Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
propozycja prawie prawna |
Ciekawa propozycja dyrektora szpitala,byłego posła AWS który osobiście głosował za ustawą 203 a teraz zrobił rewoltę o360' .Rozumiem że tylko krowa nie zmienia pogladów,ale to juz lekka przesada.Wystarczy tylko zmniejszyć kontrakty lekarzom i problem sam się rozwiąże. atomek``
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: propozycja prawie prawna |
Wiesz jak wygląda zwrot o 360 stopni? Narysuj sobie może... A to, że dyrektor (d.poseł) teraz dba o kondycję firmy to normalne. Dla pracowników jest wyzyskującym szefem, który chroni kasę; ważne żeby dla Funduszu Zdrowia był pazernym naciągaczem, który tę kasę wyszarpuje. Wtedy jest szansa że szpital w Łomży przetrwa. Niedawno był wątek "szpitalny" straszący Białymstokiem...
|
|
Lepiej by było ,żeby pielęgniarki dolozyly te 203 zł................bedzie ok? michal
|
|
Madaj wPEPEESIE też podobno dbali o kondycję firmy a teraz siedzą w pudle.Co do zwrotu masz rację chodziło o180 stopni. atomek``
|
|
atomek..... a kto Ci powiedział, że oni dbali o kondycję firmy? .....o 'kondycję" pewnie tak..... ale nie PEPEESu....... ...ja to mam wrażenie, że oni do końca nawet nie wiedzieli co robią i po co...?! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Z tego co słyszałem oni robili WSZYSTKO, czego od nich oczekiwano, a co było warunkiem bycia tym czym byli... A porównywanie spółki giełdowej, która ma przynieść zysk swoim właścicielom (a kwestie zatrudnienia są dla nich sprawą uboczną) do zakładu użyteczności publicznej jest trochę jakby myleniem pojęć, atomku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |