Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe obiekty gastronomiczne w Łomży czyli gdzie będziemy jeść w lecie 2010... |
Intryguje mnie jakie menu będzie podawane w tej drewnianej budce stawianej na Al. Legionów naprzeciwko Małpiego Gaju ? Chińczyk czy coś innego ? Jeśli chińczyk to według zapowiedzi na forum będzie to już 3 lokal tego typu w Łomży. _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe obiekty gastronomiczne w Łomży czyli gdzie będziemy jeść w lecie 2010... |
a czy ktos probuje w domu cos sam piec, gotowac badz smazyc?? bo jednak te nasze kebaby chinczyki itp nigdy nie podjada do domowych wyrobow:) bigi2004
|
|
Re: Nowe obiekty gastronomiczne w Łomży czyli gdzie będziemy jeść w lecie 2010... |
ta drewniana buda to będą szalety na juro2012
|
|
kolejna brzydota w postaci szopy w samym centrum miasta. To taki syf , stodała dosłownie nikomu nie przeszkadza ale centrum Veneda tak. Powoli robi sie wiocha z tego miasta i to przy głównej ulicy miasta. Bimbo
|
|
a moge wiedziec gdzie to dokladnei stoi? dawno w lomzy nie bylam..;p
|
|
Między tym białym kwadratowym blokiem a domkiem gdzie kiedyś była BASIA (przeterminowane gazety). _________________________________________________________
|
|
Ja wam powiem nie wiecie co to bedzie wiec nie krytykujcie tyle wam powiem! Ludzie sie staraja dla nas cos nowego zrobic i wogole,a wy tak dziekujecie! jedna rzecz mnie niepokoi-obstajecie za jakimis cudzoziemcami co wam otworza chinszczyzne i nie krytykujecie takich ludzi co jednym slowem chleb wam odbieraja,a powaznego obywatela tak zrownac z ziemia ja Was nie rozumiem>>>>
|
|
a i wracajac do cudzoziemcow ile chinczykow jest juz w lomzy(chodzi o ludzi) zobaczcie jak oni nas traktuja w naszym miescie! przejdzcie sie do chinskiego centrum handlowego za dworcem i zauwazcie jak tam traktuja polskich pracownikow-jak smieci doslownie....ale to wasza sprawa a wracajac do ''tej drewnianej budy'' to jeszcze nie jedno z was tam pojdzie chocby nawet z czystej ciekawosci dowiedziec sie co to jest i moze wtedy jak skoncza to zmienicie zdanie o tej budzie....tak sie sklada ze znam chlopakow co buduja ten domek i wiem jakie plany z nim wiaza
|
|
Tak ci sami chłopacy prowadzili burdel na Łąkowej więc pewnie coś w tym stylu gratuluje lokalizacji świetna .:),taka amerykańska blisko las vegas
|
|
burdel na łąkowej ? Grzechu ? co wy znowu kombinujecie ? :)
|
|
Czesiu mylisz mnie z Grzeskiem tym co pracowal tam na lakowej(bo ten kurnik miala babka a oni pracowali jako ochrona) i jesli juz to nie jestem Grzesiek tylko wpisany mam taki login,a propo Ty się nazywasz Czesio-chyba nie no wlasnie....nawiazujac jeszcze do tego to moge byc kobieta,a nie mezczyzna....ile osob kryje swoje prawdziwe JA podajac inne dane? Ja znam tych chlopakow i bede ich bronic..... a domek jest sliczny i tyle
|
|
Tak jak mówiłem burdel i tyle w temacie
|
|
Axell1 sluchaj gdyby w forum byl temat typu burdel-to tam bym sie udzielal/a,a w temacie jest gdzie bedziemy jedli w 2010r i dlatego jestem na tej stronie,potepiacie ludzi a ich nie znacie i zamiarow .... po co wiec krytykowac? Ci kolesie sa spox i wiedza czego chca,a smiejesz sie ze taka amerykanska lokalizacja,ciekawi mnie czy byles w tym burdelu skoro taki poinformowany jestes i uprzedzony do nich? skonczmy ten temat i niech bedzie ten co w naglowku sie znajduje....
