Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WIZJONER |
PRÓBUJĘ DOWIEDZIEĆ SIĘ CZEGOŚ O SPOTKANIU W SP10 RODZICÓW Z WICE. CHOIŃSKIM I NIC, CISZA JAKBY WSZYSTKICH WYMIOTŁO. ZACZĄŁEM SZUKAĆ I... ZNALAZŁEM COŚ CIEKAWEGO. CHOIŃSKI ZOSTAŁ WIZJONEREM, BO STWIERDZIŁ; "Nikomu stołki do tyłków nie przyrosły! " . JAKIEŻ TO POCIESZAJĄCE DLA NAS, MIESZKAŃCÓW MIASTA I RODZICÓW DZIECI. A DOWIEDZIAŁEM SIĘ O TYM Z RELACJI ZAMIESZCZONEJ NA STRONIE: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100128/REG20/343504805
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WIZJONER |
Szanowny Panie Wojtku, post przez Pana zalożony jest bardzo ciekawej treści i ogólnie istotny ale powinien znaleźć się w dziale "POLITYKA", co prawda jest to lokalna polityka ale znaczenie bardziej istotna od (osłów) z wiejskiej. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Re: WIZJONER |
Nie wiem ile dzieci się uczy w szkole nr 10, będe strzelał... ok 1000, pomnożyć to x2, daje 2000, liczbę to trzeba pomnożyc przez liczbę babć, dziadków i innych krewnych = ... o tyle mniej głosów dostanie pan B. w najbliższych wyborach. D Z I Ę K U J E M Y.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |