sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pizzeria Gruby Benek

Jak w temacie...podczas popołudniowego spaceru ze znajomymi,postanowiliśmy tam zajść - złożyliśmy zamówienie...tyle,że czas oczekiwania na pizze wyniósł ok godziny. W międzyczasie zostaliśmy poczęstowani szampanem...w szklankach po coli :) . Pizza całkiem przyzwoita,szkoda tylko że personel za barem wcina pizze i ludzie to widzą - rzuca się to bardzo w oczy , powinno być jakieś zaplecze do konsumpcji w ramach godzin pracy a nie tak na widoku. Nie docinam ani nie ubliżam nikomu,niemniej jeśli lokal próbuje mieć obsługę kelnerską ( tzn klient siada , pracownik przyjmuje zamówienie,przynosi...i czeka na zapłatę) to powinno to zostać dopracowane,podobnie jak odnoszenie talerzy przez gości - skoro ktoś przynosi talerz to powinien go odnosić...tak mi się wydaje.

Ty! Małgosiaaa!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pizzeria Gruby Benek

A w którym dokładnie miejscu ta pizzeria się znajduje

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

Ulica Dmowskiego 1 G - to chyba nowa pizzeria

Ty! Małgosiaaa!

i można powiedzieć, tak ma wyglądać subtelny lans. Brawo.)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

auuu ty koleś a ta pizza gruby benek to najprawdopodobniej najwieksza pizza tak? ile ona ma cm ? i jaka cena ;)

Jeżeli klijent widzi że personel jest w stanie zjeść to, co sam przyrządził, to dobrze świadczy. Tzn. że pizza jest dobra.
Kiedyś pracowałem w "Burger King", z murzynką, która robiąc kanapki, międzyczasie, drapała się po rowku w dupie, i też było wszystko OK.

< wieczne im odpoczywanie >

Drapanie po rowie hehe to się nazywa ekstradodatek :D euuuuu pizza była naprawdę duża kosztowała ok 30 złotych,sałatka koszt ok 15 złotych.

Ty! Małgosiaaa!

Fachowa nazwa pizzerii :D. Zgadzam się z przedmówcą @kalam i potraktował bym ich ten nietakt jako plus a nie minus dla lokalu ;).

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

SP4_1234 -TY chyba jestes z sanepidu czy jak??
Ktos rozkreca biznes a tu trafi sie "esteta".....
Nie byłem tam ale sądze ze warto sie wybrac.

Pozdrawiam

spokojny a ty chyba jestes z obslugi pizzeri czy jak??

spokojny - nie jestem z sanepidu ani z żadnej instytucji monitorującej.Zwyczajnie,oczekuje należytej obsługi i moim zdaniem widok personelu,który konsumuje na oczach wszystkich klientów jest nie na miejscu.Czy dla Ciebie jest normalne,że dziewczyna,która stoi za kasą przeżuwa pizzę a po chwili dołączają do niej inne osoby np z kuchni?Dla mnie nie do końca jest to należyte zachowanie,dlatego wyraziłem TU swoją opinię.Tobie być może nie przeszkadzają tego typu zachowania...faktem jest,że to ich początki i jeszcze nie mają świadomości,że takimi zachowaniami mogą odpychać klientów.Jak wcześniej wspomniałem,pizza mi smakowała,ale z kolejną wizytą poczekam kilka tygodni,może wówczas personel nabierze "ogłady".

Ty! Małgosiaaa!

po co chodzic' do takich dziur
powiedzmy -ze podaja ci taka pizze
ogromna , nie miesci sie na talerzu, -i masz ja polknac'
i polykasz ja, boli cie brzuch, nie spisz cala noc
i omijasz ten lokal z daleka, a na wyglad samego napisu-neonu , odkrecasz glowe ze wstretem

30zł? Więc żadna rewelacja cenowo

Hmm więc tak.
Wczoraj zamówiona pizza.
Muszę przyznać, że sera było bardzo dużo pomimo, że był tylko pojedynczy ser:)
Jednym zdaniem - jak dla mnie najlepsza pizza zjedzona do tej pory w Łomży ( i tylko dowóz 0,99gr - bez konieczności zamawiania dodatowych rzeczy do jakiejś tam kwoty ) - oby tak dalej i oby nie gorzej!
Aha i pizza duża. Nawet większe niż w innej pizzeri z 40cm:).
Zdarzyło mi się kiedyś zmierzyć pizzę zamówioną gdzie indziej i powiem, że nie było tyle ile deklarowali a dużo mniej:)

No ja tez mialem ostatnio okazje sprobowac i powiem, ze pizza bardzo dobra, zdecydowanie jedna z lepszych jakie mialem okazje jesc. O samym lokalu sie nie wypowiem, bo nie bylem.

aauu

Pożycz 2 zł

pizza super lokal tez
obsluga bardzo mila

O lokalu nic nie powiem, bo nie wiem, ale pizza smakowała. Będzie powtórka, wyrywkowo. Jak sie sprawdzą to się przerzucę na Benka;)

aauuu pizza sie mu nie podoba szczylu ty, zebys na prusa 8 zarł to by cie dawno na kopach ztad wyniesli

Co ty kur** wiesz o prusa 8 zaraz ci gumka z majtek spadnie szczylu ty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org