Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porady na siłownię ! |
Jest to megazestaw poradników dotyczących ćwiczeń na siłowni, diety itp. Szczegółowy spis: [*]10 PRZYKAZAŃ TRENINGU SIŁOWEGO.pdf [*]DIETA.pdf [*]KOBIETY A MIĘŚNIE.pdf [*]KONCENTRACJA.pdf [*]ODCHUDZANIE.pdf [*]PLAN - MASA.pdf [*]PLAN - ROZCIĄGANIE.pdf [*]PLAN - RZEŹBA.pdf [*]PLAN - SIŁA.pdf [*]PODSTAWOWE ĆWICZENIA SIŁOWE.pdf [*]ROZCIĄGANIE - TEORIA.pdf [*]SEKRETY MASY.pdf [*]SUPLEMENTY.pdf [*]SŁOWNIK TERMINÓW.pdf [*]TRENING MIĘŚNI BRZUCHA.pdf [*]WITAMINY.pdf [*]ZAKWASY.pdf [*]Atlas Ćwiczeń.doc [*]Być naturalnym.doc [*]Co jest potrzebne do rozwoju mięśni.doc [*]King Size.exe [*]Sekrety masy.doc [*]Siła - klucz do wielkości mięśni.doc [*]Siłownia w domu.doc [*]Sukces w kulturystyce.doc [*]Co jeść by być wielkim.doc [*]Dieta w kulturystyce.doc [*]Jak przyjmować suplementy.doc [*]Jak ułożyć sobie dietę.doc [*]Jedzenie z głową.doc [*]Posiłek potreningowy a kreatyna.doc [*]zapotrzebowanie.xls [*]Glutamina.doc [*]Kreatyna.doc [*]Na pomoc naturze.doc [*]Weight-Gainer.doc [*]10 wskazówek dla masy.doc [*]Jak ćwiczyć mięśnie brzucha.doc [*]Kuliste bicepsy.doc [*]Ogólne zasady treningu.doc [*]Spalanie tłuszczu.doc [*]TRENING CYKLICZNY 2.doc [*]TRENING CYKLICZNY.doc [*]Trening domatora.doc [*]Trening HST.doc [*]Trening pleców.doc [*]Układanie nowego programu.doc [*]6weidera.jpg [*]Linki do Muscle & fitness.rtf [*]polski.pdf [*]PROGRAM TRENINGOWY DO ZWIKSZANIA SIY W WYCISKANIU LEC.bmp [*]Szpagat.pdf Size: ~10MB Format: PDF,DOC,RTF,XLS,JPG http://hotfile.com/dl/34848956/3ffa90f/Porady.Na.Silownie.rar.html _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porady na siłownię ! |
Więcej zarabiasz na ShareCash bo za jedno ściągnięcie aż 0,23$ :D tylko że trzeba ankietę , a na HF marnie płacą:D Nie łatwo odgadnąć czemu wrzuciłeś:D jak jest plik Zarabianie W Internecie o HF
|
|
Szczerze mówiąc nie wnikam w to bo mnie zarobki przez neta nie obchodzą. Skopiowałem tylko posta, którego wrzucał pewien koleszka na pewnym forum Powodzenia w walce z żelastwem ! Pzdr. _________________________________________________________
|
|
oczywiscie ja sciagam . fajnie ze wstawiles. dzieki.
|
|
ŚWIŃSKIE BIAŁKO i meta na tym jadą prawdziwe koksy!!!!
|
|
oczywiscie ja sciagam . fajnie ze wstawiles. dzieki. Cieszę się, że komuś się przyda. Pzdr. _________________________________________________________
|
|
Czy na rozwój szarych komórek te koksy wpływają czy tylko mięśni.
|
|
tez sciagam :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |