Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kredyt mieszkaniowy |
w którym banku najlepszy kredyt mieszkaniowy? (marża, prowizja, obsługa)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kredyt mieszkaniowy |
w Provident
|
|
Ostatnio przeglądałem oferty i wydaje mi się że Polbank ma niezłą. Wejdź na ich stronę, mają kalkulator kredytowy, poza tym wszystkiego się tam dowiesz:) Powodzenia Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
kredyt bank radzę omijać z daleka
|
|
Ja też ostatnio przyglądałam się bliżej kredytom. I właśnie w PolBanku wyszło całkiem korzystnie (przy użyciu kalkulatora) oraz w PKO BP też solidnie. Najlepiej poczytać więcej na stronie, a potem dopiero udać się do banku i tam zasięgać więcej informacji.
|
|
PKO,albo POLBANK..zgadzam się..najkorzystniejsze oferty kredytowe
|
|
PKO,POLBANG popieram.
|
|
jak chcesz sie utopic do konca zycia ??? to pierwszy lepszy bank po drodze!!!!!!!!!! bagrmosen
|
|
"PKO,albo POLBANK..zgadzam się..najkorzystniejsze oferty kredytowe" A czym to się w stosunku do innych banków ich oferty wyróżniają?
|
|
A na przykład tym że maja elastyczne raty, które możesz dostosować w każdym poszczególnym miesiącu do swoich możliwości finansowych. Jest jeszcze sporo innych ciekawych opcji! Poza tym jest dosyć łatwo go dostać. Pisałem o Polbanku:) Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
"A na przykład tym że maja elastyczne raty, które możesz dostosować w każdym poszczególnym miesiącu do swoich możliwości finansowych. Jest jeszcze sporo innych ciekawych opcji! Poza tym jest dosyć łatwo go dostać. Pisałem o Polbanku:)" No rzeczywiście super, rzeczywiście maja najlepsze warunki na rynku! @ewas Przy porównywaniu kredytów porównaj sobie wysokość marży, na jakiej zasadzie bank podaje WIBOR (w przypadku kredytów PLN) bo w różnych umowach różne zapisy widziałem, czy konieczne jest ubezpieczenie (na życie, od utraty pracy, wkładu własnego itp itd banki w tym zakresie są bardzo kreatywne) jaki jest koszt prowizji od przyznania kredytu, co ze wcześniejszą spłatą, kto ponosi koszta wyceny nieruchomości itd. Jak sobie to wszystko porównasz wyjdzie Ci, że bank mający lepsze warunki "na papierze" po podliczeniu wszystkiego jest jednym z najdroższych. Ostatnio pojawiły sie też kredytu nie pod hipotekę na nieruchomości, ale pod przewłaszczenie nieruchomości - ich bym unikał mimo, że są korzystniejsze cenowo.
|
|
Nie napisałem że mają najlepsze warunki na rynku! Czytaj ze zrozumieniem:) Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
polo disco a możesz napisać dlaczego kredyt bank nie?? miałeś/łaś jakieś nieprzyjemności? ponieważ ja chciałam brać tam kredyt
|
|
Po pierwsze sprawdzsobie: Oprocentowanie kredytu Prowizja od udzielenia kredytu Koniecznosc ubezpieczenia Wybierz bank gdzie wyjdzie najnizsza rata :) Moja rada: Nie bierz kredytu jesli nie musisz :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |