Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MATURA USTNA-Ekonom |
Miał już ktoś z ekonoma maturkę? kiedy pierwsza tura ma?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MATURA USTNA-Ekonom |
Miał. Dziś była pierwsza tura
|
|
ale angileski? zapomniałem dopisac;/
|
|
i tak nie zdasz
|
|
haha zdziwisz sie,,,;p
|
|
tak ja 14.05.2008 z angola jesli o to chodzi
|
|
wez kalkulator, moze sie przyda
|
|
No to czekamy na jakies przykładowe zestawy prawda bzzzyk89;p
|
|
hehe;d
|
|
dzis byla pierwsza tura .... zle nie bylo zdałam hah ;D pzdr
|
|
A co Ewciu miałas? Tzn rozmowy sterowane i obrazek jaki? jak pamietasz cos to sie podziel z nami;p
|
|
pierwszej rozmowy nie pamietam ze stresu ;p druga byla o : jak minel podroz , kogo spotkales w samolocie i dlaczego spozniili sie twoi rodzice na lotnisko po ciebie , a trzeci to zaprasza cie typ do kina musisz mu odmowic i dlaeczgo i zaproponowac kompromisowe rozwiazanie co do obrazka to mialam strajk na ulicy policja byla itp he tyle ;)
|
|
miałam dokładnie ten sam zestaw co ewcia231990 ;] w 2 lo
|
|
dziękujemy bardzo;p
|
|
Wpisujcie swoje zestawy...
|
|
zestaw HappyMeal..
|
|
ewcia a pyt. pod obrazkiem jakie miałaś?
|
|
nie bylo obrazka, spieprzyl
|
|
nie ma pytań pod obrazkiem, to egzaminatorka zadaje pytania. Najpierw jest co widzisz na obrazku, potem mnie np pytała o to czemu ludzie urządzają takie protesty. I tyle... chyba;d nie pamiętam z tego stresu
|
|
http://www.gtam.info/ang/lomza/ Wpisujcie swoje zestawy
|
|
szkole zburzyli , postawali biedronke, nie będzie matury
|
|
A to dobrze, stres z głowy;D
|
|
zabieraj sie do lopaty
|
|
A co szczebiotka podoba ci sie ta praca? Szukasz przyjaciół do pomocy? Oj tutaj raczej nie znajdziesz...
|
|
za mlodu wrzucalam wegiel do piwnicy sam rozumiesz ze do TEJ pracy! nie potrzeba mi praktyki
|
|
Słyszałem że z ustnej przepuszczają prawie każdego,wystarczy trochę bąknąć, jakieś proste zdania złożyć.Prawda to?
|
|
najwazniejszy jest wzok i fiksacja wez takiego pewnego przemadrzalego egzaminatora, popatrz mu sie prosto w oczy, i juz dyplom masz w kieszeni TAKKK prawdaAA
|
|
Cirilla nie ma pytań pod obrazkiem, to egzaminatorka zadaje pytania. Najpierw jest co widzisz na obrazku, potem mnie np pytała o to czemu ludzie urządzają takie protesty. I tyle... chyba;d nie pamiętam z tego stresu przeciez wiem ze egzaminatorzy maja pyt. ale jakie byly ale ok widze ze wszyscy rozmowni tutaj nikt pomoc nie chce oprócz Ewci
|
|
Boooooże napisałeś/łas wyraźnie jakie pytania były pod obrazkiem, więc odpowiedziałam na takie pytanie jakie zostało zadane... i przecież wszystko napisałam jak głąbowi trudno nie zrozumieć... chce człowiek pomóc, miałam mature w czwartek, napisałam to co miałam i jeszcze mi tu pięknie podziękował... równie dobrze mogę to mieć gdzieś, sami się uczcie do cholery...
|
|
moja odpowiedź kierowana oczywiście do niewdzięcznika grls ;] reszcie życzę powodzenia...
|
|
nie dziekuje Cirilla ;D trzymaj kciuki ;)
|
|
Autor: Cirilla (---.elomza.pl) Data: 09-05-10 19:37 Boooooże napisałeś/łas wyraźnie jakie pytania były pod obrazkiem, więc odpowiedziałam na takie pytanie jakie zostało zadane... i przecież wszystko napisałam jak głąbowi trudno nie zrozumieć... chce człowiek pomóc, miałam mature w czwartek, napisałam to co miałam i jeszcze mi tu pięknie podziękował... równie dobrze mogę to mieć gdzieś, sami się uczcie do cholery... serdecznie dziekuje juz tam nie przesadzaj ze taka zasluzona jestes no napisalam tak i tak to moglo wygladac ze nie wiem o co chodzi. Ale kazdy maturzysta wie ze pyt ma egzaminator tylko chodzilo mi o to jakie pyt zadali ale mniejsza z tym i tak sie nie dowiem POWODZENIA WSZYSTKIM nie stresowac sie...
|
|
no widzisz mów do słupa słup jak ****... pisalam przecież wyraźnie: nie ma pytań pod obrazkiem, to egzaminatorka zadaje pytania. Najpierw jest co widzisz na obrazku, potem mnie np pytała o to czemu ludzie urządzają takie protesty. I tyle... chyba;d nie pamiętam z tego stresu może zrezygnuj od razu z tego egzaminu bo skoro czytać ze zrozumieniem nie umiesz po polsku to tym bardziej nie poradzisz sobie z językiem angielskim... i bądź tu życzliwa do cholery...
|
|
Cirilla : już nie rób z siebie takiej mądrej ;) Przecież każdy wie że egzaminator ma pytania.Nie zrozumiałaś mnie na początku i afery robisz. Masz problem jakiś? to nie musisz go rozładowywać na mnie Docieniam Twoją życzliwość i to że robisz ze mnie idiotkę na forum. A to ty nie zrozumiałaś tego co napisałam,więc masz problem z rozumieniem tekstu czytanego. p.s choć może nie jednoznacznie można zrozumeić moją wypowiedź co do pyt.
|
|
"ewcia a pyt. pod obrazkiem jakie miałaś?" haha... przepraszam zrozumiałam Twoje pytanie, odpowiedziałam na nie tak jak zostało mi zadane, DOSŁOWNIE. Skąd mam wiedzieć co Ty wiesz a czego Ty nie wiesz, odpowiedziałam po prostu na Twoje pytanie... więc nie wydaje mi się że mam jakikolwiek problem... w ogóle to sama sobie zaprzeczasz w swojej ostatniej wypowiedzi... najpierw się burzysz że źle odpowiedziałam na pytanie a potem w malutkim P.S. jednak przyznajesz się do błędu... dobra nie chce mi się już kontynuować tej bezsensownej sprzeczki, dobrze że Ty jesteś najmądrzejsza... POZDRAWIAM;]
|
|
;)
|
|
tak zaprzeczam sobie bo nie chce być chamska Cirilla" ewcia a pyt. pod obrazkiem jakie miałaś?" własnie słusznie zauważyłaś to bylo pyt do Ewci ;) nie do ciebie również pozdrawiam;)
|
|
to się zdecyduj najpierw się prujesz bo ktoś pomóc chce a potem nagle nie chcesz być chamska? miałam taki sam zestaw jak ewcia, chciałam po prostu pomóc, jak nie Tobie to innym, BOŻE... i znów powtarzam BĄDŹ TU ŻYCZLIWY...
|
|
http://www.gtam.info/ang/lomza/ hasło matura
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |