Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Matura ustna |
Witam mam prosbe jesli ktos jest juz po maturze ustnej z angielskiego niech wpisze tu swoj zestaw. Niech inni skorzystaja jesli macie to juz za soba. :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Matura ustna |
przeciez te zestawy sie na lekcji cwiczy
|
|
moglabym ci powiedziec jak przebiega z francuskiego -ale ta jest dla ciebie zatrudna
|
|
na maturze ustnej zestawy się raczej nie powtarzają ;) ja zdawałam 3 lata temu mature. na obrazku miałam do opisania żołnierza leżącego z karabinem na bunkrze ;) ;) ;) Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
ja -mialam napisac' jakies streszczenie ale nie pamietam tematu
|
|
Chodzi o to, ze w roznych szkolach sa rozne terminy zdawania matury ustnej z angielskiego, np w budowlance ktos dzis zdaje mature a w mechaniaku np jutro a zestawow na mature ustna z angielskiego jest kilkanascie, wiec jest bardzo prawdopodobne, ze jezeli ktos poda co dzis mial na maturze to ta osoba jutro moze trafic na to samo
|
|
na obrazku miałam dziś policjantów walczących z jakimiś protestującymi na ulicy
|
|
Blondyneczka? Agnieszka? h0jowe forum
|
|
Ja miałam dwóch facetów w biurze, którzy jedli pizze. Z tego co wiem był jeszcze obrazek z powodzią, żołnierzami, Murzynami... I to tyle z moich informacji.
|
|
"no działaj" ustamyyy :D ale telefon, co kur... telefon !!!
|
|
Ja słyszałam że to jest 50 zestawów na szkołę i one sie potem powtarzają wiec musisz napisac jaka szkola i dopiero szukać;p
|
|
jest 50 zestawów na całą Polskę i każda szkoła ma takie same więc faktycznie jest b. duże prawdopodobieństwo, iz Ci którzy zdają później mogą skorzystać z rad/podpowiedzi/pamięci swoich poprzedników
|
|
na całą polskie???? nie no mi sie wydaje ze to nie możliwe...
|
|
H0j niie ;) Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
co Ty wcale nie tak kazda szkola ma inny temat w zapieczetowanej pieczecia, z laku pieknej formy stemplem zadna wiadomosc nie uleci
|
|
Wiec piszcie co mieliście i tak bedzie najlepiej;D
|
|
najlepiaj komu??? bezwiedzy??
|
|
Najlepiej tym przed którymi jeszcze egzamin;D
|
|
Blondyneczka... moja kolezanka miala taki sam obrazek i tez 3 lata temu h0jowe forum
|
|
bedziecie sie smiali, tak sie balam matury ze, rano jeszcze w domu zemdlalam
|
|
tak na całą Polskę jest 50 zestawów oczywiście co roku się zmieniają
|
|
O to bardzo dobrze, Dzięki za inf
|
|
i jak tam tematy poda ktos jeszcze wiecej informacji dziekuje zyczliwym za wypowiedzenie sie na temat :D
|
|
matura ustna wyglada tak,że w każdym województwie zestawy są inne,ale w tym samym sa identyczne,jest ich 50 i chyba jak jedna osoba go wylosuje to juz tego samego dnia w danej szkole on nie może być(prawdopodobnie jak skończa sie zestawy to dopiero sa od poczatku) tu masz strone z tematami w mazowieckim,ale na stronie odsyłaja do innych województw....) http://www.gtam.info/ang/ tematy się zgadzaja bo wczoraj kolezanki w mojej szkole takie miały i ja tez wiec wystarczy sie ich nauczyć ..powodzenia PROŚba ,jesli ktoś już miał to niech wysyła na tamta stronke
|
|
http://www.gtam.info/ang/lomza/ Prosimy o wpisywanie swoich zestawów;p Z góry dziekujemy;D
|
|
http://www.gtam.info/ang/lomza/
|
|
5 lat temu... obrazek przedstawiał dziewczynę, która zakłada rajstopy, a w pokoju bałagan...ogólnie obrazek niefajny do opisania, bo poza tą dziewczyną i bluzką na łóżku nie było nic, więc trzeba się było domyślać i ściemniać. Opis obrazka plus pytania dotyczące mieszkania w domu, czy z rodzeństwem jest dobrze mieszkać w jednym pokoju czy nie, i czy z koleżankami. W sytuacjach na pewno miałam opisać tradycyjne święta Bożego Narodzenia...
|
|
Dzi8ęki Benia A z tego roku ktos wie jakie są zestawy?
|
|
a przepraszam 2 wpisy wcześniej nie łatwiej przeczytać ? :P bo tam jest link do wszystkich scenek z tego roku
|
|
Ja to nawet swojego tematu na angielskim nie pamiętam.Luźna gadka i uwodzicielski uśmiech zrobiły swoje. Przypomina mi się jeszcze serce które zagrezdałem na polskim i podziękowanie na koniec.W obu przypadkach maksymalne wyniki. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Ludzie spokojnie. Maturę zdawałam w zeszłym roku. Pozwolę sobie pochwalić się wynikiem bo sądzę, że jest czym. Z angola miałam 95 %.Ale angielski w LO miałam rozszerzony, I na prawdę nie jest trudno..Nawet jeśli zdarzy ci się zrobić błąd gramatyczny w wypowiedzi to nic strasznego sie nie stanie. Ważne żeby osoba ( egzaminator) z którym rozmawiasz zrozumiał co chciałes/aś powiedzieć.:).Głowa do góry..trzymam kciuki za maturzystów:)..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |