Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gabinet Weterynaryjny "Filemon" |
Witam! Czy ktoś wie, dokąd przeniósł się gabinet weterynaryjny "Filemon" z Szosy Zambrowskiej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gabinet Weterynaryjny "Filemon" |
Na ul.Wyszyńskiego.
|
|
Ten nowy budynek. Róg wjazdu na Moniuszki. - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Z tego co wiem, to jest to zupełnie nowy gabinet. Tamten nazywał się SanVet i podobno padł.
|
|
Zgadzam się z Piciu. "Filemon" to nowo otwarty Gabinet Weterynaryjny na ul. Wyszyńskiego i nie ma nic wspólnego z SanVetem, który swego czasu znajdował się na Szosie Zambrowskiej. A kto jeszcze nie był w "Filemonie", to niech się tam wybierze z czworonogiem, bo naprawdę warto:)
|
|
To prawda to nowy gabinet, tamten należał do lek.wet. Chajewskiego z Jedwabnego. A ten na Wyszyńskiego należy do jakiegoś nowego lek. w Łomży.
|
|
W tym gabinecie przyjmuje dwóch młodych, miłych lekarzy. Powierzyłem ich opiece swego pupilka i jestem zadowolony. Zajęli się nim jak należy, zalecone leczenie przynosi pozytywne efekty. Będę polecał. Satorus
|
|
"Filemon" jest na ulicy Wyszyńskiego 6, obok Miłosierdzia Bożego i nie ma nic wspólnego z SanVetem. Przyjmuje tam dwóch młodych kolesi. Jestem zadowolona, byłam tam z moim małym kotkiem. Gabinet jest ładny, kompleksowa obsługa, badania, odrobaczanie, szczepienie itp. Wziełam ich wizytówkę, bo mają całodobowo czynny telefon i wizyty domowe, a to chyba nowośc w Łomży:)polecam!
|
|
Polecam gabinet Filemon z Wyszyńskiego profesjonalna obsługa, mój pies był poważnie chory, zatruty zajęli się nim jak należy i szybko wrócił do zdrowia.
|
|
Czy tak trudno skorzystać z google'a? To nie kosztuje dużo wysiłku a można, bez prowadzenia zbędnej dyskusji znaleźć potrzebne informacje - np. stronę www.filemon.lomza.pl Grzegorz
|
|
Dziękuję wszystkim za informacje i opinie:-)) Do kibic0 - nie należę do ludzi, którym google uratowało życie - wierz mi, że to nie jest panaceum na wszystko... Czasem warto się wysilić i poszukać gdzie indziej;-) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |