Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lek. med. Maria Jadwiga Lewko |
Witam, jaką macie opinię o lek. med. Marii Jadwidze Lewko z Poradni Medycyny Pracy w szpitalu? ważne Witam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lek. med. Maria Jadwiga Lewko |
Dziwię się bardzo że w świetle ustawy o ochronie danych osobowych admin utrzymuje taki wpis a ciebie jeszcze prokurator nie wezwał za taką publiczną licytację z podaniem pełnych danych osobowych lekarza.
|
|
Bez sensu,a jaką można miec opinie o lekarzu ze specjalnością medycyna pracy?z czego ona może cie wyleczyć?nie wiem co to za specjalizacja medycyna pracy?!jak oni leczą?ciekawe czy potrafiłaby przeprowadzić resuscytację!słyszałeś kiedyś zapytanie szukam dobrego specjaliste medycyny pracy?idż i dowiesz sie czy jest dobra w tym co robi.Masz inny wybór?
|
|
Franio, a jakie to są dane osobowe, skoro ta Pani jest doktorem w publicznej służbie zdrowia i jest znana na pewno wszystkim jej pacjentom z imienia i nazwiska?
|
|
z tego co wiem, to w Łomży jest kilka tego typu poradni. Dobra moze w tym jest, skoro szkoly ponadgimnazjalne zalecaja jej poradnie ale jest strasznie nie mila. Witam!
|
|
byś sie juz wstydzil podawać dane i oczekiwać opinii, podaj swoje dane a uzytkownicy beda pisali opinie o tobie, ciekawe czy bedzie milo jak jeden napisze ze super a drugi ze jestes zero
|
|
Maria Jadwiga Lewko - bardzo arogancka.
|
|
Do : dpwaeld. Jak najlepszą . I przestań rzucać nazwiskami. Skończ medycynę - 6 lat studiów i wtedy zabierz głos.
|
|
Włosy mi się na głowie jeżą jak widzę tego typu posty. Boję się , że pewnego dnia zobaczę gdzieś w internecie post: KasaC (+ wszystkie dane łącznie z adresem domowym) pogadajmy sobie o niej. Po czymś takim zawał serca albo conajmniej nerwica gwarantowane. Nie każdy ma mocne nerwy. :>
|
|
Miałem powód, żeby założyć o jej temat, gdyż chciałem sprawdzić czy ona tak arogancko się zachowuje tylko do tych, co mają skierowanie na badanie ze szkoly ponadgimnazjalnej czy dla wszystkich pacjentów. PrzedWiośnie - dziękuję za odpowiedź. Witam!
|
|
To od razu możesz pisać o Eskulapie i traktowaniu tam pacjentów . Ja też muszę co jakiś czas, jak i wiele moich koleżanek i kolegów przejść tam badania okresowe . To, w jaki sposób tam się odbywa, przypomina komunę w najgorszym wydaniu . Powinni tam nakręcić kolejną część ,, Alternatywy 4 '' . Nie wspomnę już o tym, że podczas pobierania krwi pielęgniarki nie zakładają rękawiczek i bez krępacji potrafią przy pacjencie jeść rosół ( byłam świadkiem) . A ,, sympatyczne '' odnoszenie się do ludzi jest na porządku dziennym ( nie tylko lekarze, ja bym powiedziała, że głównie personel pielęgniarski i obsługa rejestracji ) . Czujesz się tam człowieku jak jakiś śmieć, a nie obywatel, któremu choćby z racji płacenia składek należą się te badania i powinien być obsłużony przynajmniej kulturalnie .
|
|
nie douczona baba nawet nie umie stylistycznie zbudowac zdania w uzasdnieniu orzeczen a umiejetnosci lekarskie to bez komentarza Białystok czesto podwaza jej wiadomosci na odwolaniach a jaki smiechy sobie z niej robia tam nieoficjalnie dno i wodorosty
|
|
?
|
|
Andre695 - Przygadał kocioł garnkowi -szukasz błędów w stylistyce innych, najpierw sam popracuj nad swoją, nie mówiąc już o ortografii ( niedouczona - piszemy razem ) !
|
|
masz racje ze razem ale to jest tylko forum mozna sie pomylic ale lekarzowi to nie bardzo zwłaszcza w orzeczeniu ale styl to juz ona tak ma ale zawsze ktos znajdzie sie tu na forum ze broni najgorszych
|
|
Ja jej absolutnienie nie bronię ( być może ), ale jak można tak jawnie komuś zarzucać coś, z czym samemu ma się ewidentne kłopoty ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |