Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skateshop w Łomży? |
Siemka, jest jakiś skateshop w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skateshop w Łomży? |
cropp town, tam coś znajdziesz bo tam jakieś luzackie ciuchy są
|
|
jest biedronka i burdele i tylko jeden sexshop
|
|
Patrol. :)
|
|
|
niestety oprucz Cropa to nie ma raczej w ŁOMŻY
|
|
@ fionix Skąd dojeżdżasz? Są w Łomży dwa a nawet trzy miejsca gdzie można sie dobrze zaopatrzyć chociaż z cenami różnie jest;-) ulica Dworna - jeden ulica Farna - drugi ulica Al.Legionów przy dworcu PKS,w "blaszanej" hali - trzeci
|
|
@Maarcin A skąd ty się przemeldowałeś? Wysyłasz kogoś blaszanej hali przy dworcu? Po co? Żeby wyrzucił pieniądze na podróbkę, która posłuży do pierwszego prania? -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
@ tomasz_wu Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek gdzieś sie przemeldowywał. Nie wysyłam to nie poczta.Napisałem propozycje.Jeśli tobie tak sie po jednym praniu wyprała ,to już twój problem jak na taką podróbkę trafiłeś,bo ja niestety nie.Wstyd sobie dać podróbkę wcisnąć :) he he.Może prałeś Dosią :>?!
|
|
a może on po prostu chce sobie kupić deskorolkę, a ty już byś chciał go przebrać za joł nyge
|
|
jest też jeden sklep przy biedronce na por.łagody "SKATESHOP" bardzo fajny sklep bluzki niektóre są po 60 zł
|
|
ostatnio widziałam jakiś nowy na łagody obok biedronki tak jak napisał ktoś wyżej :)
|
|
to nie jest "skateshop" tylko "jpshop"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |