Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ABERCROMBIE and FITCH |
Czy gdzieś w Łomży jest sklep z ubraniami tej marki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ABERCROMBIE and FITCH |
NIEEEE!
|
|
www.allegro.pl ;D
|
|
wiem, że na allegro są ale czy jest taki sklep i czy jest zapotrzebowanie na tego typu ciuchy?
|
|
w Łomży nie ma ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
nie ma takiego sklepu czy nie ma zapotrzebowania?;p czy to i to?;p
|
|
zapotrzebowanie jest,ja bym chentnei kupilk cos takiego jak i wiele innyh bo nosic nike puma i adidac od gury do dolu to wioha
|
|
uwazajcie na podrobki z allegro bo takie tez sie zdarzaja, mam pare ubran z tej firmy i powiem ze bardzo dobre jakosciowo i dobrze sie je nosi
|
|
HHEEHHEE W CAŁEJ POLSCE NIE MA TEJ MARKI W SPRZEDAŻY W ORGINALE WSZYSTKO JEST PRZYWIEZIONE ALBO Z usa ALBO PODJEBY.
|
|
dokladnie jest tak jak Poczta123 mowi. Ja wlasnie mam dostep do oryginalow z usa. Oczywiscie ciuchy tej marki nie sa tanie. ale jaka cena taka jakosc
|
|
jak masz dostep to wystaw na allegro, a po za tym w stanach nie są aż takie drogie te rzeczy :P ale jakoś zgadzam sie dobra
|
|
w Europie jest tylko jeden w Londynie, jest jeszcze w Tokio a po za tym to tylko w Stanach i Kanadzie
|
|
fajne ciuchy maja
|
|
To Chiński szajs jest ! ________ Malachit
|
|
Autor: insider89 (---.elomza.pl) Data: 28-01-10 22:00 jak masz dostep to wystaw na allegro, a po za tym w stanach nie są aż takie drogie te rzeczy :P ale jakoś zgadzam sie dobra nie drogie? 60 dolarow za koszulke to nawet dla normalnego amerykanca jest za drogo - sa oczywiscie tacy, dla ktorych cena nie gra loli
|
|
No właśnie bluzy z kapturem to koszt jakis 220 zł by byl t-shirty jakies 90-100zl spodnie 180-190zl wszystko meskie , damska kurtka koło 300zł czyli ceny na pewno byly by dosc drogie
|
|
bez sensu
|
|
Sklepu nie ma i nie będzie, musisz wybrać sie do USA na zakupy.
|
|
To prawda tylko w USA :( Jest jeszcze tańsza równie dobra jakościowo firma Holister California
|
|
Witam!! Co do sprzedawców A&F na allegro... bardzo dużo ciuchów tej firmy to podróbki sam się o tym przekonałem. Często są to repliki które wyglądają praktycznie identycznie jak orginały... Ponieważ posiadam kilka rzeczy kupinych w Usa.. mogę powiedzieć... że najprościej rozpoznać fake od orginału po 2 rzeczach po pierwsze.. Jesli sprzedawca ma orginał ciuch ten obojętnie czy damski czy męski będzie pachniał specyficznym perfumem A&F ponieważ wszystkie ich ciuchy w sklepach czy "Stokach" ( stoki A&F są w NY oraz Hong Kongu)sa pryskane perfumami... Po drugie skoro sprzedawca na allegro ma orginały powinien dołączyć orginalną również specyficzna siatkę A&F które czy przy sprzedaży detalicznej czy przy sprzedaży hurtowej np w stokach... są dawane do każdego ubrania. Na allegro jeśli ktoś ma orginalne ciuchy to ma je najprawdopodobniej włąsnie kupione na stokach.... Co oznacza, że powinien dołączyć orginalną siatkę bo takową siatkę musiał dostać...... Wiec przy zakupie można zapytać czy orginalną siateczke sie dostanie. Jeśli kupił to na stokach bądź przez hurtownie która posiada ubrania ze stoków ...... to napewno taką siateczkę dostaniecie. Mam nadzieje, że mogłem pomóc ... Pozdrawiam. PS. Sprzedawca zawsze może powiedzieć, że ubranie tak długo lezało, że perfum już nie czuć a siatka się zawieruszyła.... hehe. Ponadto nie ma czegos takiego jak np hurtownia A&F. Są firmy, które zajmują się importem ubrań tej firmy i te firmy zaopatrują się na stokach w NY i HK. JEdnak one nie posiadają obecnych kolekcji..... Chyba że dane ubranie jest tak zwane coroczne.... co A&F często praktykuje np koszulki polo. Pozdrawiam.
|
|
widać "gołym okiem "po materiale, fasonie i jeśli ktoś jest na bieżąco z kolekcją to wie czy dana rzecz była produkowana przez A&F czy też nie
|
|
Hollistera rzeczy też bym miał, ale jak tak czytam to wątpie żeby taki sklep się utrzymał w Łomży, więc chyba nie ma sensu...
|
|
Gołym okiem oczywiście również, tez widać.. jednak jeśli osoba nigdy nie miała do czynienia z marką.... ciężko może być jej stwierdzić..... A co do sklepu to ja uważam, że taki sklep jak najbardziej by się przyjął.... bo ta firma to nisza na rynku polskim jednak co z tego skoro import ciuchów ze stanów odpada... ponieważ w tym momencie dochodza opłaty celne cło koszty przesyłki i cenny byłyby dużo wyższe niż u producenta.. gdzie marka do tanich nie należy.... Pozatym tego typu sklep tak czy siak aby był legalny musiałby być outletem... czyli musiałyby się w nim znajdować firmy innych marek... W tym momencie lepiej już zaopatrywać się w stokach gdzie co prawda są kolekcje wcześniejsze... i nie ma obecnych ale ciuchy są przecenione wiec po doliczeniu cła itp marży ceny byłyby racionalne.. i co najważniejsze ubrania byłyby orginalne... Z dwojga złego lepiej mieć coś z poprzedniej kolekcji orginalne niż jakiegoś fake niby z "nowej kolekcji"... Pozdrawiam
|
|
na Alegro 99% Abercrombie to podrobki z China wiem na 100% bo znajomy handluje, wiec niech sie ludzie nie rajcuja ze cos orginalnego kupili za pol ceny. http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/home_10051_10901_-1
|
|
Hollister należy do A&F, tylko jest marką skierowaną dla młodszych klientów.
|
|
polecam RUGBY by TOMMY Hilfiger
|
|
W ŁOMŻY NIC NIE MA! ZROZUMCIE TO W KOŃCU. Pomysłowo.
|
|
Dobromil napisał(a): > W ŁOMŻY NIC NIE MA! ZROZUMCIE TO W KOŃCU. > To jest poprostu wymog kapitalizmu: nie da sie zarobic, to nie ma sklepu. Przyjmujac nawet, ze udaloby sie utrzymac ceny na poziomie amerykanskim, to ile koszulek za 100 - 200 pln udaloby sie sprzedac w Lomzy? Pewnie nawet na zaplacenie czynszu by nie wystarczylo :(
|
|
Dla informacji autora tematu. W europie jest tylki jeden sklep jesli chodzi o markę A&F to londyn, drugi znajduje się w NY.
|
|
alfik89: taki sklep by się nie przyjął bo za drogie rzeczy-to raz a dwa że sprzedawać ubrania w sklepie to nie takie hop siup że ktoś ci przysyła z rodziny w paczce ubrania a ty sobie zanosisz na sklep i sprzedajesz. do reszty znawców, nie wiecie że w Milanie także jest sklepik a&f. a co do cen, to nie powiedziałbym żeby były takie drogie. zaraz zerknee w swoje zamówienie i wam powiem jakie są ceny :) spodnie dresowe $30~90 koszulka $18.90~60 jeansy $38.90~120 (szok ;o taniej niż w cropie a jakość o niego lepsza) i mam pewność że to oryginały bo kupowane prosto z internetowego sklepu a&f wychodzi jeszcze taniej niż w Łomży w sklepach typu (jak ktoś już wspomniał) puma itp.
|
|
aaa jeszcze jedno. "Dla informacji autora tematu. W europie jest tylki jeden sklep jesli chodzi o markę A&F to londyn, drugi znajduje się w NY." sugerujesz że są 2 sklepy a&f?
|
|
Elsdi ale glupoty piszesz w ny 1 buhahahahaha
|
|
Autor: elsdi (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 01-02-10 11:36 Dla informacji autora tematu. W europie jest tylki jeden sklep jesli chodzi o markę A&F to londyn, drugi znajduje się w NY. hehe stany, kanada, wielka brytania, wlochy i japonia. w samym stanie nowy jork jest 17 sklepow, a na calym swiecie ponad 350. jescze nie bylo firmy, ktora utrzymalaby sie z dwoch sklepow
|
|
W ŁOMŻY NIC NIE MA! ZROZUMCIE TO W KOŃCU. święte słowa :-)
|
|
LATEST NEWS ! Puki co... Wiekszosc sklepow A&F zlokalizowanych jest w US, Kanadzie, w Europie mamy 2 sklepy: Londyn i Mediolan, oraz jeden w Japonskim Tokyo. Ale... Jak informuje poniedzialkowe wydanie The Wall Street Journal w na swoich stronach Business News & Financial News, Abercrombie & Fitch Co. planuje ekspansje na kolejne europejskie kraje, z naciskiem na kraje europy srodkowej i wschodniej, w tym (glownie) POLSKE ! Pierwszy sklep Abercrombie & Fitch w tej czesci europy ma pojawic sie juz w czerwcu tego roku w... Łomży ! W wywiadzie dla The Wall Street Journal rzecznik prasowy koncernu oznajmil, ze trwaja rozmowy w sprawie duzego lokalu na prestizowej, wyremontowanej ulicy długiej (podobno ceny niewiele odbiegaja od Nowojorskiej 5th AVE, dlatego negocjacje przeciagaja sie). Jak podkreslal rzecznik, bedacego znakiem rozpoznawczym A&F - charakterystycznego łosia, z uwagi na charakter regionu (podlaskiego) ma zastąpić rownie charakterystyczny... ŻUBR ! czekamy;)
|
|
Oczywiscie jak bym ten sklep otworzyl to by nie tylko byly rzeczy A&F, były takze modne ostatnio "Japan Style" i tu tylko damskie rzeczy;) W Europie jest na to wielkie zapotrzebowanie to i myślę, że i u nas tu by się przyjeło
|
|
I rzeczy "Japan style" były by w bardzo przystępnych cenach. Przykładowa cena satynowej spódniczki - 20-30zł
|
|
Badania marketingowe po "c.h.u.j.u f.e.s.t" ;-) Opanujcie się !! Jeśli ktoś lubi markę tą czy inna bez problemu kupuje i nosi a i na forum się nie obnosi, rzecz jasna sklep A&F nie powstanie nigdy na jakimś zadupiu ale gdyby Likus widział sens sprowadzenia( dało by się na tej marce zarobić) byłby już dawno w Warszawie wiec bez fantazji moi drodzy..
|
|
alfik, ale w jaki sposób byś to sprzedawał? jak już pisałem nie można kupić u nich w sklepie jako osoba prywatna i sprzedać potem tego u siebie w sklepie. oni faktur nie wystawiają.
|
|
poprostu mam kontakt z pewna Polska firma ktora specjalizuje sie w hurtowym sprowadzaniu rzeczy A&F, Hollister a od niedawna takze Japan Style ;)
|
|
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1255241 Sprzedaje na allegro pare koszulek. Obserwuj aukcje, niedlugo wystawie wiecej. Pozdrawiam
|
|
Napisał - matess87 (---.chello.pl) 29-01-10 17:14 "Jesli sprzedawca ma orginał ciuch ten obojętnie czy damski czy męski będzie pachniał specyficznym perfumem A&F ponieważ wszystkie ich ciuchy w sklepach czy "Stokach" ( stoki A&F są w NY oraz Hong Kongu)sa pryskane perfumami..." Jeśli kupiłeś w sklepie w USA to fakt, może pachnieć perfumami, ale jak zamawiasz przez neta, to już niekoniecznie. Mam 5 rzeczy z ich strony abercrombie.com i żadna z nich nie pachnie Fierce'm. Napisał - D (---.dyn.optonline.net) 02-02-10 00:17 "stany, kanada, wielka brytania, wlochy i japonia. w samym stanie nowy jork jest 17 sklepow, a na calym swiecie ponad 350. jescze nie bylo firmy, ktora utrzymalaby sie z dwoch sklepow" Chyba nie masz racji. "W kwietniu sieć dysponowała 1056 sklepami we wszystkich stanach USA z wyjątkiem Wyoming, sześcioma sklepami w Kanadzie, i jednym sklepem na Saville Row w Londynie (pierwszy europejski flagowy sklep A&F)" Co do allegro. W tym tygodniu przyjdzie mi prawdopodobnie paczka, bo poprzednim tygodniu zrobiłem zamówienie na stronie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to wystawię na allegro. W paczce są: http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/28557_04_p.jpg http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/27183_01_p.jpg http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/34056_06_d.jpg http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/18281_23_p.jpg http://www.abercrombie.com/anf/onlinestore/collection/27170_04_p.jpg + koszula, i jeszcze jedna bluza męska, ale niestety nie mogę znaleźć linku. Dla przykładu, tutaj moja aukcja z pięknym sweterkiem. http://allegro.pl/item923041366_abercrombie_fitch_andrea_2010_m.html
|
|
boberek34 napisał(a): > Napisał - matess87 (---.chello.pl) 29-01-10 > Chyba nie masz racji. > > "W kwietniu sieć dysponowała 1056 sklepami we wszystkich > stanach USA z wyjątkiem Wyoming, sześcioma sklepami w > Kanadzie, i jednym sklepem na Saville Row w Londynie (pierwszy > europejski flagowy sklep A&F)" > > > > Cala siec to sie zgadza, ale nie wszystkie sklepy w sieci to skleby a&f :)
|
|
hollister i abercormbie POLECAMMMMMMMM swietny kroj swietny material swietny design SWIETNA JAKOSC niestety tylko na allegro
|
|
Czy ktoś będzie zainteresowany tymi ubraniami co podałem 3 posty wyżej? Będzie możliwość obejrzenia real foto + wgląd do rachunku. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to niech napisze tutaj, ja podam kontakt, albo wy podajcie.
|
|
Ja mam troszke ubran z USA, zarowno dla dzieci i doroslych jak ktos jest zainteresowany. GG 2921659, mail krzysiek620@wp.pl Galeria http://picasaweb.google.com/sanefirst/USClothesShoes#
|
|
Witam!!! Mam sporo ubrań ABERCROMBIE i AEROPOSTSALE męskie i damskie posiadam rachunki ze sklepów w USA . Zainteresowanych kontakt 510 794 794
|
|
Ale pierdoły: Dzieciarnia odkryła markę- jest super Dzieciarnia chce zarobić - mądre Dzieciarnia bada rynek - słusznie Dzieciarnia prowadzi lanserkę -prawidłowo Dzieciarnia niech sobie uprzytomni, że leglnie to nic z takich rzeczy w Łomży nie wyjdzie. Bo siła nabywcza społeczeństwa jest za mała, a firma to sika na takie zadupie jak Polska , a co dopiero Łomża. Dzieciarnia niech sobie uprzytomni, że do co drugiego domu w Łomży mogą krewni, znajomi wysłać paczkę z USA. (Boga nikt za nogi nie złapał) Jest tylu łomzyniaków w USA, że każdy może sie tym zająć. Wreszcie, niech dzieciarnia sobie uświadomi, ze taką działalność może w łatwy sposób podliczyć US i bedzie więcej zadymy niż to warte. A&F - ciuchy podobno na topie, jak dla mnie za bardzo pstrokate, przegiete, oczywiscie zdarzają się i fajne, ale w mniejszości. Jeszcze trochę i każdy rolnik będzie w nich śmigał - Top z hameryki. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
nic szczególnego w.zasadzie
|
|
tak dla ścisłości: A&F posiada sklepy firmowe w Danii, w Hiszpanii, w Niemczech, w Belgii, we Francji jeżeli chodzi o państwa europejskie POZDRO
|
|
Kumpel sprzedaje na allegro ciuchy Abercrombie. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7732780 Rammstein
|
|
Jeśli ktoś lubi odzież duńską to fajnym sklepem jest www.danishdesign.pl - sporo świetnych rzeczy w dobrych cenach.
|
|
Jeśli ktoś lubi odzież duńską to fajnym sklepem jest Danish Design - sporo świetnych rzeczy w dobrych cenach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |