sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
torrenty nie moge sie zalogowac

Witam dzisiaj chciałem sie zalogowac na torrentach i nie mogłem pisze mi ze nie prawidłowy login lub hasło a to wpisuje na bank poprawnie i teraz opcje sa dwie albo ktos mi zmienił hasło albo słyszałem o tym ze konto po jakims czasie samo wygasa i trzeba na nowy sie zarejstrowac to prawda slyszal ktos o tym?????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: torrenty nie moge sie zalogowac

Jeśli nie poinformowali Cię o tym, że konto wygasło drogą mailową jest to mało prawdopodobne. Poszukaj opcji przypomnij hasło, wtedy twoje "prawidłowe hasło" zostanie przesłane Ci na maila. Być może chodzi o jakąś literówkę, popróbuj, a jak nic się nie uda to albo skontaktuj się maliem z adminami, albo po prostu załóż nowe konto, jeśli można na jednym ip bo się nie orientuję.

o ziemianach...

Sz. P. Derewońko. Roman Dmowski zm. 2 stycznia 1939r. czyli 71 lat temu, tak więc wg, Pana relacji nie mógł dać poufnego znaku P. Jerzemu Schirmerowi kt óry ma teraz 70 lat, bo go nie było.Chyba, że J. Schirmer urodzil się wcześniej (wg. mojej wiedzy w 1930r.).Proszę o uściślenie faktów.

Na torrentach jest tak, że jak się nie logujesz przez dwa miesiące to przepada Ci hasło.Miałam z tym kiedyś też taki problem, choc jestem pewna,że przez te dwa miesiące sie choc raz logowałam.Niedawno założyłam drugie konto i znów jest to samo.

nie martw sie tym ja tez czasem mam to samo ze nie moge sie zalogowac wyskakuje mi ze moj login jest juz zajety ale po paru godz wszystko jest po staremu nie ma pojecia czemu tak sie dzieje pozdrawiam

tykjo ze u mie juz 3 dzien pisze mi ze nie prawidłowy login lub hasło najpewniej ktos mi je zmienił

Jak przez 2 miechy nie wchodzisz na konto to je kasują by "zrobić miejsce na nowych użytkowników"

z tym ze ja whodziłem prawie co dziennie tak wiec taka opcja nie wchodzi w gre

Warto zajrzeć na te torrenty - polecam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org