Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Podedworna-projekt mieszkania |
witam!Mam pytanie,ile kosztuje zaprojektowanie mieszkania-nowego, przez Panią Podedworną? Od ilu-wzwyż.dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Podedworna-projekt mieszkania |
Zadzwoń do niej to się dowiesz
|
|
sto zlote
|
|
zacznij zbierac na materiały bo tanie nie bedą
|
|
dwieście złote
|
|
czysta złotych
|
|
dam czerysta _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
pińcset euro
|
|
szeset zlote i przebite! a tak naprawde to sie Pani ceni.... ale chyba jedna z lepszych projektantow w lomzy.... warto zadzwonic i porozmawiac.. napewno sie dogadacie
|
|
ja dałem w EURO więc ja wygrywam
|
|
Pytałam poważnych ludzi,a nie żeby jakies brednie wypisywać.Tak oczywiście zadzwonię,ale pytam od jakiej stawki Pani Grażyna zaczyna!
|
|
no pewnie od 150zł za godzine zależy od udziwnień
|
|
projekty tej paniow zasadzie sa takei same . Ciągle duzo brązów w różnych odcieniach i beżów pastelowych . Kanciaste symetryczne kształty czasami dla odmiany rozbite łukiem kulistym kształtem w postaciu blatu , barku , rogu szafy. Wszystko poprawnie ale bez szaleństwa czy polotu po prostu Pani Podedworna. Wchodzisz do chaty i zaraz wiesz czyj to projekt. Ale na ty ubogim rynku to chyba najlepsza oferta. Bimbo
|
|
nie oddalbym obcej osobie przyjemności zagospodarowania i rozplanowania mojego gniazdka... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
\ || || pierfszy kretyn ja kretyn || tszeci kretyn || \/
|
|
trackone co innego zagospodarowanie a co innego zaprojektowanie wystroju wnętrza. Jak ktos lubi to sobie może ustawić taborety jak chce. Jak ktos chce mieć cos wyjątkowego to po prostu szuka dobrego projektnta wnetrz. Zagospodarowac to każdy potrafi . Bimbo
|
|
a i co ważne i o czy mało kto pamięta , projektowanie wnętrza zaczyna się juz na etapie , lokalizowania okien , punktów świetlnych i gniazdek , lokalizacji kranów, nawiewów. Projektant zajmuje się nie tylko dobraniem koloru , formy i kształtu ale ustala z wykonawcą co ma gdzie być usytuowane. Bimbo
|
|
mialem na mysli rowniez zaplanowanie. jak wykanczalem swoje mieszkanie, to caly ten ambaras z projektowaniem i dobieraniem elementow sprawil mi duzo przyjemnosci, a po zakonczeniu - wiele satysfakcji. :] stad moja opinia. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
P.S. (bo nie doczytalem drugiego posta). No ale mowimy o mieszkaniu nowym, tak? wiec okna chyba juz sa usytuowane... :? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a moze chcesz tez wykonawcetakich projektow? czy sam bedziesz robil?:d;p choc watpie....
|
|
Nie dość że kretyński temat to bardzo niepoważny, bo takie pytania to się kieruje konkretnie do osoby zainteresowanej, więc pewnie kolejne pytanie będzie do forumowiczów: "zaprojektujcie mi mieszkanie", a najlepiej by było za friko, tylko ciekaw jestem kto by był wówczas obsmarowany przez puchatek80. Życzę powodzenia w realizacji planów bez zbędnych pytań na forum.
|
|
Twoja stara daje w euro......... a nie za euro.
|
|
A ty Konsul2 jesteś niepoważnym kretynem, a nie pytanie. Jak nie jesteś osobą zainteresowaną to nie obsmarowój innych tylko dlatego że ktoś chce to wiedzieć, może ktoś wyrazi swoją opinie czy warto zapłacić za pracę tej pani określoną kwotę, i czy staneła na wysokości zadania, bo raczej od projektanta się nie dowiesz że coś sknocił. Nikt nie napisał że chce za darmo, najwidoczniej opisałeś sam siebie. Życzę zmiany podejścia do otoczenia to wyjdzie Ci Konsul2 na dobre.
|
|
Może jeszcze na noc poslubną bedziesz potrzebował instruktora.? No ,bo taki to zrobi lepiej od Ciebie.
|
|
Polecam Panią Agnieszkę z Ostrołęki lub Panią Ewę z Białegostoku, mają ciekawsze pomysły, bardziej dbają o klientów i są bardziej słowne niż ww. Pani.
|
|
tu sa ciekawe projekty.dbv.pl
|
|
czekoladaaaaaaaaaa !!!
|