Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2010 |
Witam! Nie udało mi się znaleźć nic na ten temat, więc mam pytanie do tych "wtajemniczonych". Czy w tym roku szykuje się taka impreza? Jeśli tak to kiedy, i gdzie mogę znaleźć jakieś bliższe informacje o niej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2010 |
Z tego co słyszałem to szykuje się taka impreza prawdopodobnie koniec kwietnia początek maja. Data przypuszczalna to 1 maja ale to jeszcze nie oficjalnie ;)
|
|
http://www.facebook.com/pages/Twierdza-Lomza/292965374046?v=wall
|
|
Myślę,ze za wcześnie na takie informację-to zawsze wychodzi 2-3 tygodnie przed imprezą:)Ale napewno będzie udana impreza:):)
|
|
oby lepsza niz ostatnie zakonczenie, zadnych popisow na motocyklach ani nic z tych rzeczy . Mam nadzieje że na rozpoczęciu będo takie rzeczy :)
|
|
ciekawe do kiedy zima potrwa. i obynie za dlugo
|
|
z tego co slyszalem to ma byc mega:D
|
|
Twierdza łomża organizatorem więcej znajdziecie na ich stronie. AutoPokaz.pl
|
|
To nie Twierdza organizuje rozpoczęcia/zakończenia tylko Max-Bike przy al. Legionów, to jest główny organizator, twierdza to sponsor i miejsce gdzie są organizowane takie imprezy, a co do terminu to zgadzam się z rybka22:) "HONDA CBR" - THE POWER OF DREAMS
|
|
tomekrss ma rację, rozpoczęcie organizuje Max Bike
|
|
Na takie informacje nie za wcześnie ponieważ już jest oficjalnie zatwierdzona ta data a oto treść ogłoszenia: Zapraszamy także na www.max-bike.otomoto.pl Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2010 Łomza - Twierdza Łomza Fort nr 2 - dwudniowa impreza, zapraszamy motocyklistów wraz z rodzinami (wesołe miasteczko i wiele innych atrakcji) 01-05-2010 / mamy nadzieję ze będzie Nas więcej niż w zeszłym roku !!!! - nawet jesteśmy tego pewni Ci którzy byli wiedzą że było ciekawie a Ci którzy nie zaszczycili nas swoja obecnością ....żałują do dziś. Max-bike Źródło: www.max-bike.pl
|
|
oby do wiosny mmmhhhh........
|
|
Hehe. Rok temu przebiłem tam opone ^^ Byle do Sezonu... ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |