piątek, 06 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sklep z podłogami na sikorskiego budrem

C sadzicie o sklepie z podłogami na sikorskiego 118 słyszałem ze maja tani montaż

panel

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sklep z podłogami na sikorskiego budrem

Czasem lepiej drożej zapłacić i mieć dobrze zrobione, mnie polecono komfort, i mam super podłogę profesjonalnie wykonaną.

sklep - ,, kant i oszust ,, trzeba uwazać - kantują na vacie. Sprzedają z montażem ,a licza materjał z vatem.

robociznę liczą bardzo tanio , ale odbijają sobie na dodatkach/ listwy, silikony , podkład itp x 2 jak w innych sklepach.

A i tak nick masz dobry PODLOGI i podpis panel, jesteś drogi

gości chce o sobie opinię uslyszeć - ma doła - moja opinia - NIE POLECAM, - omijać ten psełdo sklep - dużym łukiem . nie piszę tego zlośliwie - miałem z nimi doczynienia!!!!!

baro ale o którym sklepie piszesz ten po prawej czy po lewej bo są tam dwa
w piwnicy

panel

Dobre ceny , super jakość wykonawstwa , fachowe i rzeczowe poradnictwo na podłogi z drewna naturalnego , można znaleźć - "Magia Drewna" - róg Dwornej i Szkolnej po drugiej stronie Panien Benedyktynek.

Fachowy montaż podłóg. Cena jest z montażem. A to ze wystawi fakturę i odzyska vat to chyba nic złego. Płaci się tylko za materiały. Jeśli pójdziesz np do tego komfortu to nasz ceny podobne a za montaż dołączają jeszcze 12 i wychodzi drożej. Ale każdy ma rozum i idzie gdzie chcąc ją polecam ten sklep. Przyjeżdżają robią i nic Cię nie obchodzi ręce w kieszeni pełen luksus. Mówię tu o sklepie budrem przy Getin banku

Konrad

Ten wątek wygląda mi na kryptoreklamę tego sklepu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org