Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brzydkie zapachy. |
Nie wiem kogo o takie coś zapytac wiec pisze tutaj. Mieszkam na małej wiosce i około 2 metrów od mojego okna jest polna droga. I ciągle jeden pan jeżdzi z śmierdzącym nazwozem pod moimi oknami mimo iż jest inna droga, trochę dłuższa. Jest jakieś stowarzyszenie ekologii łomży czy coś takiego, żebym mógł zwrócić się z tym problemem ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brzydkie zapachy. |
Gwoździe Chcesz iść do nieba... A w piekle tylu znajomych
|
|
|
A Twoje zapachy ubikacji to co ? Perfumeria ? I ktoś to musi wywozić.
|
|
a dzisiaj leżał na zawadzkiej na środku drogi obornik ;P
|
|
jak ci nie pasuje to sie przenies do miasta albo jedz gdzies w góry tam pachnie :)
|
|
panienka z okienka
|
|
To niech ten Pan z obornikiem przejedzie się po Łomży, może tym załata wszystkie dziury w drogach... Proponuję skończyć rolnictwo i zamienić się w mieszczucha:) Zobacz... nasza Łomża taka piękna :))
|
|
Sklep internetowy https://dhyan.pl/ jest bardzo dobrze wyposażony w tybetańskie i buddyście przedmioty rytualne ale także zapachy, kadzidełka i kominki. Zobaczcie koniecznie i zapoznacie się z ofertami. Ja tam zamawiałam kilka przedmiotów i naprawdę polecam bo jakość jest dobra jak na takie ceny.
|
|
Zachciało się życia na wsi to zaakceptuj zapachy. Woń gnojownika wcale nie jest zła. Zapach wsi jest piękny, przypomina mi moje dzieciństwo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |