Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep z podłogami na sikorskiego budrem |
C sadzicie o sklepie z podłogami na sikorskiego 118 słyszałem ze maja tani montaż panel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep z podłogami na sikorskiego budrem |
Czasem lepiej drożej zapłacić i mieć dobrze zrobione, mnie polecono komfort, i mam super podłogę profesjonalnie wykonaną.
|
|
sklep - ,, kant i oszust ,, trzeba uwazać - kantują na vacie. Sprzedają z montażem ,a licza materjał z vatem.
|
|
robociznę liczą bardzo tanio , ale odbijają sobie na dodatkach/ listwy, silikony , podkład itp x 2 jak w innych sklepach.
|
|
A i tak nick masz dobry PODLOGI i podpis panel, jesteś drogi
|
|
gości chce o sobie opinię uslyszeć - ma doła - moja opinia - NIE POLECAM, - omijać ten psełdo sklep - dużym łukiem . nie piszę tego zlośliwie - miałem z nimi doczynienia!!!!!
|
|
baro ale o którym sklepie piszesz ten po prawej czy po lewej bo są tam dwa w piwnicy panel
|
|
Dobre ceny , super jakość wykonawstwa , fachowe i rzeczowe poradnictwo na podłogi z drewna naturalnego , można znaleźć - "Magia Drewna" - róg Dwornej i Szkolnej po drugiej stronie Panien Benedyktynek.
|
|
Fachowy montaż podłóg. Cena jest z montażem. A to ze wystawi fakturę i odzyska vat to chyba nic złego. Płaci się tylko za materiały. Jeśli pójdziesz np do tego komfortu to nasz ceny podobne a za montaż dołączają jeszcze 12 i wychodzi drożej. Ale każdy ma rozum i idzie gdzie chcąc ją polecam ten sklep. Przyjeżdżają robią i nic Cię nie obchodzi ręce w kieszeni pełen luksus. Mówię tu o sklepie budrem przy Getin banku Konrad
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |