Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginą Cocker spaniel :( |
Dziś około godz. 8-9 zaginą pies, roczna suczka rasy cocker spaniel (rudy) w okolicach Wyszyńskiego , biedronki :( Jeśli ktokolwiek widział gdzie może teraz być proszę o kontakt 512319069 chajna2@wp.pl Toast za lepsze jutro to już u mnie nawyk...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginą Cocker spaniel :( |
znowu jakis elegant z piwkiem w reku suczki nieokrzesanej szuka
|
|
Jak nie MASZ NIC NORMALNEGO DO NAPSIANIA TO SIE NIE UDZIELAJ, i WYOBRAZ SOBIE ZE AKURAT ELEGANTEM TO NIE JESTEM JAK JUZ TO BARDZIEJ WERSJA ŻEŃSKA.. A PIWKO TO CI MOGE W DU... WSADZIC ZA TAKEI ZBEDNE KOMENTARZE. tYLE W TYM TEMACIE RACZEJ ;) Toast za lepsze jutro to już u mnie nawyk...
|
|
to cie zdrowo pokrecilo nie patrz sie tam;)
|
|
zadzwoń do malanowskiego
|
|
k***a przestanie pisać jakieś durne komentarze bo tylko odzwierciedlają one brak waszej inteligencji Profit szuka pieska i prosi tylko o pomoc, a nie o bezmózgie wypowiedzi zlitujcie się ludzi bo poziom tego forum i tak jest makabrycznie niski przez to, że niektórzy nie mają życia prywatnego oraz przyjaciół temu spędzają długie godziny pisząc tutaj. Mieszkam w tamtych okolicach i jeśli zobaczę te cudeńko to dam znać:) Mam nadzieję, że się znajdzie:)
|
|
na tym forum niema co sie pytac o pomoc badz jaka kolwiek informacje bo siedza tacy debile ktorym nudzi sie w domu i zasmiecaja niepotrzebnie to forum. I znajac zycie zaraz na mnie wsiada bo mam racje :D
|
|
oczywiscie mowie o ludziach typu " nie pajacuj......" oraz "szczebiotka" a tobie profit wspolczuje
|
|
odwal sie
|
|
dziewczyno lecz się psychiatrycznie i nie obrażaj ludzi na forum, jeżeli masz ze sobą problem to rozwiąż go we własnym zakresie a nie publicznie
|
|
zamknij buzie
|
|
nie!
|
|
Caaaaaałe szczescie piesek juz sie znalazl :):):):):) Dzieki pomocy pewnego Pana :) I wszyskim życze aby kazda zguba zostala znaleziona tak szybko jak moja . Dziekuje jeszcze raz! Toast za lepsze jutro to już u mnie nawyk...
|
|
ciesze sie ze znalazles
|
|
jak zaginął to nie się już nie znajdzie mi tez tam pies zaginął
|
|
co wy z tymi psami robicie?:)
|
|
coś muszą, skoro od nich uciekają
|
|
maltretacja reczna? czy niedozywienie?
|
|
bezdomni i glodni pod Caritasem może ktoś przygarnie jednego ?? nie przesadzajcie z tymi kotami...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |