obsługa.

Po redegustacji zmieniam zdanie. Na gorsze niestety.

Najgorsza pizzeria... : >

Da grasso rządzi. I cztery pory roku

hehe łokciem sprobojcie nakladac pizze na talerz jak nie daja tej do nakladania

kiedyś smakowała mi z Da grasso, ale teraz tylko Gruby Benek,
Pizze są duże i niedrogie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org