sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Walka Adamka

Czy w którymś z łomżyńskich klubów będzie można dzisiaj obejrzeć walkę Adamka?

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Walka Adamka

biorac pod uwage ze gala zaczyna sie o 3 polskiego czasu odpowiedz jest oczywista szczegolnie w lomzy

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

KozioŁ na Polsacie obejrzyj

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

on w domu nie poogląda bo rubin jest w tym samym pokoju co jego starzy spią...

Donald pozamiatałeś.

Nie mam w domu Polsatu, mam Cyfrę+
A ty Donaldek ciekawe czy powiedziałbyś mi to w twarz. Szczerze wątpię pętaku!!

Donald: Dobre!!!

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

w 7Kier na pewno na żywo będzie :D

KozioŁ Chyba w Cyfra+ tez masz program POlsat:)

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

to moze rodzicow wyslij do 7kier i wtedy obejrzysz

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Jak mam Cyfrę+ to nie mam Polsatu i odwrotnie:)

tak tlumacz

moze na internecie bedzie mozna ? :-)

to czas na walke ! to czas na walke !

noooo,jutro recenzje przeczytac

Autor: KozioŁ (---.adsl.inetia.pl)
Data: 06-02-10 17:17
Jak mam Cyfrę+ to nie mam Polsatu i odwrotnie:)

o co kaman?

w pakietach cyfry+ nie ma polsatu, kołki.

tak wogole to walka bedzie na tym "normalnym" polsacie, czy jakims HD or sam fak?

the thruth tracker

dzis walka bedzie okrutna.....

w stolycy na tele bimie bendzie transmisyja dla bezdomnych

a ty z kolegami dzis znowu przy koksowniku....

the thruth tracker

no nie wiem, nie ja pytam ludzi kto mnie przygarnie o 3 rano...

Człowieku ogarnij się!! Czy ja się pytam czy ktoś mnie przygarnie o 3 rano??
Chcę poprostu obejrzeć walkę w knajpie i tyle w temacie. Jesteś tępym jak sanki w maju pseudo cwaniaczkiem nie wnoszącym nic do tematu, przykładem jest twój ostatni post o bezdomnych...

KozioŁ po co te nerwy,nudzi im się zwyczajnie i tak dogryzają.

Na Polsacie Sport powtórka o 9-tej rano. Pewnie i w necie gdzieś będzie.

wygral na punkty ;-)

No,a jak walczył fiu fiu hehe xD

żałujcie,że nie oglądaliście hehe :) Może na powtórkę się załapiecie xD

za późno leciała-szkoda snu

Eee tam 'żałujcie'... walka taka sobie... tzn. zaczepki małpiata były ciekawe, sam Adamek spokojny jak zawsze, przemówiły pięści a nie miny murzyna i tyle.. zasłużona wygrana. ciekawe kto następny ? Arreola ?

koziol: przygarnal ktos cie, czy walke znasz z recenzji w bezcennej??

Po wczorajszej walce nie wróżę Adamkowi kariery w tej wadze ale życzę mu powodzenia. Kliczkowie to dla niego za wysokie progi.

Kola żal czytać twoich wypocin, po dwóch walkach wagi ciężkiej ty specjalista/stka nie wróżysz kariery Adamkowi, czego ty oczekiwałeś, że w każdej walce będzie rywala powalał na ring, chyba za dużo naoglądałeś się Rockiego i dlatego piszesz takie bzdury!!!! Jebnij się w łep i przemyśl jeszcze raz swoją wypowiedź :)

Prawda jest taka że "specjaliści" mówili przed walką że Estrada jest tak naprawdę bardziej niewygodnym rywalem niz bardziej znany i ceniony prawdopodobny przyszły rywal Arreola, teraz będa mówili że jednak nic nie pokazal i dalej nie ma szans. A prawda jest taka że trzymał się taktyki, miał to poprostu wygrac, mógł iść na wymiane ciosów, było by efektownie, każdy długo by pamiętał tą walkę tylko gdyby przypadkowo Estrada trafił celnie Adamka nie było by to już dla nas interesujące... A tak dalej będziemu mu towarzyszyć w tej przygodzie.

Wygral z pierwszym lepszym przeciętniakiem z ulicy którego nawet oglądac nikt nie przyszedł. Nie wyróżniał sie tez szybkością o której tak krzyczeli i chociaz go nielubię to mylsalam ze do 7 rundy bedzie KO, a tu 12 nudnych rund, na co on sie porywa.

ja byc nakopal adamkoju .

Mysi wiórku po przeczytaniu twojego postu śmiem twierdzić że ty właśnie znasz boks na podstawie obejrzanych filmów z serii ROCKY i zanim zaczniesz się wypowiadać w temacie na którym się nie znasz to ty się jebnij w łeb baranku albo jak chcesz to mogę ci w tym pomóc. Nikt tu nie oczekuje że Adamek będzie zmiatał z ringu wszystkich przeciwników bo właśnie w tej wadze będzie mu to przychodziło bardzo trudno co udowodniła wczorajsza walka. Estrada poza chaotycznymi prawymi cepami nic wczoraj nie pokazał fakt że trzy raz udało mu się pacnąć Adamka co było niebezpieczne ale to było wszystko na co było stać go w tej walce jego praca nóg była zerowa ręce szły do przodu ale nogi zostawały w tyle i wczoraj był do znokautowania. A Adamek też niczym nie zaskoczył poza swoimi szlagierowymi uderzeniami lewy prawy prosty+lewy sierp co nie robiło na Estradzie wielkiego wrażenia,dobra praca nóg no i wypełnienie w 100% założeń trenera dało zwycięstwo na punkty nad średnim bokserem wagi ciężkiej ale w konfrontacji z Aureolą i Kliczkami będzie mu trudniej bo są to zawodnicy o klasę dwie nawet lepsi od Estrady piszę jakbyś nie wiedział a myślę że nie. Adamek żeby coś osiągnąć wadze ciężkiej będzie musiał wspiąć się na wyżyny swoich umiejętności,wzmocnić siłę ciosu no i zwiększyć gamę ciosów.

Kola nie musisz mi opowiadać jak przebiegała walka, ponieważ ją oglądałem. Powtarzasz to co mówił wczoraj komentator. A to że jest jeszcze za wcześnie na Kliczkę to powie ci dziecko w przedszkolu, Ameryki nie odkryłeś. Dlatego w dalszym ciągu śmiem twierdzić, że Twoja wiedza na temat boksu kończy się na Rocky 5. Bokser, żeby osiągnąć coś w swojej wadze musi powalczyć kilka lat, Ty jednak Adamkowi już po drugiej walce nie wróżysz kariery, więc apeluje drugi raz: Jebnij się w łeb zanim coś napiszesz!!!

PS. nie mysi wiór tylko mysi_WÓR

" Bokser, żeby osiągnąć coś w swojej wadze musi powalczyć kilka lat" :))))))))))

oby mu ich starczylo:)

Ps. Mysi Wór czyli Mysia Torba:)

panowie przecież jest oczywiste ze Adamek nie ma w tej wadze wielkiej przyszłosci śledząc większosc jego walk śmiem stwierdzic ze w zadnej z nich nie popisał sie jakąs dużą przewagą nad przeciwnikiem. Jeżeli chodzi o Klitchke to zmiecie Adamka w pierwszej rundzie jeżeli do takiej walki kiedykolwiek teoretycznie dojdzie Adamkowi brakuje przedewszystkim tej zwierzęcej siły którą powinni posiadac bokserzy wagi ciężkiej jest bardziej taktykiem niz bokserem i potrafi tylko punktowac

Pożyjemy zobaczymy a jak na razie nie masz się co srać mysi worku

Nie sram się :) wkurzają mnie tylko pseudo specjaliści :D i tak powiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org