|
|
ta chatka nie jest jeszcze skonczona zdziwicie sie jak dobiegnie konca i wtedy nie jednemu szczena opadnie z wrazenia..........trzeba miec wyobraznie, bo ci co patrza na zawnatrz sa pusci i tyle ,po to mamy wyobraznie,by z niej korzystac,a nie zostawac przy tym co widza nasze oczy,nie patrzac na zasieg jaki mozemy sobie wyobrazic,spadam z tego tematu bo nie mam zamiaru udowadniac pustakom czegos czego nigdy nie beda w stanie sobie uswiadomic....spotkamy sie na forum jak ta buda drewniana zostanie skonczona i zobaczymy kto bedzie sie smial
|
|
Jeszcze jeden pajac któremu się wydaje że Łomżę zawojuje nikt do tej budy nie zajdzie i nieważne co byś nie zachwalał na tym forum pajacu i chyba że promocję zrobicie za darmochę to może będziesz miał swoje 5 minut i to tyle .a co do moich informacji to mam je z pewnego żródła i lokal na łąkowej był na słupa i to te pseudo ochroniarze go prowadzili z mizernym skutkiem czego im i w nowym biznesie życzę pozdro
|
|
A tak z innej beczki jak oni te laski przebranżowią z lodziarek na hotdogi
|
|
axell1 nie życz nikomu złego co Tobie nie miłe należy patrzeć dalej niż tylko na zasięg własnego czubka nosa
|
|
i wogóle co wy piszecie na tym temacie? jak macie zamiar sie kłócić to zmiencie temat,a po drugie coś Ty axell1 tak się uwziął? Z tego co przeczytałem to Grzechu32 nie jest tym co burdel miał....i z jednej strony to dobrze pisze z tą wyobraźnią, Ty może nie będziesz chodził do tej drewnianej budy,ale ja z chęcią będę ciekawy jak zrobili i co tam będzie.. należy patrzeć dalej niż tylko na zasięg własnego czubka nosa
|
|
po co to się kłócić, skoro nie wiemy co w tym drewnianym domku będzie ,może nam oczy zbieleja jak zobaczymy smaczne żarcie chińskie,a propo tych właścicieli to są spoko goście ,znam ich bardzo dobrze i wiem co piszę...
|
|
axell1, a co dotyczy ciebie ,jeśli jesteś zazdrosny o ich drewniany domek z żarciem, to postaw sobie podobny w małpim gaju ,to ludzie od niego będą przychodzili do ciebie srać ,
|
|
ta wprost umieram z zazdrości o ich drewniany domek naprawdę a co do tych gości to alfons zawsze alfonsem zostanie tyle w temacie
|
|
alfons to dobry zawód...
|
|
A mnie cieszy następny obiekt gastronomiczny t.j.drewniany domek, widziałam takie w wielu miastach są bardzo ładne,ważne aby jedzenie było smaczne.Czytając wszystkie wypowiedzi,nie podobały mi się słowa nijakiego axella1 ,co za wredny typ,zazdrośnik.
|
|
Bo to gamoń zwykły :D hehe pitoli farmazony,też do tego doszłem.
|
|
chłopaki otwierajcie szybko ten bar ,trzymam kciuki.
|
|
Patrze że są ludzie,ktorzy potrafia docenic trud innych,a nie zasmiecac forum jakimis zbednymi informacjami na temat chlopakow,ktorzy stawiają ten domek. A mam pytanie do Ciebie axell1-ty znasz Tych chlopakow,ze tak piszesz na ich temat,czy to tylko są jakies te Twoje informacje z pewnego źródła? należy patrzeć dalej niż tylko na zasięg własnego czubka nosa
|
|
he axel zwariował, a niech otwierają i burdel, ja tylko zapytał, co mnie tam aby do przodu
|
|
co konfidenci już nie reklamujecie budki naprzeciw małpiego gaju ?????
|
|
|
ahahha, Łomżynianka 2 :D w sumie do Dmowskiego pasuje :D
|
|
ahah niewiedzialem ze jak w Łomży budują mały lokal to nawet prasa sie interesuje.ciekawe jak bedzie z zarciem
|
|
zarcie bedzie BO POLAK ZARTY
|
|
Już ja widzę jak jakaś "szpecjalistka" łomżyńska napitrasi chińskiego żarcia. Nie wróżę długiej egzystencji. Przynajmniej jakiś Wietnamczyk na kucharza.
|
|
-za drobne uslugi typu reklama baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo tanio
|
|
no moze chinlol by kota usmazył a takto ciekawe czy jakis kucharz z polski umie. wazne zeby bylo dobre zarcie ,zobaczymy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |