Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
która podstawówka? |
Witam, stoję przed wyborem szkoły podstawowej dla dziecka, myślałam o SP nr 7. Którą szkołę w Łomży polecacie i dlaczego? Z góry dziękuję za odpowiedzi i sugestie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: która podstawówka? |
sp 8 bo tfoje dziecko w sam raz siem nadaje
|
|
i ma szanse zostać Dyrektorem
|
|
Polecam SP7 iż sama się tam nie dawno uczyłam . Mili nauczyciele i wgl . Polecam Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
jasiu dla ciebie i sp8 to za wysokie progi...
|
|
A ja osobiście nie polecam sp7.. Do 3 klasy jest fajnie.. Ale potem.. Nauczyciele są niesprawiedliwi... Niesprawidliwie oceniają i wgl. Polecam sp10.. Ta szkoła rządzi !. :P - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
A czy dziecko cierpi na ksenofobie? Jesli nie, polecam sp5 i jest fajnie
|
|
No właśnie...Czy w tej szkole nr 5 naprawdę jest aż tak wiele dzieci z Czeczenii?
|
|
SP 7 ;)
|
|
No i ' Kaśkaa.' właśnie uświadomiła nam ile ma lat :O chociaż , nie do końca, albo nadal jesteś w SP , albo wyższy szczebel , gimnazjum :D
|
|
Hahahhaa. a co ci do tego ? Ważne żeby uczeń sie w szkole dobrze czuł.. Nie ważny jest wiek tylko ilość rozumu . - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
ilośc rozumu?> i jest fajnie
|
|
Kaśkaa. Do szkoły to się chodzi uczyć. Jeśli się uczysz idziesz bez strachu i się dobrze czujesz. Jeśli jeśli jesteś typem który ma w genach kombinatorstwo to szukasz szkoły w której można obijać gruchy.
|
|
SP 7 :)
|
|
ja na poczatek proponowalabym szkole podstawowa:)
|
|
oczywiscie nr7 :]
|
|
Nr 4 jest też dobra
|