Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
studia |
witam. Mam pytanie, czy wiecie coś na temat studiów zaocznych bezpłatnych w Łomży?? pozdrawiam i z góry dziękuję za info:))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: studia |
są jednoroczne w ŻAKU.wejdź na ich stronę (www.żak.edu.pl, czy jakoś tak) i sprawdź jakie są bezpłatne
|
|
W PWSIP od nowego roku uruchomiony zostanie nowy kierunek tj. ADMINISTRACJA. Prawdopodobnie studiowanie na tym kierunku w systemie stacjonarnym będzie bezpłatne.
|
|
DO DANIELO4:Może wiesz do kiedy trzeba składać dokumenty na ten kierunek;można zarejstrować się najpierw przez stronę PWSiP a póżniej donieść dokumenty???Odp
|
|
a po tym żaku to ja znajdę pracę w ogóle?? bo są różne opinie na temat tej szkoły...
|
|
Cześć Wam, nie polecam Wam Wyższej szkoły Agrobiznesu ; -) PWSIP jest w porządku ;-) , a co do ,,Żaka" to nie studia a studium ! a to co innego! Pozdrawiam ; )
|
|
nikt ci nie gwarantuje, że po studiach magisterskich znajdzxiesz pracę, więc po Żaku ty bardziej...
|
|
no właśnie te łomżyńskie studia ...
|
|
PWSIP ma dobra opinię, bo to państwowa uczelnia i do tego jest wielu wykładowców m.in. z Uniwersytetu w Białymstoku
|
|
teraz ,kazdy podejmuje wyzsze studia, jednak to nie wiedza decyduje jakim jest sie czlowiekiem, a umiejetnosc adaptacji...w danym srodowisku, akceptacji swojej ulomnosci, praca nad wlasnymi brakami, wyciagniecie konkluzji z napotkanych problemow.. nawet konczac studia mozna pozostac wielkim matolem, ktory nie potrafi znizyc czola nalezy, przyjac sobie to do swiadomosci, ze zawsze znajdzie sie ktos madrzejszy i bogatszy, wiedza jest droga do szczescia , ale ludzie ktorzy nas otaczaja twarza z nia jedna calosc
|
|
po raz pierwszy szczebiotka napisała coś mądrego.! ciekawe tylko , czy sama to wymyśliłaś?
|
|
nie, a ty zawsze idziesz na latwizne??????????
|
|
wszystko co piszę pochodzi z mojego własnego mózgu!
|
|
alibaba2010 napisał(a): > wszystko co piszę pochodzi z mojego własnego mózgu! bardzo ladnie piszesz, podziwiam za pomyslowosc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |