sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studia

witam. Mam pytanie, czy wiecie coś na temat studiów zaocznych bezpłatnych w Łomży?? pozdrawiam i z góry dziękuję za info:))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studia

są jednoroczne w ŻAKU.wejdź na ich stronę (www.żak.edu.pl, czy jakoś tak) i sprawdź jakie są bezpłatne

W PWSIP od nowego roku uruchomiony zostanie nowy kierunek tj. ADMINISTRACJA. Prawdopodobnie studiowanie na tym kierunku w systemie stacjonarnym będzie bezpłatne.

DO DANIELO4:Może wiesz do kiedy trzeba składać dokumenty na ten kierunek;można zarejstrować się najpierw przez stronę PWSiP a póżniej donieść dokumenty???Odp

a po tym żaku to ja znajdę pracę w ogóle?? bo są różne opinie na temat tej szkoły...

Cześć Wam, nie polecam Wam Wyższej szkoły Agrobiznesu ; -) PWSIP jest w porządku ;-) , a co do ,,Żaka" to nie studia a studium ! a to co innego! Pozdrawiam ; )

nikt ci nie gwarantuje, że po studiach magisterskich znajdzxiesz pracę, więc po Żaku ty bardziej...

no właśnie te łomżyńskie studia ...

PWSIP ma dobra opinię, bo to państwowa uczelnia i do tego jest wielu wykładowców m.in. z Uniwersytetu w Białymstoku

teraz ,kazdy podejmuje wyzsze studia,
jednak to nie wiedza decyduje jakim jest sie czlowiekiem, a umiejetnosc adaptacji...w danym srodowisku, akceptacji swojej ulomnosci, praca nad wlasnymi brakami, wyciagniecie konkluzji z napotkanych problemow..
nawet konczac studia mozna pozostac wielkim matolem, ktory nie potrafi znizyc czola
nalezy, przyjac sobie to do swiadomosci, ze zawsze znajdzie sie ktos madrzejszy i bogatszy,
wiedza jest droga do szczescia , ale ludzie ktorzy nas otaczaja twarza z nia jedna calosc

po raz pierwszy szczebiotka napisała coś mądrego.!

ciekawe tylko , czy sama to wymyśliłaś?

nie, a ty zawsze idziesz na latwizne??????????

wszystko co piszę pochodzi z mojego własnego mózgu!

alibaba2010 napisał(a):

> wszystko co piszę pochodzi z mojego własnego mózgu!

bardzo ladnie piszesz, podziwiam za pomyslowosc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org