Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miałem kiedyś scięcie z Pudzianem w Mikołajkach |
Byłem w knajpie z dziewczyną i graliśmy w bilarda, Pudzian trochę wypił i zaczął się do niej przystawiać - w końcu pod iszedłem do niego i ostro wystartowałem z gadką i co? taki się zrobił malutki, skulił ogon i przeprosił.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miałem kiedyś scięcie z Pudzianem w Mikołajkach |
hahahaha ; ddd ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
z onetu zerznął ten tekst...
|
|
On z cieniem nie walczyl poprostu chwiej porzeczkowy pier....li Ale jak zaczol ten temat .... Mysle ze z Silvo nie da rady i po klopocie.... Padnie jak kawka to dla niego za duzo... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
pewnie ze nie da rady z silvo a jesli juz to ledwo dla fedora pudzian to jednostrzalowiec
|
|
kondycha wysiada dala fedora to nawet nie strzalowiec tylko lekki policzek... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Pudzian wygra mistrzostwo MMA :P ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Mlody wyksztalcony. I nagle sie obudzilem przed moim luzkiem siedziala Mama i siostra obie zalane lzami mysaly, ze schodze. Sztygar by Cie nosem wciagnal. CIENIU (cyt. Baltazara2205) Dziad
|
|
Brylant3000 nie gadaj ***** ze Pudzian jednostrzalowiec bo jak by do ciebie podszedl to bys plakal i blagal o litosc pedale
|
|
pudzian wygra.... silvia wlasnie jest tak jak najman kondycyjnie jest dobry... ale nie wytrzyma bombardowania i zeby bo zlapal pudzian dobrze juz ma wygrana w garsci silvia pare walk odpukal bo nie wytrzymywal duszenia i ciosow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |