Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wódka na wesele |
Witam, może ktoś podpowiedzieć gdzie można najtaniej kupić wódkę na wesele?! Jaką polecacie lub jakiej byście się napili chętnie na weselu???? ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wódka na wesele |
samogonu tylko dobrego ;D z kurzych gowienek :D
|
|
jakim ty musisz być małym człowiekiem co Vize V czy jak ci tam napisz coś jeszcze pokaż sie z dobrej strony
|
|
żołądkowa gorzka de luxe:D
|
|
Na weselu to jak najlepsza . Ja z tych lubię Finlandie albo Soplice . Ostatnio Finlandii wypiłem sam 0,7 przez całą noc i od 1 do ostatniego kieliszka wchodziła super , wychodziła też :D
|
|
de lux to możesz sie napić na studenckiej imprezie a nie na weselu
|
|
to była taka metafora... na wielu weselach widziałem Pana Tadeusza, nie jest aż tak droga jak finlandia i nie jest tak tania jak soplica:P maximus również bywa, ale 2 razy sie z tym spotkałem tylko:D
|
|
najlepiej kupic w hurtowni polecam samogone ;) pamietam na 1 z wesel byla samogona ok 80butelek i Pan tadeusz ok 40 butelek. Samogona zniknela, Pan Tadeusz zostal :P
|
|
kazda wodka jest dobra z dobra popitka, nawet jak i tania, jezeli dobra zakaska to sama leci
|
|
dobrą wódę jakoś kup bo chłopaki bramy będą robić to niech coś lepszego dostaną ;)
|
|
Pan Tadeusz, po Maximusie to niezly kac rypie, a i czesto ludzie po niej rzygaja, a najtaniej to kupic w hurtowni przeciez, toc nie na bazarze u ruskich ;p
|
|
najlepiej taka co dobrze kopie ;) ale zgadzam sie z lauracrow1 pan tadek najlepszy ;p zdrówko ;d
|
|
Czysta de lux jest w smaku w miarę dobra tylko niestety trochę wstyd postawić ją na stół:) na bramy jak najbardziej:) na stół jeżeli będziesz miał dobry samogon to nie wielka ilość Pana Tadeusza(tylko schłodzona) wystarczy:) z hurtowni polecam MTC(dokladnie nie wiem jaka nazwa) ale jest ona na wylocie na Warszawę po prawej stronie bodajże na przeciwko piekarni.
|
|
dzięki za pomoc ludzie pozdro ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
|
najtaniej w kau, - fflandzie, ostatnio maly przejazd po Lomzy to potwierdzil
|
|
Polecam"wodke z czerwona kartka " przystepna cena a smakuje zarabiscie...
|
|
wyborowa.... klasa w swojej klasie...:D
|
|
z biedronki
|
|
popieram, tylko wyborowa :):):) a w hurtowni nie kupisz, bo zeby kupic taniej misisz mieć koncesje. Chyba, że... chyba, że... zaczaisz się rańcem pod bramą w MTC i zdybiesz przedstawiciela, który jeździ brązowo-grafitowym fiatem punto na BI i na końcu literka G. On wie co i jak zrobić, sam to przerabiałem z tym Panem i było GUT! :) To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
Polecam wódeczke Stock :-) jeśli ktoś nie pił polecam wypróbować
|
|
Najzdrowszą jest ta której nie wypiją a najlepszą OZON
|
|
A jak ja z miesiąc temu chlałem samogon 80% , rany boskie jak mnie z nóg ścinało . Ledwo do samochodu wsiadłem .
|
|
Wooow rzeczywiście jest sie czym chwalic...Polska mentalność...napierd*lić sie jak szmata i jest fajnie ;-|
|
|
Co do wesela to często ludzie tak robią, że na początku leci lepsza wódeczka, a później wystawiają jakiegoś samogona jak się goście popiją. W sumie nie czują różnicy (no chyba rano) więc... po co przepłacać? A co do rodzaju wódeczki to zgadzam się z JamesBond - Stock cena bardzo dobra tak samo jak i wódka, wchodzi jak woda.
|
|
jak pic to tylko dobry trunek ja polecam tylko ;;absolut , a pana Tadeusza to lepiej poczytać
|
|
Stock polecam bardzo, bardzo dobra i przystępna cena, a kupisz w hurtowni bez problemu tylko trzba mówic ze na wesele. Lora
|
|
ze wsi -moge sprowadzic dobra, -cytrynuwe wudeczka samogon, slodka, kreci sie w nosie po wypiciu
|
|
o jo STOCK
|
|
MAXIMUS jest dobry,Pan tadeusz też,najbardziej polecam Finlandie ale to już droższy biznes.. Pomysłowo.
|
|
Fnladia -moim zdaniem jest nie droga szybko ja sie pije, tak jakby sie nie pilo
|
|
a ja kupilam na Nowogrodzkiej w hurtowni - maja najnizsze ceny i nie trzeba czatowac z rana na jakiegos przedstawiciela...
|
|
Szczebiotka a ta cytrynóweczke to nie przypadkiem z okolic Rutek zalatwiasz? :)
|
|
jeżeli wódka na wesele to tylko kupiona w selgrosie (białystok, obok auchan) zawsze są jakieś promocje, czasami taniej niż w hurtowniach w Łomży, wesele = wydatki (zależy kogo na co stać ) uważam że soplica nie jest całkiem taka zła, a jezeli stać kogoś na lepszą jakość to polecam sobieskiego, bardzo dobra!!!!!!!!
|
|
Gorzka zoladkowa zalatwia sprawe!!!!!! talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
a moim zdaniem sobieski :) Bruce Willis wie co dobre ;)
|
|
Z czystych wódek to na pewno Pure Vodka, już chyba nawet się pojawiała. Dużo znanych wódeczek straciło mocno na jakości, nawet w sklepach trafiają się chrzczone alkohole, a zresztą ja po prostu wolę napić się czegoś delikatnego, o przyjemnym smaku, a nie wódki, która wypala gardło...
|
|
A co to za różnica? Głowa zawsze boli tak samo! Ważne ile wypijesz, a nie co!
|
|
Mam do odsprzedania soplice za 16 zł za butelkę. 90 butelek
|
|
Moge zalatwic Pana Tadeusza minimum od 50sztuk cena okolice 21 zl taniej nigdzie nie znajdziecie
|
|
Polecam Stumbras
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |