niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Film z Katastrofy

http://www.youtube.com/user/Dar0Studio

http://wiadomosci.onet.pl/2155204,12,strzaly_tuz_po_katastrofie_samolotu,item.html

Czyli jednak ruscy tak nas przepraszają za to co się stało ... no dla mnie to za dużo znaków zapytania z to katastrofą i dla czego ruscy i Polacy prowadzą różne śledztwa ?! i dla mnie ciekawe jest to że dzień po katastrofie prezydenta już rozpoznano i już pochować można a jeszcze kilka ciał nie odnaleziono ,zbieg okoliczności czy jednak ... ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Film z Katastrofy

BO BYL PRIORYTETEM IDIOTA I JEGO DNA JEST ZAWSZE GOTOWE

Na tym filmie nie widać żadnych żywych pasażerów samolotu rządowego. Nie piszcie głupot i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Ten sam film jest na YouTube, wpiszcie "strzały smoleńsk" jako pierwszy wyświetla się ten sam film tylko w lepszej jakości. Tam zobaczycie czym rzeczywiście jest "machająca ręką postać" - jakaś wystająca gałąź.

Szanowni zwolennicy "spisków". Oto gorzka prawda:
Dla takich krajów jak Rosja Polska jest PYŁKIEM i dlatego NIKT przy zdrowych zmysłach nie brudziłby sobie rąk krwią (i przy okazji ryzykował rozlania się historii Katynia przy okazji BEZPRECEDENSOWEJ w skali świata katastrofy, co jest grubszym kalibrem, na cały świat) z tak błahego powodu. Ja wiem, że to byłoby dowartościowujące, że tak strasznie gryźliśmy tego niedźwiedzia że aż łapą machnął, ale to bzdura, znajcie miarę, waszmościowie. Zadziałały totalna bezmyślność organizatorów obchodów i "ułaństwo" kogoś spośród pasażerów (albo - co IMO jednak mniej prawdopodobne - załogi) i tyle w temacie. Wasze "domysły" są tyleż śmieszne co żałosne, więc ciszej nad tymi trumnami.

a zreszta powiem tak ten filmik wyemitowala w sobote panstwowa tv rosyjska myslicie ze by sie podkladali sami bzdura

Prasa i debile szukający sensacji, nic dodać nic ująć. Dajcie sobie na spokój. Wypadek i tyle.

Autor: Czerwone_Stringi (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 14-04-10 23:05

http://www.youtube.com/user/Dar0Studio

http://wiadomosci.onet.pl/2155204,12,strzaly_tuz_po_katastrofie_samolotu,item.html

Czyli jednak ruscy tak nas przepraszają za to co się stało ... no dla mnie to za dużo znaków zapytania z to katastrofą i dla czego ruscy i Polacy prowadzą różne śledztwa ?! i dla mnie ciekawe jest to że dzień po katastrofie prezydenta już rozpoznano i już pochować można a jeszcze kilka ciał nie odnaleziono ,zbieg okoliczności czy jednak ... ?

Nie ruscy a Rosjanie, pacanie.

Spisek półgłówków!!!:))))))))))))))

Widać kto nie odrobił lekcji z historii .. . ;] , no ale dobra niech będzie że nikt nie strzelał nikt tam nie odrodził się z wraku a gościu co nagrywał tak se przypadkowo był nagrał i uciekł bo już miał pełno pamięć w telefonie :) , dla mnie ta cała katastrofa śmierdzi i to nie przypadek ani błąd pilota .

http://www.youtube.com/watch?v=im6hSCxXvb0

brylant3000 dlaczego te same wypowiedzi wklejasz w różnych tematach ?

Straszny jest ten film , bada go prokuratura wojskowa , jeżeli będzie autentyczny to dopiero będzie .

Nawet jak bedzie autentyczny to i tak buźki zamkną!

Właśnie to jest najgorsze , ale jak słyszę polski język strzały i śmiechy na tym filmie "Nie zabijajcie nas" Ruscy też są zbyt mili ,aż za ładnie to wygląda .

12 sek: Uspokój się!
18 sek: Patrz mu w oczy.
21 sek: Uspokój się!
25 sek: Już po...
28 sek: Co, staniesz tu i zabijesz (dokładnie nie słychać). Następnie ruskie krzyki.
54 sek: żyję
57 sek: 1 strzał
107 sek: 2 strzał
108 sek- 112 śmiech
114 sek- 3 strzał
116 sek- 4 strzał

A ja jeszcze słyszę na filmiku "dawaj gnat ... " a zaraz '' nie zabijajcie nas ... ''

Teorie Spiskowe ? Co nie którzy to mają w dup* to co się dzieje i poprostu siedzą na tyłku i oby pochować oby do wyborów oby było dobrze a nie będzie bo się zacznie konflikt i to poważny ...

Z całego serca chciałbym żeby ten film był sfałszowany ,ale jeżeli to jest prawda to sami wiecie co by z tego było ,coś co nostradamus zapowiedział na lipiec 2010 roku

listopad :/

bryland3000 ty chyba sam nie rozumiesz tych swuich bzdur.

Oj i się doczekamy Euro 2012 i koniec świata .

Was chyba totalnie pogięło? O_o
Obejrzałam filmik kilka razy i powiem szczerze, że ani nie widzę tam rannych machających rączka, ani tym bardziej nie słyszę polskich krzyków. Wy już chyba jakąś obsesję macie. Tragedia tragedią ale opanujcie się ludzie.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Bo jesteś głucha jak drzewko i tyle . A jak głucha to jest volume i max w komputerze to se trochę podkręć ,chyba mama nie będzie krzyczeć że tak głośno słuchasz . < ... >

A może milicja rosyjska przeganiała tych co się tam zaraz po katastrofie kręcili jak ten kamerzysta żeby nic im się do ręki przypadkowo nie przykleiło;)

Ale z tym nie zabijajcie nas to czerwone stringi proponuję ci zmień dilera:))))))))))

powtarzam nawet gdyby to była prawda co jest możliwe to i tak nikt nie bedzie chciał zadrzec z mocarną rosją, wiec lepiej zucić hasło wawel niech sie ludzie żrą i odwrócic uwage od rzeczy istotnych :) ale to tylko hipoteza

kola tak na pewno przeganiała i strzelała a Ci krzyczeli po polsku nie zabijajcie nas . Jeżeli nie wierzysz w ten film to nie zabieraj głosu . Na razie badana jest autentyczność przez niezależną od PO prokuraturę wojskową .

i te uśmieszki w swoim poście to zachowaj na posty w których będziesz podniecony komentował wybór komora na prezydenta

Autor: Czerwone_Stringi (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 15-04-10 22:31

12 sek: Uspokój się!
18 sek: Patrz mu w oczy.
21 sek: Uspokój się!
25 sek: Już po...
28 sek: Co, staniesz tu i zabijesz (dokładnie nie słychać). Następnie ruskie krzyki.
54 sek: żyję
57 sek: 1 strzał
107 sek: 2 strzał
108 sek- 112 śmiech
114 sek- 3 strzał
116 sek- 4 strzał

A ja jeszcze słyszę na filmiku "dawaj gnat ... " a zaraz '' nie zabijajcie nas ... ''

Mam rozumiec ze oprawcy z Katynia 2010 ktorzy wymordowali naszych rodakow mowili po polsku? Wiec to jednak nie Rosjanie ich dobili?

wejdzcie na yt na 4x zwolnione tempo 3:03 stop klatka miedzy kołami coś czerwonego co to?

Dajcie sobie spokój, ciekawy jestem kto celowo wrzucił ten film i kto celowo podburza ludzi i wypisuje jakieś bzdury. Na chłopski rozum gdyby było cokolwiek obarczającego Rosjan na tym filmie to nikt by go nie obejrzał a już na pewno nie pół miliona osób. Tego filmu by po prostu nie było. A swoją drogą obejrzyjcie sobie to: http://www.pardon.pl/artykul/1068/wstrza

tam też zabijali pasażerów??

Dajcie sobie spokój, ciekawy jestem kto celowo wrzucił ten film i kto celowo podburza ludzi i wypisuje jakieś bzdury. Na chłopski rozum gdyby było cokolwiek obarczającego Rosjan na tym filmie to nikt by go nie obejrzał a już na pewno nie pół miliona osób. Tego filmu by po prostu nie było. A swoją drogą obejrzyjcie sobie to: http://www.pardon.pl/artykul/1068/wstrza

tam też zabijali pasażerów??

No dokładnie, gdyby ktoś tam chodził i strzelał do rzekomo ocalałych to i ten kto nakręcił film nie wyszedłby żywy. "Dawajcie gnata"? hahah, czyli spiskowcy uważają, że była to zaplanowana akcja dobicia ocalałych i wysłano na nią ludzi bez broni? Do tego, wg niektórych komentarzy, w rosyjskim nie ma określenia "gnat" na broń. To może nasi między sobą się szczelali? Lub bronili przed ruskimi specsłużbami, bo to rzekome "nie zabijajcie nas" jakoś tak rosyjskim akcentem zajeżdża. To ci zagadka dopiero :)

JESTESCIE DEBILAMI

TAK SAMO JAK Z WTC BYL TAKI FILM 11 WRZESNIA NIEWIARYGODNE FAKTY CZY COS TAKIEGO 4 GOSCI GO NAKRECILO JAK OBEJZALEM SAM UWIERZYLEM A JAK FBI WZIELI ZA DUPE ICH TO WYJASNIALI I PRZEPRASZALI ZE TO ZART ZE CELOWO MONTAZ ZROBILI POPRZERABIALI VIDEO I TAKIE TAM HEH

brylant3000, kazdy by sie wystraszył i odwałał to co powiedział byle by sie nie wplatać w rządowe machloje, ze ze zmienili zdanie nie oznacza ze nie mieli racji, a moze ktoś wymógł na nich zmiane zdania. (na swiecie dzieją sie rózne rzeczy i nie trzeba slepo wieryc mediom i politykom/ bo to co mówią to dla niektórych swietość)

NO SLUCHAJ NIE DLUGO KAZDA SPRAWA SPISKIEM I ATAKIEM BEDZIE JAK TAK BEDZIEMY MYSLEC A NASZA WYOBRAZNIA WIADOMO W KAZDYM PRZYPADKU COS UROZMAICIC POTRAFI A JAK TRAFI SIE FANATYK TEORII SPISKOWEJ TO TAKI KIT WCISNIE A ONI DALEJ BEDA CISNAC ZE POLOWA INTERNAUTOW ZACZNIE W TO WIERZYC JA SAM PO SMOLENSKU MYSLALEM OD POCZATKU O JAKIMS PRZEKRECIE ALE JAK NARAZIE NIE MA NIC CO SWIADCZYLOBY O TYM A NIEKTORZY WRECZ PISZA TAK BYLO I JUZ TU TO TU TAMTO A JAK OBALISZ ICH TEZE TO TRZECIA WYCIAGNA Z TYCH DWOCH

Ja nieopowiadam sie za żadną wersją nawet gdyby to był spisek i tak nikt sie o tym nie dowie. Bo co wojna z rosją! heh.

Nie zbadane są wyroki nieba....Niech spoczywają w pokoju amen.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org