Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do wszystkcih |
Coo tam Forumowicze ?:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do wszystkcih |
Eloo eloo... ;D Nie no spoko lokkoo ziom . ;P a co u resztyy . ;dd ? - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
uu mnie giociorek xd. Tylko ten tego pytanie nie tyczy sie starych huji jak by co ;d
|
|
Oniemiałem. Jeśli już bystrzacho masz zamiar komuś ubliżać to chociaż naucz się to robić poprawnie... Bez poważania _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
A ********** mi stąd ;]
|
|
Cleriic czego oczekujesz od debilnej "sweetaśnej" młodzieży (nie mówię o wszystkich, ale o takich osobnikach jak ten pokemon który założył ten temat) których jedną pasją jest ślęczenie przed komputerem i wstawianie zdjęć na różnych fotkacha.pl naszych klasach i narzekanie jak to w Łomży nudno i czemu nikt im nie zapewnia rozrywek.
|
|
jakoś leci. Sesja na studiach i trzeba notatki kserować xD AutoPokaz.pl
|
|
Dobra ja wam mówiłem ze to nei jest pytanie do starych Chuuji wiec W Y P I E R D A L A C stąd ;]
|
|
heh shellboy powodzenia xd
|
|
nie noo.. sakos rządzii !. ;D - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
IMG]http://i48.tinypic.com/208i8t5.jpg[/IMG] TYLKO ŁOMŻA ŁKS!!!
|
|
|
|
_____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Jak sie temat nie podoba to sie nie wypowiadac co zabronicie mi ***** zapytac łomżyniaków co u nich słychac? zaaalll... ;]
|
|
A to nie ty przypadkiem szpanowałeś wczoraj na alejkach przed małolatami jaki ty głośny i fajny że każdego pobijesz ? a jak przechodziło 2 kolesi w czarnych skórach to chowałeś się za jedną ? heh . DO ROBOTY !!
|
|
NIe ;d pOmyliłes osoby ;d;d
|
|
Ze tak powiem ;d Dmowiaka rzaadko chodze ;p
|
|
Czego wy chcecie od tego chłopakaa... ;dd Spoko koleś a sie czepiacie.. Szacunku troche dla człowieka ;P - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
No, w końcu padło to słowo. "Szacunek" - teraz sprawdź dzieciątko w słowniku co ono oznacza. Naucz się najlepiej na pamięć a potem podziel się informacją ze "spoko kolesiem". Chyba nie za trudne hm? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
A o tuż dla "dzieciątka" bardzo trudnee... ;/ Wypraszam sobie.. To jest moje zdanie.. i ja nie jestem żadnym dzieciątkiem albo dzieckiem neo... Młodzież to sie nazywa... Też możesz sprawdzić w słowniku. Ale ta młodzież ma swój rozum !. Nawet nie wiece pewnie co to znaczyy xdd. Ogarnijcie siee lepiej ;p. - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
oo własnie Kasia Mądzrze gada ;p
|
|
To jest mądre !? Kim wy jesteście. ile macie lat? Dorośnijcie. Młodzież ? Przedszkole chyba.
|
|
Kaja nie zapominaj ze tez masz 15 lat ;]
|
|
Ten typek to z pewnością wytwór samogwałtu. Ile jeszcze tego prywitywnego chwastu w społeczeństwie się pleni.
|
|
O tak, towarzystwo wzajemnej adoracji. Zacna młodzieży, zatem pozwolę sobie przypomnieć jakież to macie światłe umysły i zacytuję...Was: "uu mnie giociorek xd. Tylko ten tego pytanie nie tyczy sie starych huji jak by co ;d" "A ********** mi stąd ;]" Pokazujcie dalej swą mądrość i wymagajcie dobrej oceny od społeczeństwa, wielkoduszna i oświecona młodzieży :) W dalszym ciągu bez poważania. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Dziewczynoo.;dd Marnujesz se zycie. 14 a co ci do tegoo... ty sie uwazasz za wielką panią bo 2 lata starsza,,, Naćpałaś sie chyba.. Turlaj dropsaa... xxdd - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Cleric bo zamulacie i tyle i to jest żałosne ;]
|
|
Nie "zamulają". Są mądrzy. I tyle, Nie to co ty i twoja KAŚKAA. Piszmy mądrze i bez żadnych przekleństw itp. Cleric ty tez używasz niestosownego słownictwa.
|
|
Szkoda ze jestes dziewczyną bo bym cos powiedział ale sie powstrzymam ;]
|
|
małe naćpane trole
|
|
hehehhe bez kitu sakos i kasia wy małe cpuny ogarnijcie sie bo chyba swierzo po stosunku jestescie i jeszcze nie został opanowany "szok" :P:P:P haha ha
|
|
Jest tyle na necie forum dla dzieci i młodzieży że warto tam zajrzeć i zakładać tego typu tematy,czym chcecie udowodnić?jacy to jesteście dorośli?że macie swój rozum?ze po co wam słuchać się starszych bardziej doświadczonych i więcej wiedzących?że w taki sposób zakładając ten temat będziecie dogryzać starszym?hmmmm fajna zabawa nie ma co.... Info do reszty! Przypomnijmy sobie tak jak ja teraz jacy to byliśmy w ich wieku,z tego co pamiętam byłem podobny,więc po części jestem stanie zrozumieć ich zachowanie,styl bycia a my będąc starsi i mądrzejsi powinniśmy ignorować to.Kształtowanie ich dojrzałości zostawmy ich rodzicom.
|
|
Turlaj dropsaa... xxdd hahahaha leże i jest fajnie
|
|
"Jestes moja kokaina"....Jak tak sie bedziesz skladac przed nimi to i ty zaraz po majtach dostaniesz.Moze twoje dziecinstwo tak wygladalo....to powiem ci nie bylo fajne...A nastepnym razem to pamietaj o tych ich glupawych znaczkach typu pxx, ;p to jest pojebane jak i sam temat.ssaku nie musisz nic dodawac sam stad wypier.....lam kozi baku... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
hehehhe bez kitu sakos i kasia wy małe cpuny ogarnijcie sie bo chyba swierzo po stosunku jestescie i jeszcze nie został opanowany "szok" :P:P:P haha ha pf.. może dla cb stosunek jest szokieem xd. ale nie dla takich DZIECIĄTEK jak my .xd Jeśli masz jakies wątpliwości dotyczace tego tematu to pisz. ;dd Cjętnie pomozemy . ':p A co tb do naszego życia seksualnego ? Pytam sie czy cb czu używasz kondonów ? ; dd - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
kaśkaa. odrobilas lekcje ?
|
|
Saaaaaakoś !......... Kaaaaasia ! Do dooooomu ! Chodźcie szybko jak mama was woła ! Wieczorynka zaraz będzie a i kolacja na stole. ________ Malachit
|
|
Balthazar to ty taki wielce dojrzały byłeś w wieku 14 lat?ciekawe... Zresztą nie zrozumiałeś co napisałem więc się nie udzielaj.
|
|
Odrobiłaaam . ;d A co jasiu_śmietana ? ;p - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
A i do waszych wiadomoscii nie oglądam dobranockii... ;pp - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
No pewnie nie oglądasz :D,pewnie już mocniej chłopcami się zajmujesz :D,no wiesz....,w końcu modne,no a że na tyle dorośli jesteście to wam wszystko można.Żartuje,ale to nie znaczy że tak wogóle nie jest.
|
|
Nie nooo.. nie zajmuje sie.. ;)) Ja czekaam xdd . Nie podrywam i nie zalatuje do każdego ;P - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Ogarniając jakieś 70 % wpisów w tym temacie, spoglądając na posty sakosia + kaśki , stwierdzam ,że zbyt wiele w głowie nie macie . Pisząc ' nie dla starych ch** ' obrażasz nie tylko innych ludzi ,zaś także swoich rodziców , ogólnie zastanów się chłopczyku nad sensem swych wypowiedzi , gdyż większość tych ; starych ch***; jest ludźmi wykształconymi , a w ich wypowiedziach widać zazwyczaj inteligencję , zaś Ty sobą nie reprezentujesz zupełnie niczego ;) . Poza tym , forum nie służy do pytania się ' co tam ? ' ogarnij naszą klasę i fotkę , tam są miejsca dla takich inteligentów ;) ' Nie ten kto upada jest przegranym tylko ten ,który się nie podnosi '
|
|
Kaśkii... ;P Żebyś ty wiedział jakie ja mam oceny to byś sie może przymknął xd. - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Hm, po Twych wypowiedziach stwierdzam jakieś gimnazjum więc nie mamy o czym konwersować,zaś Twe oceny mnie nie interesują , można je mieć dobre , lecz cóż z tego gdy jest się człowiekiem pustym a co najmniej dziwnym . Zdanie swe wypowiedziałem i nie mam zamiaru pisać z NEO kidsami . Dziękuję i życzę powodzenia .
|
|
Hahhaa. dziwnee... . A ty to jesteś normalny ? . Szajbuusowaty jakis xd. - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
dzieci z kleksem w majtach
|
|
6.02.2010 zgubiłam tablice rejestracyjno o nr.BL31910 jeśli ktoś ja widział albo znalazł proszę o kontakt te.518353184
|
|
Super z Wami ale sesja śni mi się po nocach. Aby do lata'
|
|
Sorry za pytanie bo od niedawna udzielam sie na forum ale.... czy sa tu jacys admini?? Ktokolwiek? Syf straszny przez te dzieci sie robi ;/
|
|
Nom przydałby się tu jakiś normalny człowiek który by całym forum pokierował.
|
|
No .. macie racje.. bo wy normlani nie jesteście.. ;dd - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Bravo girls twym wodzem
|
|
Boże ale wy macie problemy. Niech każdy pilnuje swojej dupy i tak będzie najlepiej. Pozdrowienia dla normalnych...
|
|
ja pilnuje nikomu nie daję :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |