Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkoła Żak |
hej co sądzicie o studium zaocznym ,Żak" w omzy , ciężko tam ?? i jakie kierunki polecacie ?? Eloo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkoła Żak |
łatwo
|
|
daruj sobie. szkoda kasy i czasu. bez obrazy ale to ochronka a nie szkola- zobacz co po niej mozesz robic? gdzie pracowac? i za ile. bo do biedronki nie trzeba studium miec bigi2004
|
|
ta szkoła jest za darmo z tego co się orientuje chyba że kierunek fryzjerstwo a mnie to nie interesuje ... a może ktoś wie jakie są kursy ile kosztują ? i ile trwają ?? np. kurs komputerowy?? i co sądzicie o technik rachunkowości?? technik administracji?? lub technik prac biurowych lecz tego jeszcze nie ma w ŁOMŻY wiem jedno że będą nowe kierunki , kazali się dowiedziec po 15 kwietnia Eloo
|
|
od nowego roku mają byc jakieś nowe kierunki, np.architekt wnętrz, można się dowiedziec dopiero w czerwcu czegoś więcej.jeżeli chodzi o kursy to np księgowośc to 90 godz za ok 1000 zł.rachunkowośc też pewnie ok 1000zł.zadzwoń do nich albo napisz maila i będziesz wiedziała.
|
|
w Biedronce, joko spdawczyni mieso masz bardzo tanio wiem bo moja mama ma sa,siadke to jej donosi mie,so s'wieze, rozowe, pyszne oblizywac' sie mozna taniusie ze Oh
|
|
hehe technik rachunkowosci:d technik administracji technik architektury wnetrz:D powodzenia w szukaniu pracy:) pamietajcie tylko 40 osob rejestruja na dzien bo komputery maja:) bigi2004
|
|
bigi to jaki kierunek proponujesz ? czas najwyższy by w tej ŁOMŻY dali jakieś ciekawe kierunki nauki i nie tylko dla studentów na studiach ale także na studium .... Eloo
|
|
szczebiotka chyba pomyliłeś/aś tematy!! Eloo
|
|
jesli masz pieniadze to polecam wieksze miasto kierunki techniczne- jesli oczywiscie mat-fiz jest ok:) jesli nie to polecam lomze tylko nie janskie i agrobiznesy tylko panstwowa szkole- chocby pielegniarstwo czy kosmetologia przeciez mozna na tym zarobic prywatnie bigi2004
|
|
cięzko nie jest ale lipnie, żuciłam te studium w tamtym roku
|
|
kołtun a na czym byłaś??? Eloo
|
|
Takie studium nic nie daje, żaden pracodawca nie weźmie pod uwagę takiego wykształcenia. Szkoda zmarnowanego czasu. Lepiej skończyć licencjat ( 3 lata) np. administracji w B- stoku lub Ostrołęce lub iść na kosmetologię, pielęgniarstwo lub AWF w Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Informatyki (szkoła państwowa) z dobrym poziomem nauczania. Szkołę Żak sobie daruj, ma ona bardzo niski poziom nauczania. Miała ona rację bytu, jak były potrzebne zaświadczenia do WKU. Warto też sprawdzić w Kuratorium były do niej jakieś zastrzeżenia.
|
|
mi chodzi o jakieś studium na którym nie potrzebna jest matura ... może ktoś coś poleci... Eloo
|
|
do edyth bez matury studium? chyba jakies' przedwojenne???
|
|
nie nie przedwojenne 'szczebiotka' chyba nie odróżniasz studiów od studium .... ... . np. szkoła Żak tam są różne kierunki na studium po liceum i nie trzeba matury. Poczytaj se i dopiero się wypowiadaj .... Eloo
|
|
Z tego co wiem na temat tej szkoły to jest to nic ciekawego. Dużo grono pracodawców widzące papier ukończenia takiej szkoły nawet nie bierze go pod uwagę. To jest po prostu robienie kasy na ludzkiej naiwności, że niby po wyjściu z ich szkoły będzie się żyło lepiej.
|
|
Kiedyś studium ( bez matury) było w Ekonomiku, ale teraz nie wiem, czy nie zlikwidowali ze względu na mały nabór. Może zastanowisz się nad ponownym zdaniem matury, zawsze to lepszy start w dorosłe życie.
|
|
Hehehe "szkoła" ŻAK ?? :) Dobre ! ;) Kiedyś chłopaki tam się zapisywali ,żeby ich do wojska nie wzieli ,a teraz to ja nie wiem jaki jest sens tam "edukować się" ;) Pozdrawiam
|
|
Żadnego zawodu cię to nie nauczy, ale jeśli chcesz papier to czemu nie. To jedna z takich szkół gdzie idziesz właśnie po to, żeby mieć do czegoś papierek, ale czy one jest brany pod uwagę na poważnie? Tego nie wiem.
|
|
edytch napisał(a): > ta szkoła jest za darmo z tego co się orientuje chyba że > kierunek fryzjerstwo a mnie to nie interesuje ... > a może ktoś wie jakie są kursy ile kosztują ? i ile trwają > ?? > np. kurs komputerowy?? > i co sądzicie o technik rachunkowości?? > technik administracji?? > lub technik prac biurowych lecz tego jeszcze nie ma w ŁOMŻY > wiem jedno że będą nowe kierunki , kazali się dowiedziec po > 15 kwietnia > Na kurs rachunkowości możesz jeszcze zerknąć tutaj https://kursy-ksiegowosci-online.pl/kontakt/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |